آمار مبتلایان به امیکرون در ایران از 1500 گذشت/ افراد واکسینه نشده در معرض خطر بیماری هستند



به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، رئیس مرکز بهداشت و محیط های کار گفت: در برخی نقاط افرادی که واکسینه نشده اند امکان ورود به برخی مراکز را ندارند و این موضوع در دستور کار قرار دارد.

دکتر جعفر جندگی، رئیس مرکز بهداشت و محیط‌های کار گفت: در فرآیند هوشمند رفع محدودیت‌های عروق کرونر، تمامی مشاغل و مشاغل به شرط واکسینه شدن و رعایت پروتکل‌ها مجاز به کار هستند. حفظ رنگ‌بندی که زمانی معمول بود، محدود به اطلاع‌رسانی و اطلاع‌رسانی به مردم است و این رنگ‌بندی‌ها همچنان همان معیارها را دارند و اصلی‌ترین آن میزان بستری شدن در بیمارستان بود، اما در یک فرآیند هوشمندانه رفع محدودیت‌ها، اجرای پروتکل‌ها. و واکسیناسیون بسیار مهم است.

وی افزود: اعمال محدودیت بر اساس شرایط همواره از سوی ستاد ملی تاج و تخت اعلام و به صورت هفتگی به شهروندان اطلاع رسانی خواهد شد. نگهداری جداول شرایط و ضمانت های اجرایی در پنج گروه مشاغل وجود داشته باشد. ما در مدیریت هوشمند اصولا 5 فاز داریم که در فاز اول شامل کارکنان، موسسات و شرکت های خصوصی می شود. روند مدیریت هوشمند از 21 آذرماه امسال آغاز شده و ادامه خواهد داشت و در فاز دوم تردد برون شهری مترو و تاکسی است و در فاز سوم اصناف، صنایع و کارخانجات باید به آن پایبند باشند و در فاز چهارم ترافیک برون شهری انجام می شود. به صورت هوایی، ریلی و جاده ای و مرحله پنجم مربوط به مؤسسات آموزشی و پژوهشی است که هر کدام باید محقق شود.

وی ادامه داد: آنچه مهم است نظارت بر این امر است و هر یک از مسئولان ذی صلاح باید نظارت کافی بر فعالیت ها داشته باشند و مسئولیت اجرای محدودیت ها بر عهده صنوف، کارخانه ها و موسسات مربوطه است. معیارهای کلیدی برای این پروتکل ها، از جمله تزریق واکسن، آزمایش PCR و استفاده از ماسک وجود داشت.

اگر استفاده از ماسک به بالای 80 تا 38 درصد برسد در کاهش بروز بیماری موثر است.

رئیس مرکز بهداشت و محیط های کار افزود: باید بدانیم اگر میزان استفاده از ماسک از 80 درصد بیشتر شود در کاهش 38 درصدی ابتلا به این بیماری موثر است. رعایت فاصله 1.5 تا 2 متری مهم است و یکی از مولفه های موثر فاصله فیزیکی است. در نظر گرفتن فضای چهار متر مربعی برای هر نفر تا حد زیادی از شیوع این بیماری جلوگیری می کند. تهویه کافی و فراهم کردن امکانات مناسب برای شستشو و ضدعفونی فضاهای مشترک مهم است.

جندگی گفت: نظارت بر موارد مثبت و قرنطینه بیماران یکی از نکات مهم است و وظیفه دستگاه های اجرایی این است که توزیع و پخش گسترده تاج را نداشته باشیم. در بعضی جاها استفاده از ماسک خوب است و در بعضی جاها نامناسب. در هفته های اخیر، میانگین رعایت پروتکل ها در کشور حدود 60 درصد بوده است. حداقل استفاده از ماسک در نانوایی ها 51.17 بوده و باید مورد احترام نانوایان و مشتریان قرار گیرد. بیشترین استفاده از ماسک 92.68 در فرودگاه ها بوده است. در مورد تهویه نیز کمترین میزان تهویه در باشگاه های ورزشی 54.93 و بیشترین میزان تهویه مجدداً در فرودگاه ها با حدود 92.12 بوده است. بنابراین این مشاهدات متفاوت است و باید طبق پروتکل های اعلام شده رعایت شود و با مشاهده آنها متوجه می شویم که پیک های زیر رخ نمی دهد.

بیشتر بخوانید  کمبود خون در تهران جدی شده است

پوشش دوز سوم مناسب نیست

او گفت: آمیکرون بسیار مسری است. ما همچنان از مردم می خواهیم که دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کنند. پوشش با دوز سوم کافی نیست و حدود 17 درصد است و باید به بالای 80 درصد برسد که اگر خدای ناکرده مریض نشدیم بیماری زیاد ما را درگیر نکند. افرادی که هنوز واکسینه نشده اند نیز باید فورا واکسینه شوند.

رئیس مرکز بهداشت و محیط کار در ادامه با رعایت پروتکل در حمل و نقل عمومی به ویژه خودروهای تاکسی خاطرنشان کرد: این امر بر عهده سازمان تاکسیرانی است. با افرادی که هنوز واکسینه نشده اند تماس بگیرید. ردیابی تاکسی هایی که به صورت آنلاین کار می کنند آسان تر است و در صورت عدم واکسینه شدن، سیستم خدمات رسانی مختل می شود. اما رانندگان تاکسی باید تدابیری بیندیشند. برخی از تاکسی ها آزادانه تردد می کنند و تحت پوشش نیستند و باید زیرساخت ها مهیا شود تا برای این افراد نیز اقدام لازم انجام شود. همه چیز به مردم بستگی دارد و باید احساس مسئولیت کنند و در صورت داشتن علائم بیماری از خانه خارج نشوند.

باید یاد بگیریم با تاج زندگی کنیم

رئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت با اشاره به برگزاری شخصی امتحانات مدارس و اساتید و برقراری آموزش مستقیم خاطرنشان کرد: توجه ویژه در استفاده از ماسک و واکسیناسیون کامل اعلام شد. تهویه محیط نیز مهم است و با پایان فصل زمستان تهویه هوا آسان می شود. همچنین در صورت مریض بودن به هیچ عنوان در کلاس حضور نداشته باشند و در قرنطینه باشند.

او گفت: “تاج با ما خواهد بود و دائما جهش می یابد و ما باید زندگی با آن را بیاموزیم.” مدیریت کنترل هوشمند تاج نیز بر این موضوع تاکید دارد.

کار با افراد واکسینه نشده

جندگی همچنین درباره قرنطینه هوشمند کرونا گفت: این طرح در 5 فاز اجرا می‌شود که مدیریت هر یک از نهادهای اعلام‌شده می‌طلبد بر اجرای آن نظارت داشته باشند. هر یک از این پنج مرحله اغلب نادیده گرفته می شود و انتظار می رود گزارشی تهیه شود و نظارت ها افزایش یابد و به دنبال آن وزارتخانه ها یا اصناف قرار گیرند. در برخی نقاط افراد واکسینه نشده اجازه ورود به برخی مراکز را ندارند که در دستور کار قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید  مجموع فوتی‌های کرونا در بوشهر به ۱۹۱۹ نفر رسید -

وی افزود: برخی از دانشگاه‌های علوم پزشکی وزارت بهداشت هم‌اکنون در حال اجرای مفاد قرنطینه هوشمند و بررسی کارکنان بخش‌های خود هستند. در مرحله اول، کارمندان دولتی واکسینه نشده سرشماری شدند و تصمیم بر این شد که واکسینه شوند.» یا در مورد تاکسی های آنلاین، اسامی افرادی که واکسینه نشده اند شمرده شده و به مردم هشدار داده شده که واکسینه شوند. این پروتکل ها در حال رصد است و ستاد در جریان نتایج نظارت قرار خواهد گرفت.

جندگی گفت: در اینجا زمان بسیار مهم است زیرا ما در حال جایگزینی آمیکرون با دلتا هستیم و اگر این پروتکل ها تا دو هفته دیگر به درستی رعایت نشود ممکن است در اوج بیماری خود باشیم. سیستم ها به هم متصل هستند و افراد شناسایی می شوند، اما محدودیت هایی وجود دارد. در فاز کنترل هوشمند ترددهای درون شهری و برون شهری، واکسینه بودن یا عدم بیماری افراد حائز اهمیت است.

وی تاکید کرد: مردم منتظر پایبندی به محدودیت ها نباشند. در عوض، آنها باید حداکثر اقدامات احتیاطی را برای جلوگیری از بیمار شدن آنها انجام دهند.

وی افزود: اگر واکسیناسیون، تشخیص بیماری و رعایت پروتکل ها به خوبی انجام شود، قطعاً بیماری را کاهش می دهیم؛ اما شرط این است که این کارها انجام شود. تحقیقات ما نشان داده است که این موارد افزایش یافته است زیرا مردم متوجه خطر شده اند، اما برخی کمتر دقت می کنند.

جندگی گفت: تالارهای پذیرایی، رستوران ها و خوابگاه ها مکان های پرخطری هستند که انتقال بیماری در آنها بیشتر است و باید رعایت شود در غیر این صورت بیماری افزایش می یابد.

افراد واکسینه نشده در معرض خطر بالای بیماری هستند

جندقی ادامه داد: معتقدیم افرادی که واکسینه نشده اند در معرض خطر بیماری هستند و در بسیاری از کشورها سویه آمیکرون جایگزین دلتوئید شده است و باید واکسیناسیون را گسترش داد. در ادارات، کارخانه ها، ادارات و غیره. مردم باید واکسینه شوند زیرا واکسینه نشدن افراد دیگر خطراتی را به همراه دارد.

وی تاکید کرد: مدیریت هوشمند کرونا حدود 5 هفته است که اجرا شده و کار در تمامی مراحل آغاز شده و موفقیت آمیز آن در حال بررسی است و متعاقبا اعلام خواهد شد.

وی تاکید کرد: به طور کلی برنامه طب کار و بهداشت در کارخانجات اجرا می شود. به عنوان مثال سنجش عوامل زیان آور در محیط کار از طریق دولت و شرکت هایی که از ما مجوز گرفته اند بررسی می شود و توصیه های لازم به کارگران، کارمندان و کارفرمایان بومی داده می شود و تاکید بر بهبود فرآیند است. وزارت کار در زمینه ایمنی کار نیز همین کار را می کند. معاینات کارکنان بسته به نوع فعالیت در بازه های 3 ماهه، 16 ماهه یا یک ساله انجام می شود و در صورت بروز مشکل، پیگرد قانونی می شود. اگر کارگر علائم بیماری را داشته باشد و به ما مراجعه کند معاینه و نظارت انجام می شود. در بیماری های شغلی موضوع نظارت بسیار مهم است، زیرا بیماری به تدریج بروز می کند و با تشدید آن احتمالاً غیر قابل درمان است، بنابراین باید روی پیشگیری تمرکز کنیم و توصیه های ما الزام آور است.

بیشتر بخوانید  دانش جدید دانشمندان در مورد علت نابودی دایناسورها

وی در خصوص رعایت پروتکل بر اساس سامانه امید تصریح کرد: این سامانه در حال حاضر با نام سامانه «ایران من» شناخته می شود و در این سامانه اطلاعات از تمامی دستگاه های اجرایی جمع آوری و به ستاد تحویل داده شده و حتی قابل انجام است. استفاده شده. این سامانه به مکان های مختلفی از جمله سامانه وزارت بهداشت و سامانه آزمایشگاه متصل است و در صورت مثبت شدن آزمایش فردی از وضعیت خود مطلع می شود.

شناسایی 1533 مورد emicron

وی گفت: آمیکرون هر هفته پایش می شود و تاکنون 1533 مورد آمیکرون شناسایی شده است که تعداد موارد ابتلا در هفته جدید حدود 205 مورد بوده که نشان می دهد این سویه به دلیل عدم انجام آزمایش میکرون در حال افزایش است. از همه. “این عدد باید در 60 ضرب شود. یعنی ما می توانیم حدود 12000 Emicron داشته باشیم. بنابراین از آنجایی که بسیار مسری است در مدت کوتاهی جایگزین دلتا می شود. بنابراین زمان زیادی نداریم و از مردم می خواهم که پروتکل ها را جدی بگیرند. در حال حاضر محدودیتی در مورد واکسیناسیون نداریم، بنابراین از مردم خواهش می کنم برای دوز سه تایی مراجعه کنند.

وی درباره ایمنی بهداشتی آب آشامیدنی گفت: سازمان آبفای منشاء آب و انشعابات آن را رصد می کند و سازمان های دیگر مانند وزارت بهداشت و سازمان محیط زیست نظارت خود را دارند. در این راستا وزارت بهداشت بر مصرف آب از نظر آلودگی های زیست محیطی، میکروبی و شیمیایی نظارت دارد.

جندقی گفت: استاندارد کلر در نقطه مورد استفاده باید بین 0.2 تا 0.5ppm باشد که این استاندارد جهانی است و اگر در این اندازه باشد می توان از سالم بودن آب آشامیدنی از نظر میکروبی مطمئن بود. اما ممکن است مواد یا قارچ های دیگری در آب وجود داشته باشد که با انجام آزمایش میکروبی سلامت آب را اندازه گیری می کنیم. کلر به اشکال مختلف استفاده می شود. اگر ببینیم آب کلر ندارد، حتماً بلافاصله به شما هشدار می دهیم. برای کاهش ریسک منابع آبی باید نظارت دقیق انجام شود و سلامت شهروندان برای ما مهم است.

دیدگاهتان را بنویسید