هر آنچه باید در مورد آنژین صدری بدانیم
با این قسمت از دلگرم کننده بروز بمان با آنژین صدری: علائم بیشتر، درمان و پیشگیری از این بیماری
آن ها ملاقات می کنند.
آنژین صدری یا آنژین قلبی
آنژین صدری که به عنوان درد قفسه سینه نیز شناخته می شود، وضعیتی است که در آن بیمار دچار درد قفسه سینه می شود که باعث درد در عروق کرونر می شود. آنژین صدری به دلیل کمبود اکسیژن در عضله قلب ایجاد می شود. . این درد بیشتر در وسط قفسه سینه چپ است و می تواند (بیشتر در نوع ناپایدار) به بازوی چپ (گاهی در هر دو بازو)، فک و قسمت میانی هر دو شانه گسترش یابد.
درد و ناراحتی قفسه سینه با فشار، سنگینی، احساس پری و درد در مرکز قفسه سینه مشخص می شود. در برخی افراد، آنژین با فشار روی قفسه سینه مشخص می شود، اما در برخی دیگر می توان آن را به عنوان سوء هاضمه تشخیص داد. شدت، مدت و نوع آنژین متفاوت است، بنابراین درد جدید یا تغییرات در درد قفسه سینه باید در نظر گرفته شود. برخی از علائم جدید و متفاوت ممکن است نشان دهنده آنژین صدری خطرناک (آنژین ناپایدار) یا حمله قلبی باشد.
آنژین مداوم شایع ترین نوع آنژین است که تحت فشار و به طور ناگهانی رخ می دهد، اما در حالت استراحت فروکش می کند. اگر اخیراً دچار درد قفسه سینه شده اید، حتماً برای تشخیص علت و شروع درمان به پزشک مراجعه کنید. در صورت تغییر و بدتر شدن آنژین پایدار نیاز به مراقبت های پزشکی است.آنژین آنژین نشانه بیماری عروق کرونر است که باعث درد قفسه سینه می شود و با فشار، وزن، درد و سفتی قفسه سینه همراه است و به دلیل کاهش جریان خون در قفسه سینه ایجاد می شود. ماهیچه قلب
آنژین به نام آنژین صدری نیز شناخته می شود که می تواند در یک دوره زمانی معین یا ناگهانی رخ دهد. آنژین در همه افراد نسبتا شایع است، اما تشخیص آن از سایر دردهای قفسه سینه مانند درد ناشی از سوء هاضمه و غیره دشوار است. بنابراین، توصیه می شود در صورت داشتن درد قفسه سینه ناشناخته به دنبال مشاوره پزشکی باشید.
آنژین (درد قفسه سینه) ناشی از انسداد جزئی عروق کرونر قلب به این معنی است که قلب خون کافی دریافت نمی کند، به خصوص در حین ورزش، فعالیت های سبک وزن یا قرار گرفتن در معرض استرس. اگر در زمان استراحت درد قفسه سینه وجود داشته باشد یا درد در عرض چند دقیقه پس از تظاهر کاهش نیابد، احتمال حمله قلبی وجود دارد و بیمار باید به نزدیکترین مرکز درمانی منتقل شود.
برخی از عوامل خطر برای آنژین صدری عبارتند از سن، بروز جنسیت در مردان، یائسگی، سابقه، سابقه خانوادگی آنژین صدری، دیابت، سیگار کشیدن، کلسترول بالا (هیپرکلسترولمی)، فشار خون فعلی یا بالا، چاقی، تحرک کم، فعالیت بدنی و استرس.
علائم و نشانه های آنژین صدری
آنژین صدری به دلیل کمبود اکسیژن در عضله قلب ایجاد می شود. این درد اغلب در وسط قفسه سینه چپ است و می تواند (بیشتر در نوع ناپایدار) به بازوی چپ (گاهی اوقات هر دو بازو)، فک و قسمت میانی هر دو شانه گسترش یابد.
آترواسکلروز نقش مستقیمی در آنژین صدری دارد آنژین صدری (درد قفسه سینه) ناشی از انسداد جزئی عروق کرونر قلب به این معنی است که قلب خون کافی دریافت نمی کند، به ویژه در هنگام ورزش، فعالیت های سبک یا قرار گرفتن در معرض استرس. اگر در زمان استراحت درد قفسه سینه وجود داشته باشد یا درد در عرض چند دقیقه پس از تظاهر کاهش نیابد، احتمال حمله قلبی وجود دارد و بیمار باید به نزدیکترین مرکز درمانی منتقل شود.
برخی از عوامل خطر برای آنژین صدری عبارتند از: سن، جنسیت با شیوع بالا در مردان، یائسگی، سابقه خانوادگی آنژین صدری، دیابت، سیگار کشیدن، کلسترول بالا (هیپرکلسترولمی)، فشار خون فعلی یا بالا، چاقی، تحرک کم، فعالیت بدنی و استرس. .
چه زمانی می توانیم به آنژین صدری مبتلا شویم؟
• بالا رفتن از پله ها.
احساس ناراحتی یا عصبانیت کنید.
• در هوای خیلی سرد یا خیلی گرم کار کنید.
• در یک وعده غذایی بیش از حد بخورید.
• ارتباط جنسی.
• استرس عاطفی.
• ورزش ها.
پیشگیری از آنژین صدری:
برای پیشگیری از آنژین می توانید یک سبک زندگی سالم داشته باشید و اگر قبلاً آنژین دارید:
• ترک سیگار
کنترل بیماری ها از جمله فشار خون بالا، کلسترول بالا و دیابت
• رژیم غذایی سالم داشته باشید
• پس از تایید پزشک، فعالیت بدنی را افزایش دهید
وزن سالم را حفظ کنید
• سطوح استرس را کاهش دهید
درمان آنژین قلبی
هدف از درمان آنژین، بازگرداندن توانایی زندگی و فعالیت های روزمره به سطح متوسط و درمان بیماری های اساسی قلبی و جلوگیری از تشدید آنها است.در زمانی که درد قلبی شدید و همراه با تعریق یا حالت تهوع است، بهتر است از فعالیت خودداری شود و تماس بگیرید. مرکز اورژانس کمک کنید و کمک بخواهید.
درمان دارویی
استفاده از داروهای نیتراتی مانند نیتروگلیسیرین
نیترات ها به طور موقت شریان ها را گشاد می کنند که جریان خون را در رگ ها باز می گرداند. این دارو به اشکال مختلف در بازار موجود است. عوارض جانبی این نوع داروها شامل سرگیجه و سردرد است.
استفاده از داروهای مسدودکننده بتا
(مانند پروپرانولول یا آتنولول) این داروها عمل اپی نفرین را بر روی گیرنده های بتا قلب متوقف می کنند و در نتیجه سرعت فعالیت قلب و فشار خون را کاهش می دهند. بیماران مبتلا به آسم باید از مصرف این دارو خودداری کنند.
استفاده از مسدود کننده های کانال کلسیم
آنتاگونیست های کلسیم (مانند نیفدیپین) این داروها به عنوان نیترات عمل می کنند و باعث گشاد شدن شریان ها می شوند، اما عملکرد آنها متفاوت از نیفدیپین است.
استفاده از آسپرین
آسپرین با ایجاد اختلال در لخته شدن خون، خطر ایجاد لخته های خون خطرناک در قلب را کاهش می دهد.
استفاده از داروهای ضد پلاکت
این نوع دارو برای بیمارانی که به آسپرین حساسیت دارند استفاده می شود. نمونه ای از این داروها کلوپیدوگرل تیکلوپدین است.
استفاده از رقیق کننده خون
ممکن است داروهای ضد انعقاد مانند وارفارین ذکر شود.
درمان تهاجمی
اگر داروها موثر نباشند، ممکن است نیاز به جراحی باشد.روش های جراحی مختلفی برای رفع گرفتگی عروق خونی یا گشاد شدن رگ ها وجود دارد که جریان خون را به قلب بهبود می بخشد.
آنژیوپلاستی
جراحی بای پس یا بای پس شریان قرنیه
تغذیه
از مصرف چربی های اشباع شده مانند گوشت قرمز و لبنیات پرچرب، کافئین و الکل خودداری کنید و از سبزیجات تازه، غلات کامل و اسیدهای چرب ضروری برای آنژین استفاده کنید. مکمل های غذایی به ویژه امگا 3 نیز با تقویت عضله قلب، کاهش کلسترول و تقویت بافت همبند و تسهیل کار سلول های خونی علائم آنژین را کاهش می دهند.
گردآوری شده توسط مجله اینترنتی تشویق
مرجان امینی