آیا پایان غم انگیز اینترنت به ایران می آید؟


اگر همان چیزی که دوستان ارائه می دهند ، دیگر چیزی از اینترنت فعلی باقی نخواهد ماند.

طبق گزارش ها صبحگاه به گزارش تجارت نیوز ، ساعاتی پیش نمایندگان طرحی را برای واگذاری مسدود کردن اینترنت در ایران به کمیته فرهنگ مجلس تصویب کردند.

اما دیدگاه کمیته در مورد اینترنت چیست و چه اتفاقی برای برنامه اینترنت جدید پارلمان خواهد افتاد؟ این سوالی است که تجارت نیوز در لایو اینستاگرام به آن پاسخ می دهد.

در یک برنامه زنده اینستاگرامی ، تجارت نیوز درباره آینده اینترنت در ایران با آدل طالبی ، دبیر انجمن تجارت اینترنتی و رضا الفتوناسب ، یکی از اعضای هیئت مدیره گفتگو کرد.

در این برنامه زنده اینستاگرام ، کارشناسان به این سوال پاسخ دادند که طرح مسدود کردن اینترنت در ایران به چه معناست و چه تاثیری در تجارت در فضای مجازی دارد؟

طرح پارلمانی برابر است با مرگ اینترنت

عادل طالبی در این گفتگوی زنده در اینستاگرام گفت: می توان گفت اگر طرح انسداد اینترنت به طور کامل اجرا شود ، مرگ اینترنت به ایران رسیده است. بیانیه ای که رضا الفتنسب نیز آن را تأیید کرد و گفت که با این طرح اینترنت در ایران برای همیشه از دست می رود.

طالبی ادامه داد: حاکمیت یک حق قانونی است و ما با آن مشکلی نداریم. اما این تصمیم برای هشتاد میلیون نفر گرفته شده و باید با دقت و تخصص باشد.

الفت نسب در مورد مرگ اینترنت در ایران گفت: “ما نمی توانیم از كلمه” مرگ “استفاده كنیم ، اما به شیوه ارائه طرحی به مجلس ، اگر به همان روشی كه دوستان پیشنهاد می كنند ، از اینترنت فعلی چیزی باقی نماند ” “

بیشتر بخوانید  برنامه دولت برای کاهش قیمت تمام شده مسکن

طالبی درباره همان موضوع ادامه داد: تز آقای الفت نسب درست است ، روش غلط است. دوستانی که طرح را از این طریق معرفی کردند نمی دانستند که آنها چه می خواهند.

بنابراین می توان گفت آنچه در حال حاضر به عنوان اینترنت می شناسیم ممکن است در آینده وجود نداشته باشد.

چه تعداد بیکار هستند؟

الفتوناسب در مورد تعداد بیکاران در جامعه گفت: “به دلیل دوران تاجگذاری ، معیشت مردم در مشکل است. حداقل 300000 نفر بالاتر از خانواده خود بلند قد هستند. این کمی بیش از یک میلیون نفر است.”

در واقع ، تنها نگرانی ما این است که نسخه جایگزینی نداشته باشیم. اگر برنامه ای مانند اینستاگرام داریم ، استفاده از آن به ما بستگی دارد.

طالبی ادامه داد: ما حدود 250،000 تا 300،000 مشاغل مستقیم و خدمات زیربنایی داریم و اگر کمر آنها شکسته نشود ، همه این مشاغل اندام خود را از دست می دهند.

چه کسانی تصمیم گیرنده هستند؟

الفتوناسب درباره تأثیر طرح حمایت از مصرف کننده در فضای مجازی بر بازار ارزهای دیجیتال گفت: هم ارزهای آنلاین و هم تجارت دیجیتال با این طرح مرتبط هستند. این کمیسیون متشکل از یک کمیسیون فوق العاده 23 نفره شامل نیروهای مسلح ، سپاه پاسداران و تنها یک عضو بخش خصوصی است که وی نیز وابسته به دولت است.

طالبی ادامه داد: چنین اختیاراتی به این کمیسیون تفویض شده است که فرد از آن می ترسد. چگونه انتظار دارید که ما به کمیسیونی اعتماد کنیم که چیزی به او گفته نشود و تمام قدرت در دست آنها باشد؟

بیشتر بخوانید  طالبان: ما در ایام عید قربان در حالت دفاعی هستیم - اخبار آسیا و اقیانوسیه - اخبار بین المللی تسنیم

الفت نسب می گوید: “ما طرفدار اینستاگرام نیستیم.” ما یقه را برای خارجی ها پاره نمی کنیم. من در مورد شهادت حاج قاسم پستی گذاشتم. اینستاگرام آن را پاک کرد. ما طرفدار خارجی نیستیم.

ما می گوییم که ما یک برنامه جایگزین مناسب ارائه می دهیم. شاید ویزا و آرم داشته باشم اما از آرم استفاده می کنم زیرا بسیار کاربردی است. مشکل این است که ما نمی دانیم چه کسی پشت این طرح است. همه می گویند نه ، اما می رود و به کمیته سپرده می شود.

طالبی ادامه داد: در شرایطی که مشکلات و نگرانی های بیشتری در کشور داریم این طرح به کمیسیون ارائه می شود.

الفتنسب با بندهای این طرح ادامه داد: طرفداران طرح همیشه داستان را تعریف می کنند ، اما مخالفان می گویند که آنها این طرح را خوانده اند. مردم هنوز نمی دانند چه خطری در انتظار آنها است. این مسیر برگشت ناپذیری است.

چه کسی برنده این پروژه است؟

الفت نسب درباره برنده نهایی در این طرح و برندگان در اپراتورها گفت: برندگان پنهان در این طرح اپراتورها هستند ، زیرا هر اتفاقی بیفتد اپراتورها از آن بهره مند می شوند.

متأسفانه ، برخی از افراد معتقدند كه مسدود كردن می تواند از خطرات جلوگیری كند. باید حمایت کرد. پشتیبانی آن چیزی نیست که بخواهید آرامش داشته باشید.

وی درباره مسئله حمایت ادامه داد: من تعجب می کنم که چرا آقای رییسی در قبال این حادثه واکنشی نشان نداد. از آنها می خواهم که به این نقشه به عنوان روزنه ای در مسیر خود نگاه کنند.

بیشتر بخوانید  معاون رئیس جمهور: پارک علم و فناوری قزوین از ظرفیت استانی عقب است - اخبار قزوین - اخبار استانهای تسنیم

آقای رئیسی ، مردم به شما اعتماد کرده اند. کانال شما در زمان انتخابات شروع می شود. ما می دانیم که شما طرفدار مردم هستید ، بنابراین ما رأی دادیم ، فقط امیدواریم که این سوراخ را بر سر راه خود برطرف کنید.

آیا ما به چین می رویم یا کره شمالی؟

آدل طالبی در پاسخ به این س whetherال که آیا ما با اجرای این طرح چین خواهیم شد یا کره شمالی ، گفت: اکنون ما از چین و کره شمالی بهتر هستیم و این قانون به وضوح ما را شبیه چین می کند. در جلسات ، کلمه چین به طور مداوم توسط دوستان تکرار می شد.

دوستان نمی بینند که چین این کار را قبل از فراگیر شدن اینترنت انجام داده است و بازار اینترنت آنقدر گسترده است که گزینه های مقرون به صرفه است.

فرستادگان با 60 میلیون بیننده از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیستند. آنها باید به چند صد میلیون نفر برسند تا از نظر اقتصادی برای تولید ، توسعه و نگهداری مناسب باشند. اکنون این مشکل ماست.

در نهایت ، هر دو فعال تجارت آنلاین تأکید کردند که در این شرایط مردم ، مشاغل و رسانه ها باید به اعتراض و انتقاد از این طرح ادامه دهند.

دیدگاهتان را بنویسید