آیا سیم کارت تبدیل به ضمانت نامه بانکی می شود؟



به گزارش سلام نو به نقل از ایلنا، رئیس کل بانک مرکزی در بیستمین همایش سالانه سیاست های پولی و ارزی به برخی از کارهای انجام شده در بانک مرکزی اشاره کرد.

علی صالح آبادی در بیست و نهمین همایش سالانه سیاست های پولی و ارزی کاهش اضافه برداشت بانکی از بانک مرکزی گفت: یکی از موضوعات بانکی که می تواند پایه پولی را افزایش دهد بحث اضافه برداشت است اما خوشبختانه برای اضافه برداشت بانک ها از بانک مرکزی. سال گذشته به کمتر از نصف کاهش یافت.

وی همچنین از معرفی کد ریالی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: با توجه به قول همکارانم در بانک مرکزی، از شهریورماه جاری قانون ریال اعمال می شود.

رئیس کل بانک مرکزی درباره پرداخت آسان تسهیلات خرد به شهروندان ادامه داد: یکی از محورهای کاری بانک مرکزی، تقویت و بهبود ارتباط بانک ها با مشتریان بود. در همین راستا، تامین مالی برای افزایش مجموعه تسهیلات خرد تامین شده است.»

از این رو بانک مرکزی بسته های اعتبارات خرد ارائه کرد و اسناد متنوع و آسانی در این زمینه در حال بررسی است. سیم کارت تلفن های همراه مردم را می توان وثیقه بانکی در نظر گرفت و هدف از این امر تسهیل آن است وثیقه بانکی بود.

صلاح آبادی یکی از عوامل افزایش تورم را عدم تعادل بانک ها دانست و گفت: اقداماتی برای اصلاح و مدیریت ترازنامه بانک ها در حال انجام است و به طور جدی این موضوع را رصد می کنیم.

وی گفت: بانک مرکزی به عنوان کارگزار دولت ارزهای حاصل از فروش نفت را از دولت می خرد و به صورت ریالی در اختیار دولت قرار می دهد، اما امسال سازوکار تغییر کرده است به طوری که فقط بانک مرکزی در این موضوع دخیل است و بودجه بانک های دولتی.” آنها نیز عامل فروش خواهند بود و ما این را شروع خوبی می دانیم.

رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرد: محور دوم کار بانک مرکزی اصلاح موضوع پرداخت حقوق به خزانه است. هر ساله بانک مرکزی درخواست اصلاح این سازوکار را به خزانه داری ارائه می کند و در اصل خزانه داری نباید از وکیل استفاده کند، زیرا هر بار وکالت وکیل باعث افزایش نقدینگی و پایه پولی می شود.

بیشتر بخوانید  قیمت برنج ایرانی سر به فلک کشید+ جدول

وی افزود: این زمانی است که دولت می تواند از سپرده حساب خزانه به عنوان درخواست کننده استفاده کند و نیازی به درخواست کننده نداشته باشد، البته تا به امروز از این روش استفاده می شود اما این راهکار می تواند جایگزینی برای دریافت درخواست از سوی سازمان باشد. بانک مرکزی.

از سوی دیگر دولت باید مدیریت کند تا بتواند مخارج حاصل از گردش وجوه خود را مدیریت کند و نیازی به بانک مرکزی نداشته باشد.

صالح آبادی ادامه داد: شورای ثبات مالی را تشکیل داده ایم که با هماهنگی دولت اقداماتی را برای کنترل نقدینگی و پایه پولی انجام می دهد و در موارد مختلف نیازی به ایجاد پول برای بانک مرکزی نخواهد بود.

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به توسعه و تعمیق بازار بدهی گفت: از چند منظر باید عمق بازار بدهی را افزایش داد و در این صورت می تواند به سیاست گذاری پولی کمک کند. ناشر باید بتواند این ابزارها را در بازار معامله کند تا تعمیق بازار بدهی ضروری باشد.

وی با اشاره به فروش اوراق افزود: در حالی که حجم اوراق منتشر شده 95 هزار میلیارد تومان بود، امروز به 75 هزار میلیارد تومان رسیده است یعنی 25 هزار میلیارد تومان از این اوراق فروخته شده است.

صالح آبادی درباره دیگر اقدامات بانک مرکزی گفت: مهمترین موضوعی که ما با آن درگیر هستیم بحث عدم اجازه استقراض است و در اصل استقراض مستقیم بانک مرکزی توسط دولت یکی از خطوط قرمز است. دولت. خودم. “

وی با بیان اینکه اصلاح قانون بانک مرکزی در مجلس در حال اجرا است، تصریح کرد: سیاست حرکت به سمت اقتدار و تقویت ساختار همکاری بانک مرکزی است و امیدواریم اصلاح قانون بانک مرکزی انجام شود. بانک مرکزی منشا توسعه خوبی خواهد بود.»

بیشتر بخوانید  سبک زندگی شبانه روزی و ساده یکی از ویژگی های یک مدیر انقلابی است

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه یکی از موضوعات مهم در اصلاح ساختار نظام بانکی و اصلاح ترازنامه بانکی بحث کاهش معوقات است، ادامه داد: یکی از عوامل موثر در این زمینه است. ایجاد وجوه مسدود شده

وی تاکید کرد: بانک ها باید به جای نگهداری نقدینگی، سه درصد دارایی خود را در قالب اوراق نقدی دولتی نگهداری کنند و هر زمان که نیاز به نقدینگی داشتند از این اوراق استفاده کنند.

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به بدهی دولت به بانک های دولتی گفت: بانک های دولتی و شبه دولتی مطالبات قابل توجهی از دولت دارند که این بانک ها را با مشکل مواجه کرده است، بنابراین بانک مرکزی بر تایید این مطالبات نظارت خواهد کرد.

صالح آبادی با تاکید بر اینکه معتقدیم کنترل رشد موجودی نامتوازن بانک باید متناسب با شرایط هر بانک باشد، گفت: رشد موجودی هر بانک باید بالاتر از 2 درصد یا کمتر از 2 درصد باشد. بر اساس شرایط هر بانک.

وی با بیان اینکه رتبه بندی بانک ها انجام شد، ادامه داد: سال گذشته رتبه بندی نظام بانکی بر اساس شاخص کاملس انجام شد و نتایج را به هر بانکی ابلاغ کردیم و با هر بانکی برای اصلاح و اصلاح توافقاتی انجام شد. روند. بررسی و پایش شد. ما دادیم.

رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرد: دومین محوری که بانک مرکزی پیشروی می کند ساماندهی فعالیت های غیربانکی بانک ها مانند حاکمیت شرکتی است.

صالح آبادی از آغاز آزمون های تخصصی انتصاب مدیران و هیأت مدیره نظام بانکی خبر داد و گفت: از این پس مدیران بانک ها و سایر مدیران موسسات مالی باید در آزمون های تخصصی شرکت کنند و متخصصان در این آزمون حضور دارند. شبکه بانکی که انتخاب می شوند.

وی با اشاره به سیستم بانکی شرکت های دانش بنیان گفت: در راستای تحقق شعار امسال به صورت جدی با تامین مالی شرکت های دانش بنیان برخورد می کنیم. این در حالی است که بر اساس گزارش ها تامین مالی شرکت های دانش بنیان از طریق شبکه بانکی در سال گذشته نسبت به سال 99 حدود 100 مورد بوده است.« درصد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید  فال روزانه واقعی دوشنبه ۳ مهر | فال روزانه متولدین هر ماه | طالعت بسیار روشن است

رئیس کل بانک مرکزی در خصوص اجرای قانون جدید چک گفت: موضوع مهم دیگری که در پایان این کار با آن سروکار داریم و در حال اجرا هستیم، قانون چک است و بخش های مختلفی از این قانون از امروز اجرایی شده است. شنبه گذشته.” که چک هایش برگشت داده شد.

وی با بیان اینکه سیاست های ارزی خوبی در حال انجام است، گفت: آن سیاست های ارزی با هدف ایجاد تعادل و تعادل است و سال گذشته سامانه نیما و بازار متشکل ارز توانست به تعادل در بازار ارز کمک کند. سال گذشته 57 میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی معامله شد.

همچنین در دو ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته عرضه ارز رشد خوبی داشته و همچنین در این مدت از محل درآمدهای نفتی، بازرسی ها و پتروشیمی ها 8.5 میلیارد دلار دریافت شده است که حدود 4 درصد است. در مدت مشابه سال گذشته 5 میلیارد دلار بوده و رشد 67 درصدی را در این زمینه ثبت کرده ایم.

صالح آبادی درباره روند بازگشت ارز حاصل از صادرات نیز گفت: این روند بسیار بهتر شده و ارز حاصل از صادرات افزایش یافته است. همچنین یکی از موضوعاتی که ما با آن درگیر هستیم، انعقاد پیمان های پولی دوجانبه یا پاکسازی با دولت ها است که در این زمینه کار خوبی انجام داده ایم.

وی گفت: به زودی اوراق ارزی منتشر می شود تا مالکان حقیقی و حقوقی از فرصت استفاده از ارز خود استفاده کنند که در این اوراق هم بازپرداخت و هم سود ارزی پرداخت می شود.

دیدگاهتان را بنویسید