آموزش شمع سازی به صورت مرحله به مرحله مناسب برای سفره هفت سین 2017
با این بخش از دلگرم همراه باشید و گالری از شمع های زیبا را مشاهده نمایید.
لوازم مورد نیاز برای شمع سازی
لوازمی که برای شمع سازی استفاده میشه خیلی گسترده اس. انواع قالب ها، انواع رنگ ها، انواع عطر ها و لوازم دیگه ای که میشه در شمع سازی به کار برد.برای ماهایی که تازه میخوایم شمع سازی رو شروع کنیم این همه تدارک لازم نیست. کافیه تنها مقداری پارافین جامد یا مات داشته باشیم و فیتیله شمع.در این مدل از شمع به جای قالب از انواع شیشه هاییی که در بازاره میشه استفاده کرد. از شیشه سس و مربا و شکلات صبحانه گرفته تا حتی بطری های کوچک آب میوه.
آموزش مرحله به مرحله شمع سازی
برای آب کردن پارافین از یک ظرف که دوسش ندارید یا خیلی مورد استفادتون نیست استفاده کنید. چرا که دیگه نمیشه توش غذا ریخت. برای گرم کردن پارافین هم باید از حرارت غیر مستقیم استفاده بشه. حرارت زیاد و مستقیم پارافین رو میسوزونه و یا حداقل ممکنه که پارافین رو خراب کنه. پس یک ظرف رو پر از آب میکنیم و روی حرارت میذاریم تا به جوش بیاد. بعد ظرفی رو که توش پارافین ریختیم رو میذاریم روی آب در حال جوش تا کم کم ذوب بشه.
در آموزش های شمع سازی تاکید شده که داخل پارافین در حال ذوب دماسنج بذاریم و مراقب باشیم که دماش بالاتر از 90 تا 100 درجه سانتی گراد نره. چرا که پارافین رو خراب میکنه و اون شمعی که میخوایم بدست نمیاد.البته اگر مراقب باشید و پارافین در حال ذوب رو با قاشقی هم بزنیم و مراقب باشیم این اتفاق نمیفته. توصیه هم اینه که به محض اینکه پارافین کاملا ذوب شد اون رو از روی حرارت برداریم.
شیشه مورد نظر رو که از قبل شستیم و پاک کردیم و خشک شده برمیداریم. فیتیله رو به اندازه دو برابر قد شیشه میبریم.فیتیله باید یه طوری کف قالب فیکس بشه و بعد از ریختن پارافین تکون نخوره. برای اینکار میتونید از چسب حرارتی استفاده کنید و پارافین رو در ظرف بچسبونید. حتی میشه از یه تیکه چسب کاغذی کوچیک هم استفاده کرد و یا فیتیله رو به یک تکه فلز کوچک بست و ته ظرف انداخت. خلاصه هر کاری که میکنید فیتیله نباید تکون بخوره و جابجا بشه.
بالای فیتیله هم باید در قسمت وسط فیکس بشه. اینجا از چوب بستنی استفاده شده که وسطش سوراخ شده و فیتیله رو از سوراخ رد کردن. میشه دو تا چوب یا اصلا دو تا قاشق رو با کش به هم ببندیم و فیتیله رو با اون محکم کنیم.پارافین رو که از روی حرارت برداشتیم یکی دو دقیقه ای صبر میکنیم تا دماش کمی پایین بیاد. بعد به آرومی اون رو در شیشه ای که آماده کردیم میریزیم و منتظر خنک شدنش میمونیم. سعی نکنید شمع رو به زور یخچال و فریزر خنک کنید. چون ممکنه بهش شک وارد بشه و ترک بخوره.
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
آموزش شمع سازی | تزیین شمع | شمع آرایی
گردآوری شده ی مجله اینترنتی دلگرم
مرجان امینی