مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

آموزش پخت خورش به آلو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



طرز تهیه خورشت به و آلو مرحله به مرحله


به یکی از میوه های خوش عطر با خواص فوق العاده هست که معمولاً توی پاییز فراوون میشه و ما میتونیم ازش بهره مند بشیم . امروز با هم طرز تهیه این خورشت خوشمزه با ورژن اصفهانیش رو تجربه کنیم . با دلگرم همراه باشید.


دستور پخت خورش به و آلو


مواد لازم برای تهیه خورش به آلو


  • پیاز ۱ عدد بزرگ

  • گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم

  • استخوان دنده یا گردن ۱ تیکه نسبتا کوچک

  • به ۱ عدد

  • آلو خورشتی ۱۰ الی ۱۵ عدد

  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری

  • نمک ،فلفل و زردچوبه به میزان لازم

  • چوب دارچین و گلاب و عرق هل به میزان لازم

  • شکر به میزان لازم (من ۳ ق غ خوری ریختم)

  • آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

  • رب گوجه یک قاشق مرباخوری در صورت دلخواه

  • کره ۵۰ گرمی ۱ قالب کمتر هم میتوانید استفاده کنید


دستور پخت خورش به آلو


  1. ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در مقداری روغن تفت می دهیم، به حدی که کمی تغییر رنگ بده.

  2. بعد تکه های گوشت و استخوان را با مخلفاتش اضافه کرده و مجددا تفت می دهیم.

  3. در حین تفت خوردن زردچوبه و مقداری از فلفل ریخته و بعد از چند بار بهم زدن روی حرارت آب جوش و قسمتی از چوب دارچین را هم می ریزیم و می گذاریم تا گوشت خوب بپزد.

  4. سپس پوست به را کنده به صورت تکه های بزرگ خورد میکنیم. داخل تابه کره ریخته و به را کمی تفت می دهیم.

  5. زعفران حل شده و آلوهای خیس خرده را به آن اضافه کرده و بهم می زنیم تا مزه ها به خرد هم برن.

  6. شکر و گلاب هم می افزاییم و باز کمی به تفت دادن ادامه می دهیم ولی باید مواظب باشیم که مواد خشک نشوند.

  7. این مواد را به گوشت پخته اضافه کرده و عرق هل و در صورت نیاز کمی گلاب و دومین تیکه چوب دارچین را هم می ریزیم. نمک هم اضافه کرده (خیلی کم).

  8. زمان می دهیم تا هم به و هم آلو بپزد و خورشت حسابی جا بیفتد.

  9. در اواخر پخت در صورت تمایل رب و آبلیمو می ریزیم و میزان شکر خورش را هم تست می کنیم. باز درشو میگذاریم تا مزه همه مواد به خورد هم روند.

  10. در پایان خورشت به آلو از روی گاز برداشته و داخل ظرف مورد نظر سرو میکنیم.


نکته برای پخت خورش به آلو مجلسی


میتوانید دراواسط پخت، مقداری پیاز داغ به خورش به آلو اضافه کنید چون طعم و مزه شو خیلی بهتر می کند.


لذت آشپزی با دلگرم :


طرز تهیه خورش هویج تبریزی (یرکوکی خوروشی)


آموزش تهیه ی خورش کدو سبز با مرغ یک شام سبک


خورش آلو اسفناج


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  طرز تهیه ی خورش مرغ با کاری غذای محبوب هندی ها
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *