آموزش دستور پخت و طرز تهیه خورش توت فرنگی خوشمزه و مجلسی


مواد لازم برای خورش توت فرنگی

فیله مرغ 300 گرم
2 عدد پیاز
6 تا 7 قاشق غذاخوری سس باربیکیو
شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
½ فنجان آب جوش
عسل 2 قاشق
توت فرنگی 1 و نیم پیمانه
نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و زردچوبه به مقدار کافی
زعفران آب پز 3 قاشق


خورش توت فرنگی

طرز تهیه خورش توت فرنگی

برای تهیه خورش توت فرنگی خوشمزه در ابتدای کار مرغ را به همراه نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه در ظرف مناسبی بریزید. سپس مرغ را ماساژ می دهیم تا کاملا مزه دار شود.
حالا پیاز را پوست گرفته و به صورت خلال های نازک برش دهید، سپس یک تابه مناسب را روی آتش بگذارید و کمی روغن به ماهیتابه اضافه کنید و بلافاصله پیاز را به تابه اضافه کنید.
در این مرحله پیاز را تفت دهید تا کاملا قرمز و طلایی شود. سپس در تابه مناسب کمی روغن بریزید و فیله مرغ مزه دار شده با زعفران را به تابه اضافه کنید و کاملا تفت دهید.


طرز تهیه خورش توت فرنگی

حالا سس آبگوشت را آماده می کنیم. برای این منظور سس باربیکیو، شکر قهوه ای، آبلیمو، عسل، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی اضافه کنید سپس خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند.

باید بخوانید:

در این مرحله سس را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و خوب تفت دهید سپس فیله های مرغ سرخ شده را با آب جوش به آب گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا آب گوشت به مدت 30 دقیقه بپزد.
حالا توت فرنگی ها را بشویید و برش بزنید، سپس توت فرنگی ها را برای 20 دقیقه آخر پخت اضافه کنید و اجازه دهید آب گوشت جا بیفتد و طعم ها با هم ترکیب شوند. در آخر سوپ توت فرنگی را با برنج سرو کنید. دلپذیر.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه مشتک یزدی صبحانه ای دلچسب و مقوی به دو روش آسان


دیدگاهتان را بنویسید