طرز تهیه خورشت به و آلو مرحله به مرحله
به یکی از میوه های خوش عطر با خواص فوق العاده هست که معمولاً توی پاییز فراوون میشه و ما میتونیم ازش بهره مند بشیم . امروز با هم طرز تهیه این خورشت خوشمزه با ورژن اصفهانیش رو تجربه کنیم . با دلگرم همراه باشید.
دستور پخت خورش به و آلو
مواد لازم برای تهیه خورش به آلو
-
پیاز ۱ عدد بزرگ -
گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم -
استخوان دنده یا گردن ۱ تیکه نسبتا کوچک -
به ۱ عدد -
آلو خورشتی ۱۰ الی ۱۵ عدد -
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری -
نمک ،فلفل و زردچوبه به میزان لازم -
چوب دارچین و گلاب و عرق هل به میزان لازم -
شکر به میزان لازم (من ۳ ق غ خوری ریختم) -
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری -
رب گوجه یک قاشق مرباخوری در صورت دلخواه -
کره ۵۰ گرمی ۱ قالب کمتر هم میتوانید استفاده کنید
دستور پخت خورش به آلو
-
ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در مقداری روغن تفت می دهیم، به حدی که کمی تغییر رنگ بده. -
بعد تکه های گوشت و استخوان را با مخلفاتش اضافه کرده و مجددا تفت می دهیم. -
در حین تفت خوردن زردچوبه و مقداری از فلفل ریخته و بعد از چند بار بهم زدن روی حرارت آب جوش و قسمتی از چوب دارچین را هم می ریزیم و می گذاریم تا گوشت خوب بپزد. -
سپس پوست به را کنده به صورت تکه های بزرگ خورد میکنیم. داخل تابه کره ریخته و به را کمی تفت می دهیم. -
زعفران حل شده و آلوهای خیس خرده را به آن اضافه کرده و بهم می زنیم تا مزه ها به خرد هم برن. -
شکر و گلاب هم می افزاییم و باز کمی به تفت دادن ادامه می دهیم ولی باید مواظب باشیم که مواد خشک نشوند. -
این مواد را به گوشت پخته اضافه کرده و عرق هل و در صورت نیاز کمی گلاب و دومین تیکه چوب دارچین را هم می ریزیم. نمک هم اضافه کرده (خیلی کم). -
زمان می دهیم تا هم به و هم آلو بپزد و خورشت حسابی جا بیفتد. -
در اواخر پخت در صورت تمایل رب و آبلیمو می ریزیم و میزان شکر خورش را هم تست می کنیم. باز درشو میگذاریم تا مزه همه مواد به خورد هم روند. -
در پایان خورشت به آلو از روی گاز برداشته و داخل ظرف مورد نظر سرو میکنیم.
نکته برای پخت خورش به آلو مجلسی
میتوانید دراواسط پخت، مقداری پیاز داغ به خورش به آلو اضافه کنید چون طعم و مزه شو خیلی بهتر می کند.
لذت آشپزی با دلگرم :
طرز تهیه خورش هویج تبریزی (یرکوکی خوروشی)
آموزش تهیه ی خورش کدو سبز با مرغ یک شام سبک
خورش آلو اسفناج
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی