گزارش کردن تو خبر: کارشناسان هشدار می دهند که “اپیدمی مضاعف چاقی و دیابت نوع 2” یک چالش فوری بهداشت عمومی است.
تحقیقات جدید نشان می دهد که قهوه ممکن است به محافظت در برابر بیماری کبد چرب غیر الکلی در افراد مبتلا به چاقی و دیابت نوع 2 کمک کند.
این مطالعه ارتباط بین مصرف کافئین و کاهش فیبروز کبد در بیماری کبد چرب و سایر بیماری های مزمن مرتبط با کبد را نشان داد.
دانشمندان پرتغالی دریافته اند که کافئین و پلی فنول های موجود در قهوه می تواند به کاهش شدت بیماری کبد چرب غیر الکلی در افراد مبتلا به چاقی و دیابت نوع 2 کمک کند.
آنها معتقدند که کافئین، پلی فنول ها و سایر ترکیبات موجود در قهوه می توانند با استرس اکسیداتیو در کبد مقابله کنند.
جان گریفیث جونز، محقق ارشد مرکز علوم اعصاب و زیستشناسی سلولی در دانشگاه کویمبرا، پرتغال، میگوید: عوامل خطر برای کبد چرب و دیابت نوع 2 بسیار ثابت هستند و شامل چاقی، هیپرتری گلیسیریدمی، مقاومت به انسولین و التهاب کبد و بافت میشوند. . او چاق است.”
تغییر در سبک زندگی و رژیم غذایی در سراسر جهان منجر به افزایش نرخ چاقی شده است. چربی اضافی بدن “قوی ترین عامل خطر برای ابتلا به دیابت” است.
این مطالعه غربالگری 24 ساعته ادرار و داده های مصرف قهوه را برای ارتباط بین مصرف قهوه و ویژگی های بیماری کبد چرب غیر الکلی در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 ارزیابی کرد.
این مطالعه شامل 156 مرد و زن میانسال بود که همگی چاق بودند و 98 نفر از آنها دیابت نوع 2 داشتند.
آنها پرسشنامه ای را در مورد مصرف معمول نوشیدنی های کافئین دار و غذاهایی مانند شکلات پر کردند.
محققان نمونههای ادرار را برای متابولیتهای کافئین و غیر کافئین، از جمله پاراکسانتین، تئوفیلین، اسید p-کوماریک، تریگونلین و کافئیک اسید مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.
نتایج نشان داد که متابولیت های قهوه ممکن است به جلوگیری از پیشرفت بیماری کبد چرب غیر الکلی کمک کند.