آموزش شیرینی قلبی مربایی


این شیرینی های قلبی مربایی، هدیه فوق العاده ای برای پذیرایی از عزیزانتان در روزهای خاص مثل روز عشق ولنتاین و ایام جشن و سرور نوروز است.

آموزش شیرینی قلبی مربایی

مناسب برای :بیش از 12 نفر

زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت

با این میزان مواد می‌توانید تعداد زیادی شیرینی‎ قلبی مربایی آماده کنید. شما می‎توانید خمیر پخته نشده این شیرینی را تا 3 هفته داخل فریزر نگهداری کنید.

می‎توانید از مربای توت فرنگی نیز به جای مربای زردآلو استفاده کنید.

آموزش شیرینی قلبی مربایی

اگر باترمیلک در دسترس تان نیست, با دوغ شیرین و غلیظ جایگزین کنید.

این شیرینی را می‌توانید برای روز عشق و ولنتاین نیز به محبوب خود هدیه بدهید.

مواد لازم شیرینی قلبی مربایی:

آرد : 5 پیمانه

شکر : 2 پیمانه

کره : 1 پیمانه (240 گرم)

تخم مرغ : 2 عدد

باترمیلک یا دوغ غلیظ شیرین : ¼ پیمانه

بیکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری

نمک : ¼ قاشق مرباخوری

مربای زردآلو : ⅔ پیمانه برای سرو

شکر : به میزان دلخواه برای تزئین

رنگ خوراکی : به میزان لازم (اختیاری)

طرز تهیه:

در یک کاسه کره و شکر را با همزن برقی به مدت 4 دقیقه بزنید تا مخلوطی نرم و سبک کرم مانند به دست بیاید.

تخم مرغ‎ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام مخلوط را به خوبی با همزن بزنید.

در یک کاسه بزرگ مجزا، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و یک تا 2 بار آن را الک کنید.

سرعت همزن را پایین بیاورید و به تدریج مخلوط آرد را به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و هم بزنید. بین دفعاتی که مخلوط آرد را اضافه می‎کنید و می‎زنید به تناوب باترمیلک یا دوغ را نیز اضافه کنید. همه را خوب با همزن بزنید. حالا خمیر به‎دست آمده را بردارید و داخل یک کیسه پلاستیکی بپیچید. سپس آن را به مدت 1 شب داخل یخچال قرار دهید تا خوب استراحت کند.

بیشتر بخوانید  پنینی گوشت و قارچ را به این روش درست کنید خیلی خوشمزه تره

فر را از قبل در دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. دو سینی پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید. روی یک سطح کار مقداری آرد بپاشید.
خمیر را به ضخامت 1 تا 2 میلی‎متر (⅛ اینچ) پهن کنید. با استفاده از قالب‎های شیرینی پزی به شکل قلب، از خمیرتان قلب‎هایی را در بیاورید. اگر دوست دارید وسط برخی از قلب‎های را نیز در بیاورید. قلب‎ها را با کاردک روی کاغذ روغنی روی سینی منتقل کنید و روی آن سلفون کشیده و سینی را 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا خمیر استراحت کند.

وقتی که می‌خواهید شیرینی ها را داخل فر قرار دهید، در صورت تمایل می‌توانید روی شیرینی‎ها شکر رنگی بپاشید. مقداری شکر که برای تزئین کنار گذاشته بودیم را در ظرفی ریخته و خلال دندان را به کمی رنگ خوراکی آغشته کنیدو داخل شکر حرکت دهید تا کاملا رنگی شوند. میزان و پررنگ و کم رنگ بودن آن را مشخص کنید ولی به خاطر داشته باشید که با مقادیر بسیار کم رنگ شروع کنید.

سینی خمیرها را پس از استراحت داخل فر از پیش گرم شده بگذارید و حدود 10 دقیقه در فر بپزید تا طلائی شوند اما زیاد قهوه‎ای نشوند. شیرینی‎ها را بیرون بیاورید تا خنک شوند.

این مقادیر تعداد زیادی شیرینی به شما می‌دهد که می‌توانید مقدار آن را کم کنید یا اینکه خمیر را آماده کنید و مقداری از آن را در سلفون پیچیده در ظرف دربسته حداکثر به مدت 3 هفته داخل فریزر نگهداری کنید.

اگر می‌خواهید با کل خمیر کار کنید، مرحله به مرحله آنها را قالب زده و در سینی فر بچینید. حواستان به زمانهای استراحت خمیر باشد و به هیچ‌وجه این زمان را حذف نکنید.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه کلم پلو شیرازی غذای اصیل و سنتی

برای درست کردن قلب‎های مربایی می‎توانید روی یک قلب کامل مربا بمالید، سپس قلب هم اندازه آن را که وسطش را درآورده‎اید روی آن بگذارید. مربا قلب‎ها را به هم می‎چسباند. حالا می‎توانید وسط توخالی شیرینی‎تان را با مربای بیشتری پُر کنید.

منبع : پارسه گرد


دیدگاهتان را بنویسید