آموزش تهیه لقمه های تخم مرغی به روش آسان در منزل



لقمه های تخم مرغی بهترین تغذیه برای مدرسه بچه ها


نیاز به مواد کمی دارید تا بتوانید یک غذای جمع و جور و سبک درست کنید. ما طرز تهیه لقمه های تخم مرغی را که خیلی سریع هم آماده می شود را در این مقاله از مجله دلگرم به شما آموزش می دهیم.


لقمه های تخم مرغی بهترین و سالم ترین پیشنهاد متنوع برای صبحانه کودک


مواد لازم برای تهیه لقمه های تخم مرغی


  • 2 /1 فلفل‌دلمه‌ای قرمز

  • 2 /1 فلفل‌دلمه‌ای سبز

  • 3 عدد تخم‌مرغ

  • 1 ق س آب

  • 2 عدد نان ترتیلا

  • به میزان لازم نمک و فلفل

  • به میزان لازم روغن مایع


طرز تهیه لقمه های تخم مرغی در منزل


  1. ۱ ابتدا فلفل‌دلمه‌ای‌ها را بشویید، سپس آنها را نگینی خرد کنید.

  2. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.حالا تکه‌های فلفل را داخل تابه سرخ کنید تا نرم شوند. فلفل‌های سرخ‌شده را داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.

  3. 2 در یک کاسه دیگر تخم‌مرغ‌ها را با آب خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.مقداری نمک و فلفل هم بریزید.

  4. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود،سپس مخلوط تخم‌مرغ را داخل تابه بریزید. مخلوط را داخل تابه هم نزنید.

  5. صبر کنید تا تخم‌مرغ بپزد، سپس آن را از داخل تابه درآورید، داخل یک بشقاب قرار دهید و سپس آن را از وسط نصف کنید.

  6. 3 تکه‌های تخم‌مرغ را روی نان‌های ترتیلا قرار دهید، سپس تکه‌های فلفل سرخ‌شده را روی آنها بچینید.

  7. حالا نان‌ها را به‌آرامی لوله کنید. رول‌ها را با خلال‌دندان سفت کنید. و به کمک یک چاقوی تیز به تکه‌های کوچک برش دهید.

  8. 4 برش‌ها را در یک ظرف مناسب بچینید و سپس آنها را سرو کنید.


separator line


طرز تهیه املت لقمه ای بوریتو


نحوه درست کردن بوریتو یا املت لقمه ای را برای شما گذاشته ایم تا بتوانید یک صبحانه کاملا متفاوت را برای خود آماده کنید.


آموزش کامل طرز تهیه املت لقمه ای مخصوص


مواد لازم برای تهیه بوریتو خوشمزه


  • ژامبون گوشت 90% یا گوشت چرخ کرده 450 گرم

  • تخم مرغ 10 عدد

  • کنسرو لوبیا 1 قوطی

  • فلفل دلمه ای 1 عدد

  • روغن 1 قاشق

  • پنیر چدار 300 گرم

  • نان پیتا یا تافتون 10 عدد


طرز تهیه املت لقمه ای بوریتو


  1. در یک ماهیتابه نچسب روغن را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. ژامبونها را در آن بیندازید و اجازه دهید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس آنها را بردارید و در یک ظرف بریزید.

  2. فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید. تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید و فلفل دلمه ها را درون آن بریزید.

  3. سپس آنها را در تابه نچسب بریزید و کاملا بپزید تا اینکه تخم مرغ ها دیگر شل نباشند.

  4. لوبیا ها را در یک کاسه بریزید و با گوشت کوب آنها را خوب له کنید. سپس آنها را در یک ظرف روی گاز با حرارت ملایم داغ کنید.

  5. نان ها را آماده کنید و از ژامبون سرخ شده، تخم مرغ و پوره لوبیا و پنیر چدار درون هر یک از آنها بریزید و آنها را به صورت مستطیلی بپیچید.

  6. حالا لقمه ها را در تابه قرار دهید و کمی تست کنید. در صورت امکان می توانید آنها را نیز کمی در فر قرار دهید. سپس لقمه های خوشمزه بوریتو را سرو کنید.


آموزش تهیه لقمه های تخم مرغی به روش آسان در منزل


بیشتر بخوانید :


آموزش پخت ۵ مدل املت گوشت و خواص بی نظیر آن + عکس


روش تهیه ی یک صبحانه ی مقوی با املت پنیر


آموزش درست کردن ۱۰ مدل املت خوشمزه و پرخاصیت + عکس


separator line


۲۱ خاصیت تخم مرغ برای سلامتی


تخم مرغ سرشار از مواد مغذی


تخم‌ مرغ‌ ها در گروه مواد غذایی مغذی قرار می‌گیرند. هر تخم مرغ کامل همه‌ی مواد مغذی برای تبدیل یک سلول به جوجه را در خود دارد.


یک تخم مرغ بزرگ آب‌ پز دارای:


  • ویتامین آ: ۶٪ مقدار موردنیاز روزانه؛

  • اسید فولیک: ۶٪ مقدار موردنیاز روزانه؛

  • ویتامین ب۵: ۷٪ مقدار موردنیاز روزانه؛

  • ویتامین ب۱۲: ۹٪ مقدار موردنیاز روزانه؛

  • ویتامین ب۲: ۱۵٪ مقدار موردنیاز روزانه؛

  • فسفر: ۹٪ مقدار موردنیاز روزانه؛

  • سلنیم (Selenium؛ نوعی آنتی اکسیدان قوی): ۲۲٪ مقدار موردنیاز روزانه؛

  • وجود ویتامین D، ویتامین E، ویتامین K، ویتامین B6، کلسیم و زینک نیز از دیگر خواص تخم مرغ است.


خواص تخم مرغ بی‌ شمار است. درنتیجه، تخم مرغ غذای کاملی به‌ حساب می‌آید و تقریبا مقدار کمی از همه‌ی مواد مغذی موردنیاز بدن را در خود دارد


تخم مرغ کامل یکی از غذاهای بسیار مغذی است که تقریبا همه‌ی عناصر مورد نیاز بدن را در خود دارد. تخم مرغ های محلی یا نوع غنی‌ شده با امگا ۳ مواد مغذی بیشتری دارند.


تخم مرغ کلسترول بالایی دارد، اما تأثیر منفی روی کلسترول خون ندارد


  • این حقیقت که تخم مرغ کلسترول بالایی دارد صحت دارد. در حقیقت، ما مجاز به دریافت ۳۰۰ میلی‌گرم کلسترول در روز هستیم و هر تخم مرغ حدود ۲۱۲ میلی‌گرم، یعنی بیش از نصف حد مجاز، کلسترول دارد.

  • با این‌ حال، لازم است بدانید که کلسترول در رژیم روزانه همیشه باعث بالا رفتن کلسترول خون نمی‌شود. کبد روزانه مقدار زیادی کلسترول تولید می‌کند. وقتی مصرف کلسترول روزانه‌ی شما بالا رود، کبد میزان تولیدش را کاهش می‌دهد تا مقدار کلسترول را در بدن به تعادل برساند.

  • با وجود این، واکنش هر فرد نسبت به مصرف تخم مرغ می‌تواند متغیر باشد. در ۷۰٪ از مردم، مصرف تخم مرغ به‌ هیچ‌ وجه کلسترول‌شان را بالا نمی‌برد. در ۳۰٪ باقی مانده (که “hyper responders” نامیده می‌شوند) تخم مرغ می‌تواند کمی LDL (چربی بد) و میزان کل کلسترول را افزایش دهد.

  • با‌ این‌ حال، کسانی که دچار اختلال ژنتیکی مثل «هیپرکلسترولمی فامیلی» (شایع‌ترین بیماری تک‌ ژنی انسان که از زمان تولد کلسترول خون بالا دارند) یا اختلال ژن آپولیپوپروتئین (Apolipoprotein E نقش اساسی در انتقال کلسترول در بدن دارند) هستند، بهتر است مصرف تخم مرغ را کم یا حذف کنند.

  • تخم مرغ دارای کلسترول بالایی است، اما مصرف تخم مرغ برای اکثر مردم بی‌ ضرر خواهد بود و تأثیری بر میزان کلسترول خون آنها نخواهد داشت


تخم مرغ سرشار از کولین است


  • «کولین» (Choline) ماده‌ ای مغذی است که بیشتر مردم حتی آن را نمی‌شناسند، اما کولین ماده بسیار مهمی است که معمولا در دسته‌ی ویتامین های گروه B قرار می‌گیرد.

  • بدن ما از کولین برای ساخت غشای سلولی استفاده می‌کند و نقش مهمی در تولید «نشانه‌گذاری سلول‌ها» (signaling molecules؛ بخشی از سامانه‌ی پیچیده‌ی ارتباط و دادوستد پیام در سلول‌ها) در مغز به‌ همراه دیگر عملکردهای بدن مثل رشد، بازسازی بافت‌ها و ایمنی را برعهده دارد.

  • نشانه‌های کمبود کولین بسیار جدی هستند، اما خوشبختانه درصد وجود چنین مشکلی بسیار پایین است. یکی از منابع عالی برای دریافت کولین تخم مرغ است. یک عدد تخم مرغ بیش از ۱۰۰ میلی‌گرم از این ماده مغذی حیاتی را در خود دارد.

  • یکی دیگر از خواص تخم مرغ وجود ماده‌ ای مغذی به‌ نام کولین است که وجود آن در بدن بسیار حیاتی و لازم است. بسیاری از مردم به‌ اندازه‌ی کافی از این ماده‌ی ارزشمند استفاده نمی‌کنند، اما تخم مرغ دارای مقدار بالایی کولین است.


مصرف تخم مرغ با کاهش ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی مرتبط است


  • عموما کلسترول LDL را به‌عنوان «کلسترول بد» می‌شناسند. عده‌ ای بر این عقیده‌اند که بالا بودن سطح LDL به افزایش ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی منجر می‌شود. اما بسیاری از مردم نمی‌دانند که LDLها بسته به نوع تراکم‌شان به زیرمجموعه‌های متفاوتی تقسیم می‌شود.

  • این زیر مجموعه‌ها به تراکم کم، متوسط و بالا تقسیم می‌شوند. تحقیقات بسیاری نشان می‌دهد کسانی که به‌طور عمده دارای زیرمجموعه تراکم کلسترول کم و متوسط هستند، در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به بیماری‌های قلبی نسبت به افرادی با تراکم کلسترول بالا هستند.

  • پژوهش‌ها نشان می‌دهد حتی اگر تخم مرغ در برخی افراد میزان کلسترول LDL را کمی بالا ببرد، تغییر تراکم از کم به متوسط و از متوسط به بالا پیشرفت به‌حساب می‌آید.

  • به‌نظر می‌رسد مصرف تخم مرغ الگوی میزان تراکم LDL را از کلسترول کم یا متوسط (که نوع بد آن هستند) به LDL با تراکم بالا تغییر می‌دهد که با کاهش ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی مرتبط است.


آنتی اکسیدان‌هایی که در تخم مرغ وجود دارد برای سلامت چشم مفید هستند


  • با افزایش سن قدرت بینایی نیز کم می‌شود. مواد غذایی مختلفی برای مقابله با این عارضه وجود دارد. دو تا از این مواد مغذی «لوتئین» (Lutein) و «زآگزانتین» (Zeaxanthin) نام دارند که از جمله آنتی اکسیدان‌های قوی هستند و در شبکیه‌ی چشم ذخیره می‌شوند.


بیشتر بخوانید  خوراک ماهی با تمبر هندی

دیدگاهتان را بنویسید