قرن هاست که انسان کشف کرده است که ضربه زدن به سر ماده ای قوی و خوش طعم می دهد که با نزدیک شدن به آتش به سرعت آب می شود و عطر غذا می دهد، این ماده کره است.
آیا از فواید کره می دانید؟؟؟؟
تکنولوژی جدید ساخت ماشین های خاصی را اختراع کرده است که به صورت خودکار ساخته و شکل می گیرند و در کاغذهای مخصوص نگهداری می شوند. در کشور ما ایران امروزه کره مصرف زیادی دارد و تقریباً همه صبحانه را با نان، کره و مربا میل می کنند.
ارزش غذایی کره
این یک کره درجه یک با ارزش کالری قابل توجهی است. صد گرم کره 750 کالری گرما تولید می کند. در برخی از کشورها قانون غذایی آنها مشخص می کند که برای کره مثلاً در فرانسه چیزی را باید کره نامید که از خامه ترش تازه یا خامه شیری تهیه می شود و 82 درصد آن چربی خالص است (که سلول های چربی خامه ای هستند). ). . شیر است) و در 18 درصد باقیمانده نباید بیش از شانزده درصد آب باشد. کره تازه دو ویتامین اصلی دارد، یکی ویتامین (A) و دیگری ویتامین (D). ویتامین (A) نقش مهمی در رشد بدن و ویتامین (D)) نقش مهمی در مبارزه با پوکی استخوان (راشیتیسم) دارد.
میزان ویتامین های موجود در کره بستگی به رژیم غذایی گاوها دارد، به عنوان مثال شیر گاوهایی که با یونجه سبز به ویژه شبدر تغذیه می شوند دو برابر شیر سایر گاوها است، درصد شیر این گاوها تا 5000 واحد می باشد. . با این حال، شیر حیواناتی که با علف خشک یا بستر تغذیه می شوند، حاوی نیمی از این مقدار ویتامین است. به همین دلیل است که کره ای که در تابستان به دست می آید نسبت به کره زمستانه ویتامین بیشتری دارد. برخی از کارخانه های تولید کره، کره شیر تابستانی را در دمای 25 درجه سانتیگراد برای زمستان نگه می دارند تا کره ای که در زمستان درست می کنند دارای بیشترین میزان ویتامین باشد.
جدیدترین تحقیقات متخصصان نشان می دهد که مصرف کره نه تنها باعث ایجاد مشکلات «چاقی» و «قلبی عروقی» نمی شود، بلکه سلامت قلب را تضمین می کند. بر اساس این مطالعات، تنها زمانی که بیش از 50 گرم کره در هفته مصرف می کنید، دچار «انسداد عروق» و «کلسترول بد» می شوید.
از سوی دیگر، برخلاف تصور رایج، مارگارین جایگزین مناسبی برای «کره های حیوانی» نیست و مصرف زیاد آن علاوه بر «مشکلات گوارشی» می تواند باعث «اضافه وزن» و حتی «سکته قلبی» شود. دمارگارین کم کالری نیست و انرژی ندارد و حاوی 80 درصد چربی است و از نظر کالری تولیدی تفاوتی با کره ندارد و تنها تفاوت این دو محصول در چربی های گیاهی و حیوانی است اما هر دو نوع چربی دارای 9 هستند. کالری در هر گرم
همه افراد دارای سلامت طبیعی باید روزانه حداقل 20 گرم کره خام بخورند، حتی کسانی که نارسایی کبد یا اختلالات روده دارند باید کره خام بخورند. کره را می پزند و تبدیل به روغن می کنند زیرا ویتامین های آن در اثر حرارت سوخته و از بین می رود و هضم آن مشکل است.
همچنین مصرف کره برای این افراد ضروری است:
1- کودکانی که نیاز به بزرگ شدن دارند
2- مادران آینده
3- کسانی که به کار بدنی می پردازند
4- ساکنان مناطق سردسیر.
تهیه شده توسط: مجله تشویق