طبق یک مطالعه ، میانگین فعالیت بدنی ، نشاط و بهزیستی ذهنی افراد میانسال بیشتر از بزرگسالان و جوانان است.
به گزارش ایسنا ، مطالعات اولیه کیفیت زندگی فقط بهزیستی مواد را بررسی کردند ، اما مطالعات بعدی نشان داد که فقط جنبه مادی کیفیت زندگی را تعیین نمی کند و بنابراین سایر متغیرها به کیفیت زندگی اضافه می شوند.
سلامت مسئله مهمی برای کیفیت زندگی است و در سال های اخیر متخصصان بهداشت آن را به عنوان احساس خوب بودن و کیفیت زندگی تعریف کرده اند.
تمرکز اصلی تحقیقات مرتبط با کیفیت بر روی افراد دارای معلولیت ، بیماران ، بیماران ، زندانیان ، معتادان و سایر گروه های آسیب پذیر اجتماعی است ، اما اخیراً فعالیت های بدنی و اوقات فراغت با سلامتی ، تغذیه و محیط زیست برای عموم مردم متمرکز شده است. توجه
دامنه رو به رشد دانش روانشناسی و تأثیر آن در زمینه های مختلف اجتماعی ، اقتصادی و صنعتی ، بررسی جنبه روانشناختی مشکلات را برای پاسخگویی به بیشتر مشکلات ضروری کرده است.
روش تحقیق در پروژه مربوطه به شرح زیر بود: شرکت کنندگان در این مطالعه شامل 1050 نفر در سه گروه سنی ، جوان ، میانسال و مسن ، به تعداد مساوی (350 نفر در هر گروه سنی) بودند که توسط نمونه گیری خوشه ای تصادفی و پرسشنامه هایی برای فعالیت بدنی ، نشاط و بهزیستی ذهنی. تکمیل شده
نتایج مطالعه حاضر نشان می دهد که افراد میانسال دارای فعالیت بدنی ، بهزیستی ذهنی و نشاط بیشتری نسبت به افراد مسن و جوانان هستند ، میزان رضایت از زندگی جوانان بالاتر از افراد بزرگسال و میانسال است ، و همچنین ده ها فعالیت بدنی سرگرم کننده ، بهزیستی ذهنی و رضایت از زندگی در گروه ها. بین جوانان ، افراد میانسال و سالمندان رابطه مثبت و معناداری وجود دارد. علاوه بر این ، فعالیت بدنی ، نشاط ، بهزیستی ذهنی و رضایت از زندگی را پیش بینی می کند ، بر این اساس متوسط فعالیت بدنی ، نشاط و بهزیستی ذهنی افراد میانسال از جوانان و افراد مسن بیشتر است ، اگرچه اختلافات خانوادگی بین پیر و جوان قابل توجه نبودند. جوانان نسبت به افراد میانسال و مسن از زندگی شادتر بودند اما تفاوتی بین زوج های میانسال و افراد مسن نبود.
یافته های مطالعه حاضر ، ضمن پر کردن خلا information اطلاعات موجود در مورد میزان فعالیت بدنی ایرانیان ، سطح نشاط و بهزیستی ذهنی آنها ، دانش اساسی در مورد رابطه بین فعالیت بدنی و متغیرهای روانشناختی در زندگی سالم را فراهم می کند ، درک واضح تری از حالات روحی فعلی. ایران را تأمین می کند.
طرح مطالعه بهزیستی ذهنی ، نشاط ، رضایت از زندگی و فعالیت بدنی و ورزش گروههای سنی ایران توسط دکتر سید محمد کاظم واعظ موسوی استاد دانشگاه امام حسین (ع) و با حمایت م Instituteسسه تربیت بدنی و ورزش انجام شد. علمی و در اختیار ایسنا قرار گرفته است.
انتهای پیام