آش بلغور یا یارماشورباسی محبوب ترین آش سنتی ایرانه! | طرز تهیه آش بلغور +ویدئو


 

آش بلغور یا یارماشورباسی یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایران است که به ویژه در فصل سرما طرفداران زیادی دارد. این آش ساده و خوشمزه، منبع خوبی از فیبر، پروتئین و ویتامین است و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

مواد لازم:

* بلغور گندم: یک پیمانه

* بادمجان: یک عدد

* گوجه فرنگی: دو عدد

* پیاز: یک عدد

* سیب زمینی: یک عدد

* ریحان خشک: به مقدار لازم

* مرزه خشک: به مقدار لازم

* گوجه فرنگی خشک: به مقدار لازم

* رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری

* روغن: سه قاشق غذاخوری

* آبغوره: به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. بلغور گندم را در یک کاسه با آب سرد خیس کنید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید.

2. بادمجان، گوجه فرنگی، پیاز و سیب زمینی را پوست بگیرید و خرد کنید.

3. گوجه فرنگی خشک، رب گوجه فرنگی و مقداری روغن را در یک قابلمه بریزید و تفت دهید تا رب گوجه فرنگی خوشرنگ شود.

4. پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.

5. بادمجان، گوجه فرنگی و سیب زمینی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شوند.

6. آب جوش را اضافه کنید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزند.

7. بلغور گندم خیس خورده را اضافه کنید و اجازه دهید آش به مدت یک ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد.

8. در 15 دقیقه آخر پخت، ریحان خشک و مرزه خشک را اضافه کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد.

9. آش را با آبغوره و در صورت تمایل، کمی نمک و فلفل سیاه سرو کنید.

بیشتر بخوانید  لاکچری‌ترین بنز در خیابان‌های ایران؛ این خودرو چه قیمتی دارد؟ + ویدیو

نکات:

* می توانید از بلغور گندم ریز یا درشت استفاده کنید.

* اگر می خواهید آش بلغور شما طعم تندتری داشته باشد، می توانید مقداری فلفل سیاه یا فلفل قرمز به آن اضافه کنید.

* می توانید به آش بلغور خود سبزیجات دیگری مانند هویج، تره یا جعفری نیز اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید