آموزش تهیه شیرینی نارگیلی


آموزش تهیه شیرینی نارگیلی ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

تهیه شیرینی نارگیلی

آموزش تهیه شیرینی نارگیلی

۲پ پودر نارگیل و ۱پ شکر و نصف ق.چ وانیل و ۱ ق.غ گلاب و ۴ عدد سفیده تخم مرغ رو با هم مخلوط کنید.

بعد نصف پ روغن مایع اضافه کنید و ظرف رو روی حرارت ملایم قرار بدید و مواد رو مخلوط کنید تا شکر کاملاً حل بشه. بعد ظرف رو از روی شعله بردارید و ۱ق.غ آبلیمو اضافه کنید

سپس اجازه بدید مواد کاملاً سرد بشه، بعد کف سینی فر رو کاغذ روغنی بذارید و از مواد یک قاشق یک قاشق با فاصله بریزید، روی هر شیرینی رو پودر پسته بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۵۰ قرار بدید. کمی که زیرش طلایی شد و روی آن ترک ترک شد از فر خارج کنید، و زمانیکه کاملاً سرد شد از کاغذ جدا کنید.

پ.ن: این مقدار تقریباً ۳۵ عدد شیرینی میشه


بیشتر بخوانید  دانستنی های خاصیت پوست سفید و پرفایده پرتقال

دیدگاهتان را بنویسید