آیا تن ماهی جوشیده رو دوباره باید بجوشانیم؟ | راهنمای خرید تن ماهی و معرفی انواع آن +ویدئو


راهنمای خرید تن ماهی و معرفی انواع آن

 

تن ماهی یکی از غذاهایی است که کلی طرفدار دارد.چیزی که از قدیم بود ، ماهی تُن در روغن گیاهی بود.اما الان سالهاست که تنوع زیادی دارد.مثل روغن زیتون ، فلفلی، شوید ، آب نمک . وغذایی است که ورزشکار ها در رژیم غذایی شان هم مصرف دارند.این که چه برندی تهیه میکنید ، انتخاب خودتان است.اینجا در مورد نکات ماهی های تُن صحبت کردیم که لازم است حتما به آن دقت کنیم.

تن ماهی دارای فسفر ، پتاسیم ، آهن ، کلسیوم و همچنین پروتئین است که در مدل های مختلف، مقادیر آن باهم متفاوت است.اما همچنان جای ماهی تازه رو نخواهد گرفت.

بیشتر بخوانید  بانک صادرات اعتبار اجرای طرح فاضلاب آبادان را تامین می‌کند

دیدگاهتان را بنویسید