مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

آش ترخون

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


آش ترخون

آش ترخون

مواد لازم آش ترخون:
-*- برنج 6 قاشق غذاخوری
-*- بلغور 6 قاشق غذاخوری
-*- گشنیز و ترخون نیم کیلو
-*- نخود نصف پیمانه
-*- سیر 6 حبه
-*- آب گوشت 2 لیوان
-*- پیاز 2 عدد
-*- ماست حدودا یک سطل کوچک
-*- روغن،نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:
-*- ابتدا حبوبات و بلغور و برنج را خیس میکنیم، میگذاریم یک ساعتی بماند.

-*- پیاز رابا روغن و کمی نمک تفت میدیم 3 حبه سیر له شده را اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت زرد چوبه وفلفل را اضافه کرده و بعد برنج وبلغورو نخود را اضافه میکنیم.دقت کنید سیر را زیاد سرخ نکنید چون سفت میشه.

-*- بعد اینکه برنج و بلغور پخت سبزی ها را به همراه آب گوشت به مواد اضافه میکنیم.

-*- بعد که سبزی ها پخت ماست را با 3 حبه سیر دیگر که له کرده ایم کاملا با همزن میزنیم و توی آش میریزیم.
-*- در این مرحله آش را مرتب هم میزنیم تا زمانیکه از کناره های ظرف شروع به جوشیدن کند.وقتی آش جا افتاد گاز را خاموش کرده آش را درظرف کشیده و به دلخواه تزیین میکنیم.

نکته:
-*- به جای گشنیز میتونید از تره استفاده کنید.
-*- میتونید از حبوبات دیگه مثل لوبیا سفید، عدس، ماش هم استفاده کنید.
-*- به جای آب گوشت میتونید از عصاره گوشت استفاده کنید.نوش جان

منبع : آشپزخانه من


بیشتر بخوانید  سالاد سالمون کبابی؛مخصوص فصل پاییز
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *