آمار بستری شدن بیماران آمیکرون 8 برابر شد/ هیچ خانواده ای در امان نیست!



به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، عضو ستاد ملی مبارزه با مفاسد ویروس کرونا با تاکید بر رعایت شئونات بهداشتی، هشدار داد: میزان بستری بیماران آمیکرون در شهرهای مختلف هشت برابر شده و هیچ خانواده ای وجود ندارد. در امان از این بیماری

مسعود مردانی، پیک آمیکرون در حال شتاب گرفتن است و تعداد موارد جدید این بیماری در کشور رو به افزایش است و خانواده های زیادی به سرعت به آن مبتلا می شوند.

وی گفت: در حال حاضر واحدهای مراقبت ویژه در نظر گرفته شده برای مراقبت از بیماران کرون مملو از بیمار است و متأسفانه ساده سازی و رعایت نکردن مراحل بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و پرهیز از شلوغی باعث افزایش سرعت انتقال ایمیکرون شده است.

وی خاطرنشان کرد: علائم بالینی آمیکرون مشابه سرماخوردگی شامل گلودرد، سردرد و آبریزش بینی است و در صورت داشتن این علائم به سرماخوردگی اتکا نکنید و به سرعت آزمایش کرونری انجام دهید.

اگر علائم بیش از سه روز ادامه داشته باشد، شروع آمیکرون قطعی است
به گفته آقایان، از آنجایی که علائم ایمیکرون بسیار نزدیک به سرماخوردگی است، اکثر افراد وقتی این علائم را در خود یا عزیزانشان مشاهده می کنند، بر این باورند که به دلیل سردی هوا دچار سرماخوردگی شده اند، در صورتی که این علائم بیشتر طول بکشد. سه روزه آمیکرون قطعیه و باید برن دکتر و خودشون قرنطینه کنن.

وی گفت: وضعیت فعلی کشور در خصوص قله ششم تاج نامطلوب است.

افرادی که علائم تب بالا و سرفه های مداوم دارند باید در اسرع وقت مورد آزمایش قرار گیرند
یکی از اعضای کمپین ملی ویروس کرونا گفت: افرادی که علائم تب بالا و سرفه های مداوم دارند باید در اسرع وقت مورد آزمایش قرار گیرند و استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و شستن منظم دست ها یکی از اصلی ترین اقدامات بهداشتی است. .

بیشتر بخوانید  به این بازنشستگان کمک هزینه سفر پرداخت می شود

این آقایان از مردم خواستند که مراقب باشند و به اصول بهداشت فردی و اجتماعی احترام بگذارند، زیرا هر چه اپیدمی آمیکرون را طولانی‌تر کنیم، احتمال ایجاد سویه جدید و انتقال سریع بیماری بیشتر می‌شود.

دوره بیماری آمیکرون کوتاهتر از سایر سویه ها است
پزشک متوجه شد که مدت زمانی که طول می کشد تا علائم در یک فرد مبتلا به آمیکرون ظاهر شود کمتر از سایر سویه ها است و این زمان می تواند کمتر از سه روز تا یک هفته باشد.

وی افزود: همین مدت زمان نهفتگی کوتاه یکی از دلایلی است که منجر به شیوع بیشتر آمیکرون می شود، البته تزریق نوبت سوم واکسن کرونا در صورت بروز بیماری و شدید نبودن عوارض کمتری ایجاد می کند.

دیروز 148 بیمار مبتلا به کووید 19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 133 هزار و 718 نفر رسید و 25 هزار و 812 بیمار جدید شناسایی شدند.

در حال حاضر 247 شهر قرمز، 112 شهر نارنجی، 89 شهر زرد و 0 شهر آبی هستند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هفتم باخمن در پیامی در توییتر با اشاره به افزایش تعداد بستری ها و بیماران سرپایی، از ورود کشور به پیک تاج ششم خبر داد.

بهرام عین اللهی در این توییت نوشت: متاسفانه با افزایش تعداد بستری ها و موارد سرپایی باید اعلام کنیم که عملا وارد پیک ششم شده ایم.

وی افزود: توصیه و حتی درخواست اکید ما رعایت همان راهکارهای ساده، اما مهم و حیاتی، استفاده صحیح از ماسک، رعایت نکات بهداشتی و تزریق واکسن به ویژه دوز سوم است.

بیشتر بخوانید  صفحه درخواستی شما پیدا نشد.

تدروس آدهانوم، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت نیز در مورد “سونامی” سویه های Omicron و Delta پس از ثبت رکورد همه گیری کووید 19 در سراسر جهان هشدار داد. او بار دیگر خواستار دسترسی عادلانه به واکسن کرونا در سراسر جهان شد.

او گفت: «میلیاردها نفر در سراسر جهان هنوز کاملاً در برابر ویروس کرونا «آسیب‌پذیر» هستند.

اپیدمی ویروس کرونا تاکنون جان بیش از پنج میلیون نفر را در سراسر جهان گرفته است.

دیدگاهتان را بنویسید