به گزارش سلام نو، به هر گوشه از کشورمان سفر می کنیم و با غذاها و شیرینی های بی نظیری مواجه می شویم که هر کدام طعم خاص خود را دارند. یکی از این شهرها یزد است و یکی از این شیرینی های بی نظیر کتابی است که طرفداران خود را دارد.
طرز تهیه کتاب خانه سوارکاری
عناصر:
زرده تخم مرغ 1 عدد
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
شیر یا ماست 1/2 پیمانه
آرد به میزان لازم
سفارش کاتاب
برای تهیه کتاب ابتدا زرده ها را بزنید تا کشک شود. شیر یا ماست با دمای محیط، روغن مایع و بکینگ پودر را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. در آخر آرد را به مواد اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید. سپس خمیر را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید. در این فاصله مواد میانی ستون را آماده کنید. پس از قرار دادن خمیر بین دو کیسه فریزر، آن را با وردنه پهن کرده و به آن فرم دهید. یک قاشق چایخوری آرد متوسط را وسط خمیر بریزید و خمیر را گرد کنید.
در آخر کتاب را در روغن داغ سرخ کنید تا روغن روی کتاب را بگیرد. روغن اضافی کتاب را با قرار دادن آن روی دستمال پاک کنید و پس از خنک شدن در پودر قند بغلتانید و با پودر پسته تزیین کنید. در صورت تمایل می توانید از مخلوط پودر قند، پودر بادام و هل برای رول کردن کتاب استفاده کنید.
مطالب لازم برای تهیه مواد میانی کتاب خانه جزدی
پوست بادام 100 گرم
100 گرم پودر قند
پسته پودری 40 گرم
هل رنده شده 1 قاشق چایخوری
عسل 2 قاشق
گلاب 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مواد میانی
بادام را با پودر قند خرد کنید. سپس از یک الک ریز رد کنید.
بیشتر بدانید: دستور تهیه خمیر دندان خوشمزه
مخلوط بادام و پودر قند الک شده را به همراه پودر پسته، هل آسیاب شده، عسل و گلاب در کاسه ای نسبتاً عمیق با هم مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.
در صورت تمایل می توانید از گردو و پودر دارچین نیز بسته به ذائقه خود در تهیه ماده میانی استفاده کنید.
نکاتی برای بهبود قطب ها
هنگام تهیه کتاب ابتدا آرد را چند بار الک کرده و سپس به خمیر اضافه کنید. می توانید به جای ماست از همان مقدار شیر استفاده کنید. می توانید به جای پودر بادام از پودر پسته استفاده کنید و پودر گردو را با شکر، دارچین، هل و گلاب مخلوط کنید و به عنوان ماده میانی استفاده کنید.
روغن مورد نیاز برای سرخ کردن کتاب باید روی حرارت کم کاملا داغ شود و در صورت تغییر رنگ روغن باید آن را عوض کرد، بنابراین توصیه می شود از قابلمه کوچکتری برای سرخ کردن کتاب استفاده کنید. آرد را کم کم به خمیر اضافه کنید. مواظب باشید خمیر خیلی سنگین نشود چون خشک می شود و بلند نمی شود. از طرفی اگر کمتر از حد معمول آرد اضافه شود پف می کند.
خمیر را کمی باز کنید، چون اگر خمیر به هوا نزدیک باشد، پف نمی کند. هنگام چرخاندن خمیر برای کتاب دقت کنید که قسمتی از خمیر باز نمانده باشد. می توانید به جای روغن سرخ کردنی، کتبه را در فر قرار دهید، بنابراین باید خمیر را خیلی نازک پهن کنید و پس از چرخاندن تابه، کف تابه را چرب کنید، کتبه را سمباده بزنید و به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید. سپس در پودر قند بغلتانید. برای تزیین کتاب از پودر پسته استفاده کنید. استفاده بیش از حد از گلاب در ساختار بین لایه ای الکترود منجر به ترک خوردن الکترود می شود.
<п>اعلامیه آموزش تهیه کتاب یزدی به سبک بازارچه خوشمزه + طرز تهیه اولین بار در ظاهر شد خبر سریع.п>