ژله گل رز ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
روش تهیه ژله گل رز
اول سیبها راچهار قسمت کرده ورقه میکنیم.با آب و شکر میپزیم.بصورت گل رز میپیچیم و با خلال دندان به هم وصل میکنیم و کف قالب بصورت برعکس میچینیم وکمی ژلاتین روی آن میریزیم .
بعد نیم ساعت داخل یخچال میگذاریم تا ته قالب فیکس شود بعد ژله آلوورا رو طبق دستور روی جعبه آماده کرده روی سیبها میریزیم و سپس لایه لایه میوه و ژله تا مواد تمام شود و درون یخچال قرار میدیم
منبع: دلگرم