آلاسکا و اسکمو رشتی، خنک‌کننده‌های طبیعی در گرمای تابستان! | طرز تهیه آلاسکا و اسکمو رشتی +ویدیو


آلاسکا و اسکمو رشتی، خنک‌کننده‌های طبیعی در گرمای تابستان!

با گرم شدن هوا و افزایش دمای محیط، میل به خوردن خوراکی‌های خنک و ترش و شیرین افزایش می‌یابد. آلاسکا و اسکمو رشتی دو نمونه از این خوراکی‌های خوشمزه و پرطرفدار هستند که با طعم دلچسب و مواد اولیه ساده، می‌توانند به عنوان یک میان وعده یا دسر ایده‌آل در این فصل سرو شوند.

طرز تهیه اسکمو و آلاسکا رشتی

مواد لازم:

میوه دلخواه (آلبالو، آلو، …)

لواشک (اختیاری)

نمک

گلپر

رب انار (اختیاری)

طرز تهیه:

میوه‌ها رو خوب بشورید و هسته‌شون رو دربیارید.

میوه‌ها رو داخل قابلمه بریزید و به اندازه‌ای آب اضافه کنید که روی میوه‌ها رو بپوشونه.

کمی نمک و گلپر به مواد اضافه کنید.

شعله رو روشن کنید و بذارید میوه‌ها بپزن و آبشون گرفته بشه.

بعد از اینکه میوه‌ها پختن، از روی شعله بردارید و بذارید خنک بشن.

مایع خنک شده رو از صافی رد کنید تا هسته‌ها و تفاله میوه جدا بشه.

به دلخواه می‌تونید مقداری رب انار یا لواشک رو به مایع اضافه کنید و هم بزنید.

مایع رو داخل لیوان یا قالب بریزید و داخل فریزر بذارید تا یخ بزنه.

بعد از اینکه آلاسکا یا اسکمو رشتی سفت شد، از فریزر دربیارید و سرو کنید.

نکات:

می‌تونید از مخلوط چند نوع میوه برای تهیه آلاسکا یا اسکمو رشتی استفاده کنید.

برای اینکه آلاسکا یا اسکمو رشتی خوشمزه‌تر بشه، می‌تونید از میوه‌های ترش و شیرین با هم استفاده کنید.

به جای رب انار می‌تونید از آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید.

اگر می‌خواید آلاسکا یا اسکمو رشتی رو به صورت رنگی درست کنید، می‌تونید از آبمیوه‌های مختلف مثل توت فرنگی، هندوانه، پرتقال و … استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  سفارت ایران در اوکراین پیامی فوری برای ایرانیان ارسال کرد

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید