آموزش طرز تهیه ی خورش قارچ جدید و خوشمزه



طرز تهیه خورشت قارچ خوشمزه


این خورش خوشمزه همانطور که از نامش پیداست از قارچ و مرغ تهیه می شود. خورش قارچ و مرغ را می توانید به غیر از برنج به همراه نان هم سرو کنید. با دلگرم همراه شوید.


خورش قارچ – طرز تهیه خورشت قارچ و مرغ


مواد لازم برای خورشت قارچ و مرغ


  • سینه مرغ 3 عدد

  • پیاز 1 عدد

  • سیر 2 حبه

  • قارچ 200 گرم

  • زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری

  • آرد 1 قاشق چایخوری

  • زرده تخم مرغ 1 عدد

  • آبلیمو 1 قاشق چایخوری

  • نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه خورشت قارچ


  1. داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه روغن داغ شد قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها کمی نرم شوند ( فقط باید کمی تفت دهید و سرخ نکنید ).

  2. پس از اینکه قارچ ها نرم شدند آرد و نمک و فلفل اضافه کنید. خوب مخلوط نمایید و از روی حرارت بردارید.

  3. پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس سینه های مرغ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند. پس از اینکه رنگ مرغ ها تغییر کرد 1 لیوان آب ، نمک و فلفل اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا سینه‌های مرغ با حرارت ملایم به مدت 30 – 40 دقیقه بپزند و نرم شوند.

  4. پس از اینکه آب قابلمه نصف شد و سینه های مرغ نرم شدند قارچ سرخ شده ، زعفران دم کرده و آبلیمو را اضافه و مخلوط کنید. 10 دقیقه اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بجوشند.

  5. زرده تخم مرغ را بزنید و پس از 10 دقیقه به خورشت اضافه و خوب مخلوط کنید. 15 دقیقه دیگر بگذارید با حرارت ملایم خورش بجوشد و جا بیفتد. سپس در ظرف بکشید و بهمراه نان یا برنج سرو کنید.


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  معرفی خواص اعجاب انگيز پوست لیموترش

دیدگاهتان را بنویسید