آموزش روکش کیک با تزيين كريستال


روکش کیک با تزيين كريستال ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

روکش کیک با تزيين كريستال

روکش کیک با تزيين كريستال

دو بسته ژله البالو دراژه را با ٢/٥ لیوان آب جوش گذاشتم رو حرارت كتري تا كاملن شفاف بشه بعد هم گذاشتم با ضخامت كم حدود ٣ ميليمتر تو شش تا ظرف ببنده بعد برشهاب نگینی زدم و سطح کیک رو باهاش پوشوندم چون اینکار زمان بر هست(برای دیواره مخصوصا)

ممکنه ژله کمی نرم بشه که کار باهاش سخت میشه پس اگه ذره ای احساس کردید ژله داره نرم میشه دوباره بذارید تو یخچال سفت بشه بعد دوباره کارو ادامه بدید.واسه همين از اول تو چندتا ظرف گذاشتم ببنده كه تا يكي اومد اب بشه بذارمش يخچال و ظرف بعدي رو بيرون بيارم.


كمي خامه كشي ضخيم باشه كه ژله بهش بچسبه وقتي كيك خامه كشي شد يه ربع تا نيم ساعت بره تو يخچال تا كمي خامه خودشو بگيره اگه زياد هم بمونه ديگه ژله بهش نميچسبه.


اول ژله رو به ديواره هاش بايد چسبوند بعد روي كار واسه ديواره ها هم از پايين كيك بايد شروع كرد وقتي كه همه ژله ها ي بدنه كيك رو چسبونديم روشون با قاشق ژله الووراي كاملن سرد شده ريخته تا ژله ها سر جاشون ثابت بشن

منبع: مجله اینترنتی دلگرم


بیشتر بخوانید  ۱۰ غذای ساده ولی خوشمزه با قارچ

دیدگاهتان را بنویسید