کیک پرتقالی _ روش پخت کیک پرتقالی ، کیکی سرشار از ویتامین
کیک پرتقالی یکی از کیک های پرطرفدار بین همه به خصوص در فصل سرما است . به دلیل داشتن پرتقال و ویتامین ث فراواتی که پرتقال دارد ، در درمان سرماخوردگی بسیار موثر است . با دلگرم همراه شوید.
طرز تهیه کیک پرتقالی با سس پرتقال بسیار خوشمزه
مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی
-
آب پرتقال: صد گرم -
آرد: 250 گرم -
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری -
پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق غذاخوری -
بیکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری -
تخم مرغ: چهار عدد -
روغن مایع: صد گرم -
پودر شکر: صد و پنجاه گرم
طرز پخت کیک پرتقالی
-
چهار عدد تخم مرغ را با یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و هفت قاشق غذاخوری پودر شکر (150 گرم) مخلوط کرده، -
با همزن برقی حدود 5 دقیقه میزنیم تا غلیظ شده، حجم آن دو برابر شود. -
روغن را اضافه کرده، هم میزنیم سپس آرد گندم (250 گرم) و یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، نصف آن را با یک الک به تخم مرغ های زده شده اضافه میکنیم و هم میزنیم. -
بعد آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را اضافه کرده هم میزنیم و بعد بقیه آرد را اضافه کرده، هم میزنیم تا مایه کیک آماده شود. -
فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (160 الی 170 درجه سانتیگراد) روشن میکنیم. -
قالب را چرب کرده مایه کیک را در آن ها میریزیم. مایه کیک باید نصف قالب را بگیرد تا جا برای پف کردن داشته باشد. -
قالب را در طبقه وسط فر برای مدت 40 دقیقه قرار میدهیم (تا زمانی که کیک پف کرده، روی آن کمی طلایی شود). -
نوش جان
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی