مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

آموزش تهیه ی بورک پنیری غذای محبوب کشور ترکیه

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



طرز تهیه بورک پنیر، صبحانه ای بی نظیر


بورکی که میخوام امروز بهتون ٖآموزش بدم هم یه گزینه عالی برای صبحونه است و طعمش واقعا محشره. بهتون قول میدم اگه درستش کنین و همراه چای برای صبحونه نوش جونش کنین مزه اش همیشه زیر زبونتون میمونه.با دلگرم همراه شوید.


مواد لازم جهت تهیه ی بورک


  • خمیر یوفکا به تعداد لازم

  • پنیر خامه ای 3 قاشق غذاخوری

  • جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری

  • تخم مرغ 2 عدد

  • شیر یک سوم لیوان

  • روغن یک سوم لیوان

  • کنجد سفید به میزان لازم


نکته ی مهم برای تهیه ی بورک پنیری


به جای روغن از کره ذوب شده نیز می توانید استفاده کنید.

تهیه خمیر یوفکا برای درست کردن بورک علاوه بر سخت بودن، به زمان زیادی نیز نیاز دارد. از اینرو بهتر است از خمیر یوفکا آماده استفاده کنید. بسته‌های خمیر یوفکا به صورت منجمد به فروش می‌رسند. برای استفاده از این خمیر، حدود یک الی دو ساعت آن را در دمای محیط قرار دهید، سپس به مقداری که نیاز دارید خمیر کنار بگذارید و مابقی را در کیسه فریزر قرار داده و در فریزر نگهداری کنید.


آموزش تهیه ی بورک پنیری غذای محبوب کشور ترکیه


طرز تهیه بورک پنیری


  1. ابتدا پنیر را با پشت قاشق کاملا له کنید.

  2. سپس جعفری را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

  3. اکنون شیر، یک تخم مرغ و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید.

  4. خمیر یوفکا بسیار نازک است و به راحتی پاره می‌شود، برای جلوگیری از پاره شدن خمیر، دو عدد از آن را روی یکدیگر قرار دهید و استفاده کنید. اگر از خمیر یوفکا مستطیلی استفاده می‌کنید، آن را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.

  5. خمیر را باز کرده و مقداری از مخلوط شیر و تخم مرغ را روی یک طرف آن پخش کنید تا کاملا به مواد آغشته شود. به این ترتیب خمیر کمی نرم می‌شود و رول کردن آن راحت‌تر خواهد بود.

  6. مقدار از مخلوط پنیر و جعفری را در سمتی از خمیر یوفکا که به شیر و تخم مرغ آغشته شده، قرار دهید.

  7. ابتدا دو طرف خمیر را روی مواد تا بزنید و سپس به آرامی مانند لقمه‌های نان و پنیر رول کنید.

  8. اکنون یک عدد تخم مرغ دیگر را که داشتیم در ظرفی بشکنید و بهم بزنید تا یکدست شود.

  9. مقداری از تخم مرغ را روی بورک‌ها بزنید و کمی کنجد روی آن بپاشید.

  10. کف یک سینی فر را با مقدار کمی روغن چرب کنید و بورک‌ها را داخل آن بچینید.

  11. سپس آن‌ها را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. فر را از چند دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

  12. بورک پنیری آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.


چند نکته:


  • می‌توانید به جای جعفری از گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.

  • بورک را می‌توانید سرخ کنید، اما برای وعده صبحانه بهتر است از غذایی که چربی کمتری دارد استفاده کنید، از اینرو بورک پنیری را در فر تهیه کنید.


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  آلرژی های غذایی و عدم تحمل غذا
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *