آموزش طرز تهیه سوپ لوبیا و اصول پخت سوپ لوبیا رستورانی خوشمزه



آشنایی با روش تهیه سوپ لوبیا چیتی


مواد لازم برای تهیه سوپ لوبیا


  • فلفل به مقدار دلخواه

  • نمک به مقدار دلخواه

  • سس تند به مقدار دلخواه

  • سیر سیر 2 الی 3 حبه (خرد شده)

  • هویج 1 عدد متوسط (خرد شده)

  • کرفس 2 الی 3 ساقه (خرد شده)

  • پیاز پیاز 1 عدد کوچک (خرد شده)

  • آب 2 لیتر

  • چاشنی ایتالیایی 2 قاشق چایخوری

  • لوبیا چیتی 450 گرم (کنسرو شده)

  • گوشت گوسفند 900 گرم (گوشت ساق پا)


سوپ لوبیا | طرز تهیه ی سوپ لوبیا و گوشت


طرز تهیه ی سوپ لوبیا و گوشت


این سوپ با مقدار موادی که خواهم گفت برای 8 نفر کافی هست.




1- داخل یک قابلمه ی نسبتا بزرگ آب رو به جوش بیارین. شعله رو خاموش کنید، لوبیاها رو اضافه کنید و بزارید 2 ساعت داخل قابلمه بمونن و خیس بخورن. بعد لوبیاها رو خشک کنید.

2- همزمان گوشت ران رو داخل یه قابلمه ی بزرگ بریزین و بهش دو لیتر آب اضافه کنید. چاشنی ایتالیایی رو هم به قابلمه اضافه کنید. آب رو به جوش بیارین و بزارین حدود یه ساعت بپزن.

سبزیجات خرد شده و لوبیاها رو اضافه کنید. یه ساعت دیگه هم بزارین مواد توی قابلمه بپزن، تا زمانی که سبزیجات نرم بشن و گوشت به راحتی از استخوان جدا بشه. گوشت رو کامل از استخوان جدا کنید.

3- مقدرای سس تند به قابلمه اضافه کنید تا مزه دارش کنید، نمک و فلفل رو هم همینطور. با مقداری جعفری تازه میتونید این سوپ مقوی رو میل کنید!


سوپ لوبیا | طرز تهیه ی سوپ لوبیا و گوشت


نکته:


  • خارج از ایران برای این سوپ از گوشت خوک استفاده میکنند.

  • به جای چاشنی ایتالیایی می تونید بنا به سلیقه ی خودتون از چاشنی ها و ادویه های خوشمزه ی ایرانی هم استفاده کنید.


بیشتر بخوانید  آیا مصرف گوجه فرنگی سبز فایده ای دارد ؟

دیدگاهتان را بنویسید