مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

آموزش تهیه سبزی پلو با ماهی خوش عطر

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


آموزش تهیه سبزی پلو با ماهی , ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

سبزی‌پلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. سبزی‌پلو را با مرغ یا گوشت و یا ماهی سرخ کرده می‌خورند. سبزی‌پلو با ماهی و کوکو سبزی از قدیم غذای شب عید ایرانیان بوده است

مواد لازم:
برنج : 1کیلو
سبزی پلو : 1/5 کیلو
ماهی سفید : 2کیلو
کره یا روغن مایع : 200 گرم
نمک ، فلفل ،آبلیمو : به میزان لازم
زعفران حل شده : 2 قاشق غذا خوری

طرزتهیه سبزی پلو:

ابتدا سبزی را پاک کرده بشویید و بگذارید تا آبش کاملا برود سپس آن را ریز کنید.برنج را که با نمک چند ساعت قبل خیس کرده اید را آبکش نمایید.ته قابلمه مقداری روغن آب کرده بریزید و چند کف ‏گیر برنج آبکش شده را در آن ریخته و روی آن سبزی خرد شده بریزید.

سپس مجدداً برنج را ریخته و سبزی را لا به لای برنج بریزید و در آخر با برنج سفید روی سبزی پلو را بپوشانید.برنج را روی حرارت قرار دهید. هنگامی که بخار آن درآمد زعفران حل شده را روی برنج بریزید اجازه دهید تا برنج با حرارت ملایم دم بکشد.

طرز تهیه ماهی:
ابتدا ماهی را پاک کرده و بشویید و بگذارید آب اضافه ی آن برود.سپس نمک و فلفل و آب‏ لیمو و زعفران را با هم مخلوط نمایید و ماهی را ۲ تا ۳ ساعت در این سُس قرار دهید تا مزه ‏دار شود.سپس در روغن یا داخل فر آن را سرخ کنید. پس از دم کشیدن برنج آن را داخل دیس بکشید و ماهی را نیز دور دیس بچینید و سرو نمایید.

بیشتر بخوانید  خواص بی نظیر معجون چهار شیره در درمان بیماریها

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *