آموزش طرز تهیه مارمالاد آلبالو + راز خوشمزه شدن مارمالاد



مارمالاد آلبالو و طرز تهیه آن


مارمالاد از میوه‌ جات تهیه می‌شود و یکی از انواع مارمالاد، مارمالاد آلبالو است که با ترکیب پرتقال طعم و عطر بسیار جذابی خواهد داشت که بر روی نان یا بیسکویت به عنوان صبحانه یا میان وعده بکار می‌رود. با دلگرم همراه شوید.


طرز تهیه مارمالاد آلبالو خوشمزه و لذیذ


مواد لازم جهت تهیه مارمالاد آلبالو


  • آلبالو تازه 1 کیلوگرم

  • پرتقال خرد شده 2/3 پیمانه

  • شکر 3 و 1/2 پیمانه

  • آبلیمو 1/4 پیمانه

  • کره 1 قاشق غذاخوری

  • شیشه 1 عدد


دستور تهیه مارمالاد آلبالو


  1. آلبالو و پرتقال‌ها را به خوبی بشویید.

  2. پرتقال ها را از وسط ببرید و هسته‌ های آن را جدا کنید.

  3. هسته آلبالو را نیز جدا کنید.

  4. هم گوشت و هم پوست پرتقال ها را ریز خرد کنید.

  5. 2/3 پیمانه از پرتقال خرد شده را جدا کنید.

  6. تمام مواد لازم را در ظرفی بریزید که گنجایش مواد را داشته باشد و به آرامی هم بزنید تا شکر آن به خوبی حل شود.

  7. ظرف را بر روی شعله بگذارید و دمای زیر شعله را در حد متوسط بالا ببرید و به آرامی هم بزنید.

  8. تا دمای جوش و بسته شدن یعنی غلیظ شدن مواد، آن را بر روی شعله نگه دارید و به سرعت هم بزنید.

  9. سپس مواد را در شیشه قرار دهید و ¼ شیشه را خالی نگه دارید.

  10. سپس بر روی آن حوله مرطوب قرار دهید تا دم بکشد.

  11. و در آن را در حمام آب گرم به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا فرآیند دم کشیدن آن کامل شود.


راز و رمز خوشمزه شدن مارمالاد آلبالو


  • مواد اولیه را با شکر مخلوط کنید و به مدت 2 ساعت کنار بگذارید.

  • می‌توانید از پرتقال استفاده نکنید.

  • شیرینی آن بستگی به سلیقه شما دارد اگر شیرینی کمتری دوست دارید یا با نان شیرین میل می‌ فرمایید شکر کمتری اضافه کنید.

  • مارمالاد آلبالو را بر روی بیسکویت و نان بمالید و برای صبحانه یا عصرانه با چای نوش جان کنید.


لذت آشپزی با دلگرم :


طرز تهیه ی مربای ولیک (زالزالک) خوشمزه با طعمی جدید + خواص آن


طرز تهیه مربا سیب مجلسی و خوشمزه در منزل – مرحله به مرحله


فوت و فن تهیه مربای موز


طرز تهیه ی مربا زرشک ترش و ملس


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  ۴ روش جهت تهیه مینی کلوچه خانگی

دیدگاهتان را بنویسید