آموزش پخت 8 نوع شیرینی خانگی فوق العاده در روزهای قرنطینه



دستور پخت شیرینی خانگی


شیرینی خانگی یکی از خوشمزه ترین شیرینی هایی است که خانم های ایرانی به درست کردن آن علاقه دارند. طعم شیرینی خانگی آنقدر متفاوت است که همه افراد حتی شیرینی خانگی ساده را به شیرینی های کارخانه ای ترجیح می دهند.


شیرینی خانگی انواع مختلف دارد و می توان آن را به دسته های مختلف تقسیم کرد. تنوع شیرینی خانگی آن قدر زیاد است که شرح آن در یک مقاله نمی گنجد.


شیرینی های خانگی به ویژه در مراسم خاص و مناسبت ها به ویژه عید نوروز بسیار مورد استقبال خانم های خانه دار و کدبانوهای ایرانی قرار می گیرد و همگی به دنبال آن هستند که شیرینی خانگی ساده و خوشمزه درست کنند.


مدل شیرینی خانگی جدید/طرز تهیه شیرینی خانگی بدون فر


روش پخت شیرینی خانگی


1. طرز تهیه نان خامه ای شیرینی خانگی برای روزهای قرنطینه


مواد لازم برای 12 عدد نان خامه ای:


  • آب: یک پیمانه

  • نمک: یک هشتم قاشق مرباخوری

  • تخم مرغ: 4 عدد

  • کره: نصف پیمانه

  • آرد: یک پیمانه

  • خامه زده شده: به میزان لازم


مراحل تهیه نان خامه ای خانگی:


فر را روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کره، آب و نمک را در یک ظرف مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند. آرد را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید تا خمیر شود.


مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود. سپس تخم مرغ ها را جداگانه اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست شود. خمیر را به اندازه یک چهارم پیمانه با فاصله در سینی حاوی کاغذ روغنی بریزید و به مدت نیم ساعت، تا زمانی که پف کند و کمی طلایی شود، در فر قرار دهید.


هر کدام را با استفاده از نوک چنگال سوراخ کنید تا حباب هوا خالی و کاملا سرد شود. سپس از وسط برش زده و اگر داخلش خمیر است خالی کنید و با خامه زده پر کنید.


طرز تهیه شیرینی خانگی ساده


2. طرز تهیه شیرینی رولت مخملی خانگی برای روزهای قرنطینه


مواد لازم برای تهیه شیرینی رولت مخملی خانگی:


  • تخم مرغ: 4 عدد

  • آرد: 3/4 پیمانه

  • شکر: 3/4 پیمانه

  • وانیل: یک قاشق چایخوری

  • بیکینگ پودر: 1/2 قاشق چای خوری

  • رنگ خوراکی قرمز

  • اسانس توت فرنگی و یا بادام و یا رازبری

  • خامه فرم گرفته


مراحل تهیه شیرینی رولت مخملی خانگی:


فر را روی 450 درجه فارنهایت روشن کنید. سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید، سفیده تخم مرغ را با همزن با دور تند می زنیم تا کاملا سفید و سفت شود به حدی که وقتی ظرف را برمیگردانیم نریزد.


شکر، اسانس، وانیل و زرده تخم مرغ ها را خوب با همزن برقی می زنیم تا حجمشان 2 برابر شود و رنگش کرمی شود. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک می کنیم تا یکدست شود و به آرامی آرد را داخل مواد مخلوط شده الک می کنیم و به آرامی همه مواد را مخلوط می کنیم.


نباید زیاد هم بزنیم همین که آرد قاطی مواد شود کافیست. بعد رنگ خوراکی قرمز را اضافه و مخلوط می کنیم. نصف سفیده تخم مرغ را اضافه می کنیم و با همزن برقی هم می زنیم همزن را کنار می گذاریم.


نصف دیگر سفیده را اضافه می کنیم و با یک لیسک دورانی و آرام مخلوط می کنیم. کف سینی شیرینی پزی را کاغذ روغنی پهن می کنیم و همه جای آن را با برس روغن می مالیم.


در این مرحله از طرز تهیه شیرینی خانگی مایه کیک را در سینی به سایز 31 در 31 سانتی میریزیم. روی آن ر با لیسک صاف می کنیم و داخل فر می گذاریم به مدت 5-7 دقیقه یا تا وقتی روی اسفنجمان طلایی شود.


بعد از پختن آن را بیرون می آوریم و یک کاغذ روغنی پهن می کنیم و سینی را برمی گردانیم روی کاغذ روغنی و کاغذ اسفنج را جدا می کنیم و با همان کاغذ رولش می کنیم، روی آن یک حوله تمیز میندازیم میگذاریم تا خوب خنک شود.


بعد رول را باز می کنیم در آن خامه میزنیم. اگر دوست داشتید یک ردیف از برش های خرد شده توت فرنگی یا رازبری را هم می توانید بچینید و دوباره رولش می کنیم، بعد بگذارید داخل یخچال به مدت 1-2 ساعت تا خودش را خوب بگیرد و بعد برش بزنید.


طرز تهیه شیرینی خانگی/طرز تهیه شیرینی خانگی برای قرنطینه در خانه


3. طرز تهیه شیرینی پفکی نارگیلی شیرینی خوشمزه خانگی


مواد لازم برای تهیه شیرینی پفکی نارگیلی:


  • پودر نارگیل: 150 گرم

  • پودر قند: 250 گرم

  • سفیده تخم مرغ: 4 عدد

  • پودر هل: 1 قاشق مرباخوری

  • خلال پسته: جهت تزیین


مراحل تهیه شیرینی پفکی نارگیلی:


سفیده تخم مرغ را با همزن هم می زنید. بعد قاشق قاشق پودر قند اضافه کرده و هم بزنید. در نهایت پودر هل را بریزید. سپس ظرف حاوی سفیده را روی قابلمه ای که آبجوش داخل آن هست و با حرارت ملایم در حال جوش است، قرار می دهیم و به هم زدن ادامه می دهیم.


سفیده را آنقدر هم می زنیم تا زمانیکه همزن را وقتی به سمت بالا می کشیم به صورت فرم گرفته بماند. بعد از روی حرارت برداشته و پودر نارگیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.


داخل قیف و ماسوره ریخته و روی سینی با کمی فاصله می ریزیم. بعد روی هر کدام یک دانه خلال پسته قرار می دهیم. سپس داخل فری که با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم شده بمدت 7 – 10 دقیه قرار می دهیم.


نکته: مدت زمان، بسته به دمای فرتان ممکن است کم یا زیاد شود کافیست زیر شیرینی کمی رنگ بگیرد و قرار نیست شیرینی ها تغییر رنگ بدهند بلکه باید به همان صورت سفید بمانند.


طرز تهیه شیرینی خانگی عید


4. طرز تهیه شیرینی ساده با آرد شیرینی خانگی آسان


مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی ساده خانگی:


  • 125 گرم کره ی نرم شده

  • نصف پیمانه شکر

  • 1.5 لیوان آرد

  • کمی پودر قند برای تزیین


مراحل تهیه شیرینی ساده با آرد:


برای تهیه این شیرینی ساده خانگی خوشمزه ابتدا کره و شکر را در کاسه ای ریخته و آرد را کم کم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. از خمیر به دست آمده را به شکل گلوله های یک اندازه ی کوچک در آورده و روی سینی فر که آن را با کاغذ روغنی پوشانده ایم قرار می دهیم.


روی شیرینی ها را با چنگال فشار دهید و بعد از آماده شدن در فر با دمای 160 درجه که از قبل گرم کرده اید به مدت 20 دقیقه قرار دهید.


وقتی روی شیرینی ها طلایی شد آن ها را از فر بیرون آورده و روی آن را با پودر قند تزیین کنید. این شیرینی خانگی ساده در کمترین زمان ممکن آماده خواهد شد.


یکی از ویژگی های این شیرینی آسان آن است که مانند شیرینی قالبی ساده به راحتی می توان خمیر آن را آماده کرد و حتی آشپزهای غیر حرفه ای نیز می توانند آن را درست کنند.


آموزش شیرینی خانگی خوشمزه


5. طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی شیرینی بدون فر


مواد لازم برای تهیه شیرینی بادامی:


2 پیمانه پودر بادام


1.5 پیمانه پودر شکر


کمی گلاب


خلال پسته


مراحل تهیه شیرینی بادامی:


پودر بادام را با نصف مقدار پودر شکر ترکیب کنید. سپس گلاب را کم کم به آن ها افزوده و توجه کنید که مواد شل نشوند و خمیر منسجمی به دست آید تا بتوانید به آن در دستتان به راحتی فرم دهید.


خمیر را ورز دهید تا چسبنده شود. به اندازه ی بادام از خمیر بردارید و در ظرف بچینید. برای رنگی کردن این شیرینی پودر شکر را با پودر لبو یا رنگ های خوراکی مخلوط کنید و گلوله های خمیر را در آن بغلتانید تا رنگی و متفاوت شوند.


این شیرینی خانگی بدون فر را می توانید در ظرف در دار به مدت طولانی نگهداری کنید. همچنین این شیرینی آسان بسیار مقوی بوده و می توانید آن را همیشه آماده داشته باشید. همچنین با خرید شکر رنگی در رنگ های مختلف می توانید خمیر شیرینی را در آن ها غلتانده و به راحتی شیرینی خانگی بدون فر درست کنید.


دستور پخت شیرینی خانگی برای تعطیلات


6. طرز تهیه شیرینی فانتزی چتری شیرینی خانگی خوشمزه


مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی فانتزی خانگی چتر:


  • 1 پیمانه کره نرم شده

  • 1 پیمانه شکر

  • 1 عدد تخم مرغ

  • 2 قاشق شیر

  • 1 قاشق چایخوری عصاره بادام

  • 60 گرم آرد

  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر


مراحل تهیه شیرینی فانتزی خانگی چتر:


ابتدا کره، شکر و تخم مرغ را در کاسه بریزید و به هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. سپس بادام و شیر را به آن ها اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را هم بعد از ترکیب کردن با هم به مواد بیفزایید تا خمیری به دست آید.


سپس خمیر را به شکل گلوله گرد کنید و آن را با سلفون پوشانده و به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا استراحت کند. سپس خمیر را باز کرده و به وسیله ی قالب برش گرد کوچک برش بزنید.


پس از برش زدن خمیر آن را با شانه قنادی دندانه دار نصف کنید و به انتهای هر یک چوب آبنبات، خلال دندان یا نی اضافه کرده و خمیر را کمی روی آن فشار دهید تا بچسبد.


فر را در دمای 204 درجه گرم کنید و شیرینی های آماده شده را که از قبل روی سینی فر پوشانده شده با کاغذ روغنی چیده اید، داخل آن قرار دهید. شیرینی حدود 10 دقیقه ای آماده است.


طرز تهیه شیرینی فانتزی خانگی


7. طرز تهیه شیرینی خانگی اسمارتیزی


مواد لازم برای تهیه شیرینی اسمارتیزی:


  • تخم مرغ: 2 عدد

  • شکر:1 لیوان

  • روغن مایع: 1 لیوان

  • کاکائو: 2 قاشق غذاخوری

  • آرد: 2 لیوان

  • وانیل: کمی

  • بکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری

  • اسمارتیز: برای تزیین


مراحل تهیه شیرینی اسمارتیزی:


ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی می ریزیم بعد شکر و روغن را اضافه کرده و هم میزنیم. بعد آرد را به آرامی اضافه کرده ، وانیل و بکینگ پودر را میریزیم. کاکائو را نیز اضافه می کنیم و بعد هم میزنیم تا به صورت خمیر یکدستی در آید.


سپس از خمیر به اندازه گردو یا بنابر سلیقه کمی بزرگتر برداشته و گلوله کرده و رویش اسمارتیزها را می چینیم و در فر از قبل گرم شده حدود 160 درجه یک ربع می پزیم.


طرز تهیه شیرینی خانگی آسان


8. طرز تهیه کیک برنج شیرینی خانگی خوشمزه و آسان


مواد لازم برای تهیه شیرینی برنج:


  • 1 فنجان برنج نپخته

  • 1 و 1/2 فنجان آب

  • 2 عدد تخم مرغ

  • 2 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره (شما می توانید آرد بدون گلوتن استفاده کنید)

  • طعم دهنده های مورد علاقه شما: برای طعم دادن به آن از 2 قاشق چای خوری پنیر پارمسان، 1 قاشق چای خوری نمک و فلفل استفاده کنید.

  • برای شیرین کردنش 2-3 پاکت تراویا یا استویا و 1 قاشق چای خوری دارچین استفاده کنید.


مراحل تهیه کیک برنج:


اجاق گاز را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید، برنج های نپخته را درون غذاساز یا مخلوط کن قرار دهید و تا زمان پودر شدن آن را روشن کنید. بقیه مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا قرار دهید.


مخلوط را درون قالب مافین یا هر ظرف دیگری که می خواهید بریزید و قبل از آن اطراف ظرف را به خوبی چرب کنید (در صورت استفاده از سیلیکون، دیگر نیازی به چرب کردن نیست)


40-50 دقیقه یا تا زمانی که سطح آن ها قهوه ای شود و همه طرف ها کاملاً ترد باشند برای پخت زمان لازم است.


طرز تهیه شیرینی در خانه


10 شیرینی ویژه عید نوروز همراه با طرز تهیه آن ها


طرز تهیه شیرینی بهشتی قیفی در منزل


آموزش طرز تهیه بامیه و اصول پخت شربت بامیه خانگی خوشمزه


بیشتر بخوانید  خورشت قیمه

دیدگاهتان را بنویسید