آموزش درست کردن دسر لاوانتین با طعمی خوشمزه و عالی


طرز تهیه دسر لاوانتین با استفاده از میوه های مختلف

دسرها انواع غذاهای پرطرفدار و لذیذی هستند که بسیار متنوع هستند، بنابراین شما آشپزهای لذیذ ایرانی می توانید دسرهای مختلفی را با توجه به ذائقه خود و اعضای خانواده در منزل تهیه کنید و طعم فوق العاده آن ها فوق العاده است.

دسرها انواع مختلفی دارند مانند تیرامیسو، پودینگ شکلاتی و پاناکوتا که از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین دسرها هستند. با تهیه هر یک از این دسرهای خوشمزه برای مهمانی های دوستانه می توانید لحظات خوب و شادی را در کنار دوستان و خانواده خود داشته باشید. در زیر طرز تهیه دسر لاوانتین را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه یک دسر خوشمزه لاوانتین

  • خامه و ژله شفاف
  • اسفنج: 1 عدد
  • میوه مورد علاقه (آناناس ورقه شده – پرتقال – گیلاس – توت فرنگی و …)
  • مواد لازم برای خامه
  • نشاسته: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • شکر: 1 پیمانه
  • شیر: 1 فنجان
  • خامه: 1 فنجان
  • پودر ژلاتین: 3 قاشق مرباخوری

دسر لاوانتین با میوه

مواد لازم برای ژله بی رنگ و شفاف

  • شکر: 4 قاشق غذاخوری
  • آب سرد: 1 فنجان
  • ورق ژلاتین: 4 عدد
  • اسانس: به میزان لازم

طرز تهیه ژله شفاف و بی رنگ

ابتدا چهار ورقه ژلاتین را در آب سرد بگذارید تا خیس بخورد سپس روی بخاری کتری قرار دهید تا خوب حل شود. در مرحله بعد اسانس و شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

طرز تهیه دسر لاوانتین

ابتدا آرد و شکر و نشاسته را با هم مخلوط کرده و سپس شیر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در مرحله بعد مواد را از صافی رد می کنیم تا همه مواد یکدست شوند و روی آتش می گذاریم و شروع به هم زدن می کنیم تا مواد به غلظت برسد. سپس مواد را از روی حرارت برداشته و ژلاتینی را که از قبل حل کرده ایم اضافه می کنیم.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه چای ماسالا / چای ماسالا را باید چگونه درست کرد؟

در مرحله بعد خامه را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد یکدست شوند. کف قالب کمی ژله شفاف بریزید و در یخچال بگذارید تا سفت شود. میوه انتخاب شده را روی ژله قرار دهید و کمی ژله شفاف روی میوه ها بریزید و سپس مواد را در یخچال بگذارید تا میوه سفت و سفت شود.

کمی خامه بریزید و مواد را داخل یخچال برگردانید. بیسکویت را روی خامه خنک شده قرار دهید و باقیمانده خامه را روی کیک بریزید سپس در یخچال بگذارید تا سفت شود و خوب سفت شود. وقتی دسر آماده شد آن را در ظرف مناسبی قرار دهید. برای تهیه دسر لاوانتین می توانید از میوه های مختلف استفاده کنید.

دسر لاوانتین با کیک آلوئه ورا و ژله

دسر لاوانتین با کیک آلوئه ورا و ژله

این دسر خوشمزه در واقع نوعی ژله پاناکوتا است که وسط آن از بیسکویت استفاده می شود، پس نوعی ژله آجیلی و روی آن با میوه دلخواه و خرد شده تزیین می شود، می توانید با روش دیگری برای تهیه دسر لاوانتین آشنا شوید.

مواد لازم دسر لاوانتین با کیک

  • کیک بیسکویت
  • کرم یا ژله آلوئه ورا
  • شیر / پیمانه
  • شکر / یک پیمانه
  • آرد / 2 قاشق غذاخوری
  • نشاسته / 2 قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین / 4 قاشق چایخوری
  • خامه / یک پیمانه
  • پوره توت فرنگی / نصف فنجان

طرز تهیه کیک دسر لوانتین و ژله آلوئه ورا

ابتدا آرد و شکر و نشاسته را با هم مخلوط کرده و به تدریج شیر سرد را اضافه کرده و هم می زنیم تا مخلوط یکدستی به دست آید برای این منظور می توان آن را از صافی صاف کرد.
سپس روی آتش بگذارید تا به غلظت مورد نظر برسد، پس از رسیدن به غلظت مناسب از روی حرارت بردارید و سایر مواد خامه مانند ژلاتین آب شده، پوره شاتو و خامه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست شود. .

بیشتر بخوانید  ۱۴ خاصیت درمانی میوه درخت کاج

در مرحله بعد از تهیه دسر لاوانتین قالب مورد نظر را انتخاب کنید سپس یک لایه ژله بی رنگ داخل آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد، حالا چند تکه میوه روی آن بگذارید و دوباره ژله بی رنگ روی میوه ها بریزید.
سپس نیمی از خامه خنک شده را روی ژله بی رنگ بریزید و در یخچال برگردانید و بعد از بستن خامه کیک را روی خامه بگذارید و بقیه خامه را روی کیک بریزید و کاسه را در یخچال برگردانید تا سفت شود. دسر


دیدگاهتان را بنویسید