دسر طالبی – طرز تهیه دسر طالبی
دسر طالبی یک دسر با میوه های فصل تابستان تهیه شده و در کنار فیبر و ویتامین های بسیار شکل و طعم خواصی دارد که در هوای گرم تابستان بسیار لذت بخش است. با دلگرم همراه شوید.
دسر طالبی با بستنی و خامه + طرز تهیه دسر طالبی با ژله خوشمزه
1 – طرز تهیه دسر طالبی با خامه
مواد لازم:
-
1 کیلو طالبی پوست کنده -
200 گرم خامه -
4 ق س شکر -
1 ق س پودر ژلاتین -
نصف پیمانه آب سرد -
نصف پیمانه آبجوش
طرز تهیه :
-
طالبی، خامه ،شکر را با میکسر مخلوط کنید. -
پود ژلاتین را با آب سر مخلوط و بعد از 5 دقیقه ، آبجوش را اضافه نمائید و بصورت بن ماری هم بزنید. -
این ژلاتین مخلوط شده را به مخلوط طالبی افزوده و در قالب تکی یا بزرگ ریخته و داخل یخچال بگذارید. -
اصولا بعد از 3 الی 4 ساعت دسر آماده است. -
توجه: به جای شکر میتوانید از دو قاشق سوپ خوری عسل و به جای خامه از ماست کم چرب استفاده کنید.
2 – طرز تهیه دسر موس طالبی
مواد لازم :
-
طالبی پوره شده 2 لیوان -
سفیده تخم مرغ 2 عدد -
شکر 150 گرم -
خامه فرم گرفته 200 گرم -
وانیل 1 قاشق چایخوری -
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری -
آبلیمو 1 قاشق چایخوری -
رنده پوست لیموترش 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
-
پودر ژلاتین را با آب لیموترش و 2 لیوان آب سرد، روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود، سپس آن را در دمای محیط قرار دهید تا ولرم شود. -
سفیده تخم مرغ و پودر شکر را در ظرفی با همزن برقی، هم بزنید تا پف کند و جای همزن روی آن باقی بماند. -
خامه فرم گرفته را با لیسک به مخلوط سفیده تخممرغ اضافه کنید و هم بزنید، سپس ژلاتین ذوبشده، وانیل و رنده پوست لیموترش را به آن اضافه کنید. -
طالبی را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در بیاورید؛ و به مایه موس اضافه کنید و هم بزنید. -
موس آماده شده را داخل لیوان های دلخواه ریخته و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. موس طالبی آماده شده را از یخچال بیرون آورده و روی آن را با خامه فرم گرفته، طالبی و… تزیین و سرو کنید.
3 – طرز تهیه دسر طالبی ساده
مواد لازم:
-
۱ عدد طالبی متوسط -
۲ ق س پودر ژلاتین + ۱ ق چ -
۱/۲ پیمانه خامه صبحانه -
۴ ق س شکر
طرز تهیه:
-
طالبی را شسته و گوشت میوه را از پوست و تخم ها جدا کنید. میوه را پوره کنید، برای این کار، هم از مخلوط کن یا غذاساز می توان استفاده کرد و هم می توان طالبی را با رنده ریز رنده کرد. -
پوره طالبی را در قابلمه ای ریخته، با شکر مخلوط کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. کمی که پوره میوه گرم شد، همه پودر ژلاتین را روی آن بپاشید. -
دائم مخلوط را هم بزنید تا پودر ژلاتین با میوه و شکر به خوبی حل شود. مخلوط را از روی حرارت بردارید تا از حرارت بیفتد. -
حالا خامه را اضافه کرده، هم بزنید تا خوب با مواد حل شده و یکدست شود. -
قالب مورد نظر را کمی خیس کرده و در فریزر بگذارید. بعد از چند دقیقه وقتی تیغه های یخ را در قالب دیدید آن را از فریزر بیرون آورده و دسر را در قالب بریزید. -
دسر را در یخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت بگذارید تا ژلاتین باعث شود دسر خوب خودش را بگیرد. بعد از این مدت قالب را بیرون آورده، در ظرف موردنظر برگردانده و سرو کنید.
4 – روش تهیه دسر آب طالبی و بستنی
مواد لازم :
-
۱ عدد طالبی سبز -
۱ اسکوپ بستنی وانیلی -
۱ بطری آب گازدار -
میوه فصلی برای تزئین
طرز تهیه :
-
طالبی را به صورت زیگزاگ از طول دو نیم کنید. -
با استفاده از قاشق، تخمه های میوه را خارج کنید. -
مقداری از گوشت میوه را نیز برداشته و کنار بگذارید. -
سپس طالبی را درون فریزر قرار دهید تا کاملا منجمد شود. -
پس از یخ زدن کاسه طالبی، آن را با قاشق بتراشید تا شبیه یخ در بهشت شود. -
برش های تازه طالبی، آب طالبی و آب گازدار را درون کاسه طالبی بریزید. -
یک اسکوپ بستنی وانیلی را روی آن ها قرار داده با میوه های دلخواه تزئین و سرو کنید.
5 – طرز تهیه دسر طالبی با موز و توت فرنگی
مواد لازم :
-
طالبی 1 عدد متوسط -
خامه 250 گرم -
خاک قند 6 قاشق غذاخوری -
موز 2 عدد متوسط -
توت فرنگی 20 عدد
طرز تهیه :
-
برای تهیه دسر طالبی ابتدا طالبی را بشورید و روی تخته بگذارید و با چاقو از وسط به دو نیم برش دهید و تخم های آن را خارج کنید و هر نصف طالبی را به دو قسمت دیگر برش دهید و از پوستش جدا کنید. -
الان ما 4 تا پوست طالبی داریم. شما میتوانید فقط به دو نیم تقسیم کنید. خاک قند و خامه را با هم زن خوب هم بزنید تا غلیظ و سفت شود. پوست موزها را بگیرید و توت فرنگی ها را بشورید. -
و برگ یا اگر سر دارند بگیرید و روی تخته آشپزخانه حلقه حلقه موز و توت فرنگی ها را برش دهید.(شما میتوانید برای زیباتر شدن دسرتان طالبی ها را هنگام جدا کردن از پوستش با اسکوپ بردارید) -
موز ها و توت فرنگی و طالبی های خرد شده را با یکدیگر در کاسه ای زیر و رو کنید و خامه سفت شده را به میوه های داخل کاسه اضافه کنید و در پوست طالبی ها بریزید -
در یخچال به مدت 30الی 45 دقیقه قرار دهید تا دسر طالبی خودش را بگیرد و نوش جان کنید.
6 – روش تهیه دسر طالبی با بیسکوییت
مواد لازم:
-
یک بسته بزرگ، بیسکوییت پتی بور -
450 گرم شیر -
4 زرده تخم مرغ متوسط -
60 گرم نشاسته ذرت -
120 گرم شکر -
پوست 1 لیمو رنده شده یا وانیل -
220-250 گرم خامه فرم گرفته
برای خیس کردن بیسکوییت ها:
-
حدود 150 میلی لیتر شیر -
1 قاشق غذاخوری شکر(کم یا زیادتر) -
آب طالبی (اختیاری)
طرز تهیه :
-
برای کرم، شیر رو گرم کنین، داغ نه، زرده ها رو با شکر خوب بزنین، نشاسته و پوست لیمو یا وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد مقداری از شیر گرم رو بهش اضافه کنین و هم بزنین، بعد اینو داخل شیر گرم بریزین و مدام هم بزنین تا غلیظ شه. -
بعد روش سلفون بکشید و بزارین یخچال، بعد در بیارین و هم بزنین و خامه رو کم کم اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین. -
یک قالب 22-24 سانتیمتری کمربندی نیاز دارین. یک لایه بیسکوییت که کمی خیس کردین رو ته قالب بچینین، زیاد خیس نشه اصلا. -
بعد یک لایه نازک کرم بدین و یکنواخت کنید و روی اونم مقداری طالبی ریز خرد شده بریزین و بعد یک لایه دیگه بیسکوییت کمی خیس شده بچینین. -
اینطوری ادامه بدین در آخر باید یک لایه نازک کرم باشه که روی اونم طالبی ها رو که نازک اسلایس کردین رو میچینین. -
4 ساعت بزارین یخچال. هرچه بیشتر بمونه بهتر. -
نکته: اگه دوس دارین یکم سفت تر باشه، کرم،کرم رو درست کردنی 2-3 گرم ورق ژلاتین یا پودر ژلاتین که در آب حل کردین رو اضافه کنید و مخلوط کنین
بیشتر بخوانید :
۱۰ دسر راحت و خوشمزه شکلاتی
آموزش تهیه چند دسر فوق العاده برای مهمانی و جشن تولد
مراحل تهیه دسر پان اسپانیای لیوانی جدید و شیک