آمادگی هرگونه توسعه همکاری با شرکت ملی صنعت مس ایران را داریم



به گزارش سلام نو به نقل از مس پرس، نشست توسعه همکاری ها با محوریت چگونگی ایجاد آزمایشگاه مرجع شمال غرب با حضور دکتر علی رستمی مدیرعامل شرکت ملی صنعت مس ایران، جهانگیر رضوی مدیر شرکت سونگون برگزار شد. مجتمع مس، دکتر معصومه پاشایی نماینده مرند و جلفا و رئیس دانشگاه تبریز در دانشگاه تبریز برگزار شد.
دکتر صفر نصرالله زاده رئیس دانشگاه تبریز نیز در این نشست با اشاره به اینکه این دانشگاه به عنوان یکی از جامع ترین و برترین دانشگاه های کشور با توجه به توانمندی ها و ظرفیت های خود در بخش های مختلف از جمله معدن، آماده هر کاری است. . توسعه همکاری با شرکت ملی صنایع مس ایران و مجتمع مس سونگون ورزکان است، تصریح کرد: همکاری مشترک دانشگاه تبریز و مجتمع مس سونگون به سال 1391 برمی گردد که طی آن تفاهم نامه ای بین طرفین منعقد شد.

دکتر علی رستمی، مدیرعامل شرکت مس گفت: دانشگاه تبریز به عنوان یکی از بهترین دانشگاه های ایران، ظرفیت لازم برای اجرای پروژه های مشترک برای رفع نیازهای صنعت مس ایران را دارد.

وی در ادامه گفت: با توجه به شرایط کنونی و وجود تعداد زیادی شرکت های دانش بنیان و سایر مراکز رشد و فناوری، باید بستر و زیرساخت های لازم را برای توسعه ارتباطات و همکاری های بیشتر صنعت، دانشگاه و جامعه فراهم کنیم. . تجهیزات و امکانات موجود در دانشگاه ها با نیازسنجی می تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای جامعه و صنعت باشد.
دکتر علی رستمی، مدیرعامل شرکت ملی صنعت مس ایران با قدردانی از همکاری، حمایت و حمایت دانشگاه تبریز از صنعت مس ایران و بویژه مس سونگون در اجرای برخی پروژه ها، گفت: دانشگاه تبریز به عنوان یکی از دانشگاه های برتر ایران دارای ظرفیت های لازم برای اجرای پروژه های مشترک برای رفع نیازهای صنعت مس ایران و از این رو با توجه به توانمندی های دانشگاه تبریز در زمینه های مختلف از جمله بخش معدن، شرکت ملی تولید مس ایران آماده هرگونه گسترش است. همکاری با دانشگاه تبریز.
وی تاکید کرد: امروزه ظرفیت های زیادی در دانشگاه های کشورمان از جمله شرکت های مبتنی بر دانش و مراکز رشد و فناوری در دانشگاه ها وجود دارد و باید از این ظرفیت برای شکوفایی، توسعه و رشد استان ها و کشورها استفاده کرد.
جهانگیر رضوی مدیر مجتمع مس سونگون نیز به سابقه همکاری مشترک دانشگاه تبریز و مس سونگون اشاره کرد و خواستار همکاری بیشتر با دانشگاه تبریز شد.

بیشتر بخوانید  فواید و مضرات مصرف غذاهای ناسالم

دیدگاهتان را بنویسید