آموزش تهیه شیرینی کشمشی، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
آموزش تهیه شیرینی کشمشی
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد اولیه :
آرد سفیدقنادی 500گرم
روغن 300گرم
روغن مایع 3 ق.غ
تخم مرغ 4عدد
کشمش 150گرم
وانیل 3-4ق.غ
پودر قند 400گرم
ابتدا روغن ها رو هم میزنیم یه دست بشه .همیشه تو شیرینی و کیک پزی مواد تازه و مرغوب استفاده کنید تا شیرینی و کیک تون کیفیت بهتری داشته باشه
پودر قندی که الک کردیم رو بهش اضافه میکنیم . کمی میزنیم تا یک دست بشه . این مراحل رو کاملا با چنگال یا همزن دستی هم میتونین انجام بدین.
حالا تخم مرغها رو دونه دونه اضافه میکنیم بعد از اینکه خوب مخلوط شد اون یکی رو میریزیم . لابلای تخم مرغها وانیل رو هم میریزیم . شیرینی کشمشی باید یه مقدار وانیلش بیشتر باشه .
بعد از تخم مرغها، آرد رو که قبلا الک کردیم اضافه و باز هم هم میزنیم .
کشمش ها رو شسته و یه 5 دقیقه بزارین تو آب بمونن و نرم بشن . بعد درشون بیارین . یه خورده نم داشته باشن خوبه وبه مواد اضافه میکنیم
حالا مواد رو تو ظرف بچینین و بزارین توی فر. نشونه پختن این شیرینی اینه که بوش در میاد و دورش کمی قهوه ای میشه . حدود 15 دقیقه تو دمای 180 .
فقط حتما اجازه بدین شیرینی ها خنک بشن بعد از کاغذ جدا کنید .
میتونین تو تابه کاغذ روغنی بزارین و شیرینی ها رو توی اون بپزین البته روی شعله پخش کن .فقط قبلش تابه داغ باشه و نیمه اول درش رو نزارین و نیمه دوم درش رو بزارین
خواص کشمش
1- کشمش، میوه خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود. یک غذای پر انرژی، کم چرب و کم سدیم می باشد. بنابراین برای افرادی که رژیم های کم سدیم را باید رعایت کنند، خوردن کشمش بسیار مفید می باشد.
2- کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد و از تخریب سلولی جلوگیری می کند.
3- کشمش برای سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی را بر عهده دارد، به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی بسیار مفید است.
4- منبع خوب ویتامین D و هورمون استروژن می باشد.
5- کشمش باوجودی که شیرین و چسبناک می باشد، بر دندان اثر مخربی ندارد و باعث خرابی دندان نمی شود، حتی می توان گفت این میوه خشک از فساد دندان جلوگیری می کند… کشمش برای سلامت دندان و لثه بسیار مفید می باشد.
6- کشمش منبع خوب ویتامین ها و عناصر مغذی بدن می باشد. عناصر و ویتامین هایی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین B در کشمش موجود است.
7- کشمش محتوی مقدار زیادی آهن می باشد… 600 گرم کشمش، 90 درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند. 100 گرم کشمش در حدود 88/1میلی گرم آهن دارد، در حالیکه 100 گرم گوشت گاو بین 4-2 میلی گرم آهن دارد.
8- کشمش، منبع خوب فیبر، آنتی اکسیدان و همچنین منبع خوب انرژی می باشد.
9- فیبر باعث جلوگیری از سرطان کولون، کمک در جلوگیری از رشد غیر معمول سلول ها، بیماری ها و همچنین کنترل قند خون را می شود.
10- کشمش را به گوشت اضافه کنید تا مقدار چربی غذا را کم کند و مقدار فیبر و آهن را افزایش و مقدار سدیم را کاهش دهد.
11- آنتی اکسیدان از پیری و بیماری های حاصله از آن می کاهد.
12- کشمش از سرطان جلوگیری می کند.
13- کشمش میزان LDL یا کلسترول بد را در خون کم می کند و باعث کاهش بیماری قلبی می گردد.
14- اگر به مدت 4 هفته هر روز کشمش مصرف کنید، آنتی اکسیدان در خون افزایش و کلسترول بد( LDL) کاهش می یابد.
15- کشمش موجب کاهش استرس می گردد.
گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم