مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

آموزش دقیق و مرحله به مرحله پخت زولبیا قالبی

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



برای تهیه زولبیا خوشمزه مخصوص ماه رمضان برای افطاری می‌توانید در منزل آن را درست کرده و نوش جان نمایید. این شیرینی به همراه شیرینی بامیه طرفداران بی‌شماری دارد.


مواد لازم برای تهیه زولبیا قالبی















دستور پخت زولبیا قالبی

ردیف

مواد لازم

میزان

1

آرد

نصف لیوان

2

ماست

۲ قاشق غذاخوری

3

روغن جامد

۱ قاشق مرباخوری

4

گلاب

۲ قاشق غذاخوری

5

نشاسته گل

نصف لیوان

6

آب ولرم

نصف لیوان

7

پودر خمیر مایه

۱/۵ قاشق چایخوری

8

زعفران دم کرده

۱قاشق غذاخوری

9

شکر

۱ قاشق غذاخوری


زولبیا قالبی | دستور پخت زولبیا فالبی


چگونه زولبیا قالبی درست کنیم ؟


طرز تهیه زولبیا قالبی


  1. پودر خمیر مایه رو داخل آب ولرم بریزید، به همراه ۱ قاشق شکر مخلوط کنید بزارید کنار تا عمل بیاد.

  2. تو این زمان نشاسته (منظورم این نشاسته های دون دون هست که بافت سفتی داره البته پودریش هم هست ولی از پودریش استفاده نکنید) روبه همراه دو قاشق ماست مخلوط کنید چند دقیقه زمان بدید کمی که نشاسته نرم شد خوب هم بزنید تا قشنگ یکدست بشه، مخلوط پودر خمیر ترش رو که عمل اومده اضافه میکنیم به همراه روغن و خوب هم میزنیم.

  3. آرد رو الک کنید تا اصلا گلوله توش نداشته باشه و به مواد اضافه کنید حالا دو قاشق گلاب رو به همراه زعفران اضافه کنید و خوب هم بزنید. برای قالب زدن غلظت موادتون خیلی مهمه، مثل ماست هم زده باشه پس دقت کنید شل نباشه که کارتون خراب میشه.

  4. نیم ساعت تو جای گرم بمونه (من بیست دقیقه گذاشتم)

  5. مرحله بعدی روغن رو داخل ظرفتون بریزید و بزارید گرم بشه قالب رو هم داخل روغن بزارید باید گرم بشه بعد از اینکه از داغ شدن قالب مطمئن شدید داخل موادتون بزنید ولی مراقب باشید از لبه های قالب بالا نیاد.حالا قالب رو داخل روغن داغ بزارید مهم ترین نکته ی این شیرینی دقیقا همین مرحله س. اینجا مثل نون پنجره ای سریع از قالب جدا نمیشه باید اجازه بدید همراه قالب کاملا طلایی بشه و دستتون رو بچرخونید تا همه جاش یکسان سرخ بشه، بعد از اینکه طلایی شد قالب رو بالا بیارید چند لحظه صبور باشید تا از حرارت بیفته با قاشق کناره هاش رو جدا کنید همونطور که میبینید به راحتی جدا میشه

  6. بعد داغ توی شربت داغ بزارید. ۱ دقیقه کافیه چون انقدر ترد و نازکه سریع شربت جذبش میشه، شربت حتما باید داغ باشه برعکس بامیه


طرز تهیه زولبیا قالبی


چگونه زولبیا خوشمزه درست کنیم ؟


مواد لازم برا شربت زولبیا












شربت یا شهد زولبیا قالبی

1

آب

یک سوم لیوان

2

گلاب

دو قاشق غذاخوری

3

آب‌لیمو

نصف قاشق چای‌خوری

4

زعفران

به مقدار کم

5

گلوکز مایع

نصف قاشق غذاخوری

6

هل

چند عدد

7

شکر

یک لیوان


طرز تهیه شربت زولبیا


شربتی که اینجا طرز تهیه اون رو یاد میدیم، مخصوص بامیه، زولبیا، گوشفیل، لگیمات و خاگینه است.


  1. آب رو داخل ظرفی روی حرارت متوسط قرار بدین تا به جوش بیاد؛ وقتی قل زد، جوهر لیمو رو اضافه کنید. بعد از اضافه کردن جوهر لیمو به آب در حال جوش، کف و جوششی داخل آب ایجاد میشه. بعد شکر رو اضافه کنید و اجازه بدین که با حرارت متوسط بجوشه و اصلا هم نزنین تا دونه های شکر شروع به حل شدن بکنه.

  2. وقتی دونه های شکر حل شد، شربت شفاف شد و شروع به جوشیدن کرد (عکس زیر)، زعفران و گلاب رو اضافه کنید. هم از زعفران پودری و هم از زعفران دم کرده میتونید استفاده کنید. حرارت رو کم کنید تا شربت بجوشه و به قوام برسه.


زولبیا قالبی


روش تهیه زولبیا به سبک قالبی


از کجا بفهمیم شربت به قوام رسیده؟


حدود پانزده دقیقه ممکنه طول بکشه تا به قوام بیاد! اگه زیر ده دقیقه به قوام برسه یعنی حرارت بالا بوده و بعدا ممکنه شکرک بزنه!


برای تست کردن اینکه به قوام رسیده؛ کمی از شربت رو داخل نعلبکی بریزین و به صورت چرخشی خنک کنید.


اگه شربت کند حرکت کرد و غلظت داشت، یعنی به قوام رسیده و یا اینکه بین دو انگشت امتحان کنید:


اگه شربت چسبندگی داشت کافیه و حرارت رو خاموش کنید. شربت باید به خوبی قوام بیاد؛


اگه شربت قوام کافی نداشته باشه باعث میشه بامیه، زولبیا، گوشفیل نرم بشه و حالت تردی خودش رو از دست بده و خمیری بشه. اگه شربت بیش از حد قوام بیاد، باعث شکرک زدن بامیه میشه.


بیشتر بخوانید :


علت پف نکردن زولبیا : چگونه زولبیای طلایی و خوشمزه درست کنیم ؟


طرز تهیه زولبیا و بامیه آسان و خوشمزه ویژه ماه مبارک رمضان


بیشتر بخوانید  3 روش جهت تهیه آش ترش شمالی
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *