طرز تهیه چند نوع دسر از بهترین دسرهای جهان
انواع دسر برای تولد را میتوان با میوهها یا تزیین شیرینیهای متنوع به شکل های کودکانه درست کرد، به گونهای که نه تنها برای کودکان جذاب و دوست داشتنی باشد بلکه بزرگ ترها نیز از دیدن این همه زیبایی به وجد آیند. با دلگرم همراه شوید.
تزیین دسر جشن تولد کودک با چند راه ساده و زیبا!
-
ابتدا یک کیک اسفنجی با پف زیاد درست کنید. برای اینکه کیک شما رنگی شود میتوانید از چند قطره رنگ خوراکی یا رنگ طبیعی در آن استفاده کنید. -
کیک اسفنجی را به صورت تکههای کوچک خرد کرده و در کاسه بریزید. مقداری خامه قنادی روی آن ریخته و با دست ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند. -
سپس مخلوط کیک و خامه را به شکل توپهای کوچکی گرد درآورید و در آن یک سیخ چوبی یا چوب بستنی قرار دهید. -
شکلات سفید یا قهوهای را به روش بن ماری ذوب کرده و کیکها را در شکلات فرو کنید تا کاملا به شکلات آغشته شوند. -
در انتها مقداری ترافل رنگی روی شکلات بپاشید و کیکها را در یخچال قرار دهید تا شکلات روی آنها سفت شود.
پودینگ گردو و شکلات
پودینگ گردو و شکلات یکی از دسته دسر های مناسب تولد است که می توانید آن را به صورت تک نفره سرو کنید. این دسر بسیار ساده بوده و نیازی به فر ندارد.
مواد لازم پودینگ گردو و شکلات
-
شیر: ۵۰۰ میلی لیتر -
شکلات سیاه :۲۰۰ گرم -
شکر:۲۰۰ گرم -
زرده تخممرغ : ۳ عدد -
خامه صبحانه:۲۰۰ گرم -
نشاسته گندم: ۴ قاشق غذاخوری -
نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری -
پودر گردو:۱۵۰ گرم
طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات
-
نشاسته ها را با مقداری شیر مخلوط کرده تا حل شوند. -
حال زرده تخم مرغ همراه با بقیه شیر و خامه را مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه کنید. این مواد را پس از مخلوط شدن از صافی رد کرده تا ذرات درشت آنها گرفته شود. -
حال باید مواد مخلوط شده را داخل ظرف مناسبی بریزید و شکر و شکلات را نیز به اضافه کنید و بر روی حرارت متوسط قرار دهید. -
این مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا به جوش آیند و به غلظت مورد نظرتان برسند. -
زمانیکه پودینگ شما غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و پودر گردو را به آن اضافه کنید. -
حالا در ظرف های مناسب ریخته و اجازه دهید از حرارت بیافتند و حدود ۴ ساعت آنها را داخل یخچال قرار دهید. -
بر روی این پودینگ برای تزیین می توانید از خامه فرم گرفته و تکه کیک های شکلاتی استفاده کنید.
چیز کیک تک نفره
مواد لازم برای چیز کیک تک نفره
-
بیسکوییت پتی بور شکلاتی یا ساده ۱۲۰ گرم -
کره آب شده ۱۰۰ گرم -
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم -
خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم -
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری -
آب سرد یک ششم پیمانه -
شکر ۲ قاشق غذاخوری -
وانیل نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه چیز کیک تک نفره
-
پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به روش بن ماری حل کنید. -
برای تهیه چیز کیک تک نفره، پنیر خامه ای، خامه و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد و یک دست شود. ژلاتین را اضافه کنید و همزن بزنید تا یکدست شود. -
بیسکویت پتی بور را کاملا خرد کنید . برای این منظور می توانید از غذاساز استفاده کنید تا بیسکوییت ها را پودر کنید. کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید. -
یک لایه از بیسکوییت را انتهای لیوان قرار دهید و کمی فشار دهید بالای بیسکوییت ها یک لایه از چیز کیک و در انتها یک لایه میوه به دلخواه قرار دهید. -
برای تزیین چیز کیک تک نفره میتوانید روی دسر را با خامه فرم گرفته پر کنید و سپس سرو نمایید.
دسر کاستارد شکلاتی
مواد لازم برای دسر کاستارد شکلاتی
-
خامه ۲ پیمانه -
زرده تخم مرغ ۳ عدد -
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری -
فلفل قرمز ۱/۸ قاشق چایخوری -
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری -
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری -
شکلات تلخ ۱۷۰ گرم
طرز تهیه دسر کاستارد شکلاتی
-
ابتدا شکلات تلخ را خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید و کنار بگذارید. سپس، خامه، زرده تخم مرغ، نمک، فلفل قرمز و دارچین را داخل یک شیرجوش متوسط بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. -
هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. روی حرارت به هم زدن ادامه دهید تا روی مایع حباب ایجاد شود و تا حدی غلیظ شود که به پشت قاشق بچسبد. نگذارید مایع بجوشد. -
وانیل را اضافه کنید و مخلوط نمایید. -
حال مخلوط داغ حاضر شده را روی شکلات داخل مخلوط کن بریزید. مخلوط کن را روشن کنید تا مایع یکدست شود. مخلوط را در چهار کاسه کوچک یا هر ظرفی که برای دسر در نظر دارید بریزید و در یخچال قرار دهید. بعد از ۶-۸ ساعت (یا از شب تا صبح) ماندن در یخچال، دسر کاستارد شکلاتی آماده سرو می شود. -
اما اگر میخواهید دسر کمی نرم تر باشد آن را ۱۰-۱۵ دقیقه قبل از سرو از یخچال خارج کنید. -
برای تزیین این دسر کاستارد شکلات تلخ میتوانید از اسپری خامه، مقداری شکلات رنده شده و چوب دارچین استفاده کنید.
کوکی بارک نوعی دسر برای تولد
کوکی بارک یک نوع بیسکوییت مجلسی است که با تزیین آن به شکلهای جذاب میتوانید بر زیبایی میز تولد کودک دلبندتان بیفزایید.
مواد لازم برای تهیه کوکی بارک
-
آرد 390 گرم -
کره 227 گرم -
شکر 200 گرم -
تخم مرغ 3 عدد -
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری -
نمک 1/2 قاشق چایخوری -
وانیل 2 قاشق چایخوری
دستور تهیه کوکی بارک
-
آرد، نمک و جوش شیرین را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید. -
در ظرف دیگری کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا شکر کاملا در کره حل شود. -
تخم مرغها و وانیل را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا مایه یکنواختی حاصل شود. -
مواد خشک را به مایه فوق اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر نرمی به دست آید. -
خمیر را در نایلون گذاشته و ۱ ساعت در یخچال قرار دهید. -
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. -
روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و به کمک وردنه خمیر را روی آن پهن کنید تا ضخامت خمیر به ۱ سانتیمتر برسد. -
خمیر را به شکل دلخواه قالب بزنید و در سینی فر قرار دهید. -
۱۰-۸ دقیقه صبر کنید تا بیسکوییتها بپزند، سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند. -
روی بیسکوییتها را با شکلات ذوب شده و اسمارتیز تزیین کنید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی