آموزشی خاص و متفاوت برای تهیه مرغ



آموزش کامل طرز تهیه مرغ ذغالی فوق العاده خوشمزه


دیگه از خوردن مرغ به روش های طبخ قدیمی لذت نمی برید ؟ پس بهتره یه طعم متفاوت و خاص و بی نظیر از مرغ روتجربه کنید. با دلگرم همراه شوید.


مرغ زغالی یا دودی، یک طعم متفاوت ازمرغ


مواد لازم برای تهیه مرغ ذغالی


  • آب 2-3 لیوان

  • ران مرغ 4 عدد

  • کره 30 گرم

  • سس مایونز 2 قاشق غذا خوری

  • ذغال (متوسط) 3-4 تکه

  • پیاز ۲ عدد

  • زعفران دم کرده 2 قاشق غذا خوری

  • نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

  • آب 2-3 لیوان

  • کره 30 گرم

  • ذغال (متوسط) 3-4 تکه


طرز تهیه مرغ ذغالی


  1. ابتدا مرغ ها را باکره و زعفران با شعله ملایم کمی سرخ میکنیم.

  2. پیاز هارو به صورت خلال باریک و منظم خرد میکنیم و تفت می‌دهیم تا رو به طلایی شدن بره.

  3. مرغ ها که کمی طلایی شدند را بر روی پیاز های تقریبا سرخ شده انتفال می‌دهیم.

  4. ۲ قاشق سس مایونز را با کمی نمک و فلفل و زردچوبه و زعفرانی که داشتیم مخلوط کرده و آرام آرام ۲ لیوان آب به مواد اضافه کرده و با همزن دستی کمی هم میزنیم ابتدا سس بریده بریده میشود و بعد که به مرغ اضافه شد کاملا بریده ها از بین می‌رود پس جای نگرانی نیست.

  5. سس را به مرغ اضافه کرده و درب ظرف را بسته و اجازه میدهیم که مرغ کاملا بپزه.

  6. موقعی که مرغ کاملا پخت و زمان سرو رسید ذغال هایی که داریم را بر روی شعله گاز می‌گذاریم تا قرمز شوند.

  7. یه کاسه روحی کوچک که داخلش را فویل آلومینیوم گذاشتیم را آماده کرده در وسط ظرف مرغ گذاشته و هنگامی که ذغال ها خوب سرخ شد به داخل کاسه انتقال می‌دهیم و درب ظرف را همراه با دمکنی آماده در دست میگیرم و یه قاشق روغن هم آماده در یک دست دیگر و بلافاصله که روغن را بر روی ذغال ها ریختید باید درب ظرف را محکم وکیپ ببندید تا هیچ راه فرار بوی ذغال نباشد.

  8. بعد از گذشت ۱۵ دقیقه درب ظرف را برداشته و مرغ آماده سرو شدن هست.


لذت آشپزی با دلگرم :


طرز تهیه خورش کنگر به روش ساده و آسان


خورش تره – روش پخت خورش تره گیلانی


خورش عدس – دستور پخت خورش عدس با گوشت


طرز تهیه ی خورش کدو با آلبالو جدید و خوشمزه


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی + فیلم

دیدگاهتان را بنویسید