آموزش پخت کیک آناناس خوشمزه


پخت کیک آناناس ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

کیک آناناس

پخت کیک آناناس


كره – 100 گرم (آب شده)
شكر – نصف پيمانه
آرد – 1 پيمانه
بيكينگ پودر – 2 قاشق چايخوري
وانيل – 1 قاشق چايخوري
تخم مرغ – 2 عدد
شربت آناناس(من از آب آناناس تازه استفاده کردم) – 2 قاشق سوپخوري

مواد لازم براي لايه ي آناناسي كيك
كره نرم شده – 50 گرم
شكر قهوه اي – 1/4 پيمانه
آناناس حلقه شده – چند عدد


طرز تهیه کیک آناناس:


تخم مرغ ها را کمی می زنیم و شکر و کره آب شده را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم . آرد ، بکینگ پودر، وانیل و شربت آناناس را به مواد اضافه کرده و با هم خوب مخلوط می کنیم .


برای تهیه لایه آناناسی کیک ابتدا کره و شکر قهوه ای را با همزن هم می زنیم تا حالت کرمی شکل و نرمی پیدا کند این مخلوط را در کف ظرف دایره شکلی (قالب کیک) ریخته، کف و اطراف قالب دایره شکل را با آن آغشته می کنیم .

حلقه های آناناس را روی مخلوط کف ظرف قرار می دهیم و سپس مایه کیک آناناسی را روی آن می ریزیم. قالب کیک آناناسی را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ دقیقه در فر قرار می دهیم(فر را از قبل گرم می کنیم) بعد از پختن کمی صبر کرده و بعد از خنک شدن کیک آناناسی ، آن را از قالب در می آوریم و با مربای گیلاس آن را تزیین می کنیم.

بیشتر بخوانید  سس هلندی

منبع: دلگرم


دیدگاهتان را بنویسید