آموزش پخت کیک خوشمزه ی پرتقالی مخصوص زمستان



کیک پرتقالی _ روش پخت کیک پرتقالی ، کیکی سرشار از ویتامین


کیک پرتقالی یکی از کیک های پرطرفدار بین همه به خصوص در فصل سرما است . به دلیل داشتن پرتقال و ویتامین ث فراواتی که پرتقال دارد ، در درمان سرماخوردگی بسیار موثر است . با دلگرم همراه شوید.


طرز تهیه کیک پرتقالی با سس پرتقال بسیار خوشمزه


آموزش پخت کیک خوشمزه ی پرتقالی مخصوص زمستان


مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی


  • آب پرتقال: صد گرم

  • آرد: 250 گرم

  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری

  • پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق غذاخوری

  • بیکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری

  • تخم مرغ: چهار عدد

  • روغن مایع: صد گرم

  • پودر شکر: صد و پنجاه گرم


طرز پخت کیک پرتقالی


  1. چهار عدد تخم مرغ را با یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و هفت قاشق غذاخوری پودر شکر (150 گرم) مخلوط کرده،

  2. با همزن برقی حدود 5 دقیقه می‌زنیم تا غلیظ شده، حجم آن دو برابر شود.

  3. روغن را اضافه کرده، هم می‌زنیم سپس آرد گندم (250 گرم) و یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، نصف آن را با یک الک به تخم مرغ های زده شده اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

  4. بعد آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را اضافه کرده هم می‌زنیم و بعد بقیه آرد را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه کیک آماده شود.

  5. فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (160 الی 170 درجه سانتی‌گراد) روشن می‌کنیم.

  6. قالب را چرب کرده مایه کیک را در آن ها می‌ریزیم. مایه کیک باید نصف قالب را بگیرد تا جا برای پف کردن داشته باشد.

  7. قالب را در طبقه وسط فر برای مدت 40 دقیقه قرار می‌دهیم (تا زمانی که کیک پف کرده، روی آن کمی طلایی شود).

  8. نوش جان


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  دسر مخصوص ویژه شب یلدا

دیدگاهتان را بنویسید