دستور پخت کیک گوشت یک غذای عالی
مواد لازم برای خمیر کیک گوشت
-
تخم مرغ : 4عدد -
ماست :1لیوان -
روغن زیتون : یک فنجان -
آرد : 1و نیم لیوان -
بیکینگ پودر : 2ق چ خ -
نمک :1ق چ خ -
فلفل : مقداری
برای تهیه کیک گوشت با دلگرم همراه شوید.
مایع گوشتی داخل کیک گوشت
-
از هر مخلوطی میشه استفاده کرد,مایع ماکارونی,مایه مرغ و..مقدار 2لیوان از مایه گوشتی برای کیک لازمه -
پیاز 1عدد بزرگ -
روغن ,نمک ,ادویه جات به مقدار کافی -
رب گوجه 1قاشق -
گوشت چرخ کرده 400گرم -
فلفل دلمه 1عدد -
ذرت 1فنجان -
قارچ به مقدار لازم
طرز تهیه کیک گوشت
-
برای تهیه خمیر کیک ابتدا تخم مرغ,روغن,نمک و ادویه جات رو با همزن برقی میزنیم تا کاملا مخلوط بشه -
ماست و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم و مواد را با هم مخلوط میکنیم. -
آرد را الک کرده و به مواد بالا اضافه کرده و مخلوط کرده,مایه نسبتا سفتی به دست میاد. -
مایه گوشتی آماده شده را کنار گذاشته. -
قالب رو چرب میکنیم و به صورت لایه لایه از مواد به اضافه پنیر پیتزا استفاده میکنیم. -
کف قالب از خمیر ریخته و بعد مقداری پنیر پیتزا, و به مقدار کافی از مایه گوشتی و بعد خمیر و به همین ترتیب از مایع گوشتی اضافه کرده -
کیک را به مدت 1ساعت در دمای 180درجه قرار داده تا خمیر کامل طلایی و پخته شود بعد از 1ساعت با استفاده از خلال دندان از پخت خمیر اطمینان حاصل فرمایید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی