مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

آموزش کیک پرتقالی در ماکرفر

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


برای اطمینان از پخت کیک فقط کافی است روی آن را نگاه کنید در صورتی که روی کیک پخته باشد وسط ان هم حتما پخته است. در مایکرویو پخت از مرکز مواد شروع می شود.

آموزش کیک پرتقالی

مواد لازم:
تخم مرغ : دو عدد
شیر : یک سوم فنجان
روغن مایع : دو قاشق غذا خوری
شربت پرتقال : نصف فنجان
آرد : یک و نیم فنجان
شکر: یک فنجان سر خالی
پکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری

آموزش کیک پرتقالی

طرز تهیه:
تخم مرغ، شکر و شیر را مخلوط کنید. شربت پرتقال و روغن مایع را به آن بیافزایید و خوب هم بزنید. آرد را به تدریج اضافه کنید. مواد را در ظرف 2 لیتری در دار مخصوص مایکرویو بریزید و به مدت 5 دقیقه در مایکرویو قرار دهید.

*برای اطمینان از پخت کیک فقط کافی است روی آن را نگاه کنید در صورتی که روی کیک پخته باشد وسط ان هم حتما پخته است. در مایکرویو پخت از مرکز مواد شروع می شود. در صورتی که کیک را بیشتر از زمان لازم در مایکرویو قرار دهید وسط آن می سوزد در حالیکه در ظاهر هیچ تغییری دیده نمی شود.

*هنگام پختن کیک در مایکرویو در موادتان از طعم دهنده های قوی مثل پرتقال و وانیل استفاده کنید زیرا به علت کوتاهی زمان پخت ممکن است کیک، بوی مطبوعی نداشته باشد.


بیشتر بخوانید  طرز تهیه پاستیل انار دسر محبوب کودکان
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *