استیک گوشت شتر مرغ با مخلفات ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
استیک گوشت شتر مرغ با مخلفات
مواد لازم :
گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقهشده : 150 گرم
فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری
پودر سیر : 1/3 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل : نصف پیمانه
جعفری خردشده : نصف پیمانه
سیر : دو حبه
روغن زیتون : سه قاشق غذاخوری
نمك : به میزان لازم
طرز تهیه :
گوشت را ورقه كرده و ما بین دو كیسه فریزر با بیفتككوب میكوبیم تا نازك شود.
سیر را كوبیده و یا ریز كرده به همراه جعفری خردشده، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و روغن زیتون خوب مخلوط میكنیم.
مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقه شده را در این سس میخوابانیم به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون میپوشانیم و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری میكنیم. نمك را به هر دو طرف گوشت میپاشیم.
تابه چدنی را كمی چرب كرده و با حرارت زیاد استیك را سرخ میكنیم.
خواص گوشت شتر مرغ
گوشت شترمرغ که در گروه گوشت های قرمز طبقه بندی می شود، از ارزش غذایی بسیار بالایی برخورداراست، طوری که می توان گفت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز در دسترس است.
نکته جالب توجه در مورد گوشت شترمرغ این است که کالری، کلسترول و چربی آن حتی از گوشت مرغ و بوقلمون هم پایین تر است (در جدول زیر این مقایسه انجام شده است).
به همین دلیل گوشت شترمرغ برای بیماران قلبی – عروقی ، افراد دچار چربی خون بالا و کسانی که دچار چاقی هستند، غذای بسیار مناسبی می باشد.
همچنین اسیدهای چرب غیراشباع موجود در گوشت شترمرغ 30 درصد مجموع اسیدهای چرب را تشکیل می دهد که یکی از مزیت های این گوشت محسوب می شود.
این مزایا به همراه میزان بالای اسید چرب امگا-3 در گوشت شترمرغ باعث شده که این گوشت انتخاب بسیار خوبی برای بیماران قلبی- عروقی و سالمندان باشد تا با اطمینان بیشتری بتوانند نیازهای پروتئینی خود را برطرف سازند.
گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم