طرز تهیه پیتزا مارگاریتا با خمیر ایتالیایی
این پیتزای کلاسیک در سال 1889 توسط رافائل اسپوزیتو (Raffaele Esposit) پیتزا پز اهل ناپل و به افتخار ملکه مارگاریتا تهیه شد و از موفقیت آن چنین نتیجه گرفته میشوند که به طبع ملکه نیز خوش آمده است. این پیتزا یک پیتزای کلاسیک ایتالیایی است که طعم فوق العاده ای دارد.برای تهیه این پیتزای خوشمزه با دلگرم همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا مارگاریتا
- گوجه گیلاسی
- ریحان تازه
مقدار مواد رو با توجه به اندازه خمیرتون در نظر بگیرین.
مواد لازم برای سس پیتزا
- ۱۵ گرم کره
- ۲ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
- ۱ قاشق مرباخوری سیر رنده شده
- نمک به مقدار لازم
با توجه به سطح خمیرتون میتونین مواد رو با همین نسبت ها کم یا زیاد کنین.
مراحل تهیه پیتزا مارگاریتا
ابتدا همون طوری که در طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی گفته شده باید بذاریم تا خمیرمون نیم پز بشه پس روی سطح خمیر رو به کمی روغن زیتون آغشته کرده و برای مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه داخل فری که از قبل گرم شده میذاریمش.
پهن کردن خمیر در قالب
تا خمیر نیم پز بشه کره و سیر رنده شده رو داخل یه ماهیتابه فقط کمی تفت میدیم تا کره طعم دار بشه و مزه سیر رو بگیره.
تفت دادن سیر و کره
حالا خمیر نیم پز شده رو از داخل فر درش میاریم رو روی سطحش رو کاملا با مخلوط سیر و کره میپوشونیم.
آغشته کردن خمیر به مخلوط کره
سس گوجه فرنگی و کمی نمک رو هم کاملا روی سطح پیتزا پخش میکنیم البته یه سانت از دور خمیر رو بدون سس میذاریم.
اضافه کردن سس
پنیر موزورلا و گوجه فرنگی رو حلقه حلقه میبریم.
خورد کردن مواد
در نهایت مانند تصویر زیر پنیر و گوجه هارو روی سطح خمیر پخش میکنیم.
چیدن مواد
پیتزامون رو برای مدت نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه داخل فر میذارم تا بپزه و پنیر ها هم آب بشن. در نهایت اگه خواستین گریل فر رو برای چند دقیقه روشن کنین تا روی سطح پیتزا طلایی بشه.
آماده شدن پیتزا
حالا پیتزا مارگاریتا خوش طعم و خوشگل ما حاضره و به محض اینکه از فر بیرونش اوردیم روش رو با برگهای ریحون تازه تزیین کرده و سرو میکنیم.
منبع:دو نفره
مجله اینترنتی دلگرم
مرجان امینی