آشنایی با فواید تایید شده آب درمانی روی پوست



خواص آب درمانی برای پوست


در تابستان، همه چیز خشک است. صورت و دست‌های شما پوسته پوسته می‌‌شوند و پاهای شما زیر شلوار مدام دچار خارش می‌‌شوند. در این میان ، جوش‌ها هم به خاطر فصل گرما روی صورت شما خودنمایی می‌کنند. در زمستان هم به دلیل نوشیدن مقدار کم آب، پوستتان خشک می‌شود.


هنرپیشه‌های مشهور ، نوشیدن آب را پیشنهاد می‌‌کنند. به نظر می‌‌رسد نوشیدن آب ، راز پوست‌های نرم و درخشان آن‌هاست که همیشه و در هر حالتی آماده عکس گرفتن هستند.


یکی از آن‌ها می‌گوید که صرفا به خاطر پوست خود آب می‌نوشد، فارغ از اینکه تشنه است یا نه! دیگری می‌افزاید نوشیدن مقدار زیاد آب، سن او را کمتر از واقعیت نشان می‌‌دهد و در نهایت یکی دیگر از بازیگران به این موضوع اشاره دارد که با شروع دهه چهارم زندگی‌اش، هر روز، چهار لیتر آب مصرف می‌کند!


نوشیدن آب برای داشتن پوستی بهتر ، منطقی به نظر می‌رسد، چرا که ۶۴ درصد پوست شما از آب تشکیل شده است.


به گفته پزشکان، مصرف 8 لیوان آب در روز پوست را شفاف و جوان می کند، لکه های پوست را از بین می برد و طراوت و شادابی خاصی به پوست صورت می بخشد. زیرا باعث بهبود تیرگی های پوست دور چشم و کاهش جوش‌های صورت می‌شود.


نوشیدن آب باعث کاهش چین و چروک ، کاهش خطوط ریز، شیارهای پوست و جوان کردن پوست می شود. همچنین آب باعث بهبود بخشیدن به جریان خون در پوست می شود و امکان تغذیه بهتر پوست را فراهم می کند.




مزایای آب درمانی برای داشتن پوستی سالم


قسمت اعظمی از بدن ما از آب تشکیل شده است. به صورت خیلی معمول توصیه میشود که هر شخص حداقل روزی هشت لیوان آب بنوشد تا آب مورد نیاز بدنش تامین شود و تنی سالم داشته باشد ولی در روش های سالم نگه داشتن بدن توسط نوشیدن آب توصیه میشود که افراد روزانه 10-15 لیوان آب بنوشند.

بیشتر بخوانید  چگونه بهترین رنگ فاندیشن یا کرم پودر پوست خود را انتخاب کنیم ؟


البته روش های افراطی هم در دین ما توصیه نمیشود و قطعا برای بدن هم سودمند نخواهند بود. به طور کلی مصرف میزان قابل توجهی آب در طول روز به سالم ماندن بدن و دفع سموم و همچنین پیشگیری از بسیاری از بیماری ها موثر است .


پوست هم از فایده های مصرف زیاد آب بی نصیب نیست و با مصرف حدود 10 لیوان آب در روز بعد از مدت کوتاهی میتوانید تغییرات را روی پوستتون کاملا احساس کنید.


نوشیدن این مقدار آب در روز و به صورت مداوم در هفته و ماه پوست شما رو شفاف و روشن میکند و باعث جوان تر ماندن پوستتون میشود. مصرف آب میتواند به عنوان یک داروی طبیعی در بدن عمل کند که خیلی از مشکلات پوستی رو برطرف خواهد کرد.




پوستی شفاف و روشن با آب درمانی


مصرف مقدار مناسب آب در روز باعث دفع سموم بدن از طریق ادرار و مدفوع میشود . اگر مصرف آب کافی باشد کلیه ها موثر تر کار میکنند و همچنین از اختلالات معده و روده جلوگیری میشود. در نتیجه دفع بهتر سموم و ناخالصی ها از بدن ، خون تازه تری تشکیل میشود که باعث شفاف تر شدن و روشن تر شدن پوست خواهد شد.




تاثیر خوردن آب بر کاهش چین و چروک


آب تفاوت زیادی در سلامتی پوست ایجاد می‌کند. پوست بدون آب کافی، کدر به نظر می‌رسد و چروک‌ها و منافذ آن، آشکارتر می‌شوند.


ممکن است دلیلش این باشد که آب، فضاهای خالی پوست را پر می‌کند و چروک‌ها و منافذ هم کم و بیش پر می‌شوند. مهم‌تر از این، برخی ساختارهای پوست که کلاژن را پشتیبانی می‌کنند برای کارکرد موثر به آب نیاز دارند. وقتی پوست آب‌رسانی می‌شود، احتمال ترک خوردن و ورود ذرات خارجی که سبب تحریک و آسیب می‌شوند، کمتر می‌گردد.

بیشتر بخوانید  لایه برداری برای پوست های مختلف


تاثیر خوردن آب بر غدد چربی پوست


برخی از افراد وقتی دچار کم آبی هستند، بیشتر از جوش‌ها و آکنه‌ها شکایت می‌کنند. تغییرات اندک در رژیم غذایی، روی چربی‌ای که پوست می‌سازد تاثیر می‌گذارد، که آن نیز به ازدیاد شکل‌گیری آکنه‌ها مربوط می‌شود. کمبود آب از همین طریق، بروز تغییرات در غدد چربی پوست را تحت تاثیر قرار می‌دهد.


آب از طریق کاهش تمرکز چربی در پوست شما، مانع بروز جوش‌ها می‌شود. بسیار مهم است که آب و چربی در سطح پوست تعادل داشته باشند. اگر پوست بیش از آنکه با آب پوشانده شود، از چربی پر شده باشد، ممکن است به آکنه و لکه منجر شود.


پر شدن صورت با آب درمانی


با این حال نوشیدن مقدار زیادی آب (فقط امروز) به این معنی نیست که پوست شما در سال‌های آینده هم بهتر به نظر خواهد رسید. وقتی پوست آب‌رسانی شود فربه‌تر به نظر می‌رسد و علائم چروک کاهش می‌یابند، اما چروک‌ها هنگام بررسی (در سطح بافتی) زیر میکروسکوپ، هنوز سر جایشان هستند و چیزی به طور دائم تغییر نکرده است.


پوست آب‌رسانی شده، در ظاهر چروک‌های کمتری دارد اما اگر مصرف آب را کم کنید، پوست دوباره تمام علائم اصلی چروک را نشان می‌دهد.


به همین دلیل پزشکان پیشنهاد می‌کنند هر روز حدود ۸ الی ۱۰ وعده حدودا ۲۵۰ میلی‌لیتری آب که آن را در طول روز تقسیم می‌کنید بنوشید و این مقدار را یک‌جا ننوشید چرا که بدن شما در هر ساعت می‌تواند حداکثر همین میزان آب را جذب کند. گذشته از این، قبل از اینکه این آب راه خود را در روده و کلیه و گردش خون و پوست بیابد، شما مجبور می‌شوید آن را با ادرار دفع کنید.


خواص آب درمانی بر پوست




آب را خنک ننوشید !


معمولا زمستان‌ها، آب یا نوشیدنی گرم و در تابستان نوشیدنی خنک می‌نوشیم، اما متخصصان می‌‌گویند نوشیدن مایعات سرد می‌تواند روی دستگاه گوارش اثر منفی بگذارد و در هضم غذا اختلال ایجاد کند. متخصصان طب سنتی توصیه می‌کنند نوشیدنی‌هایی با دمای معمولی و حتی گرم بنوشید تا هضم غذا بهتر شود. این موضوع به‌صورت غیرمستقیم بر زیبایی پوست هم تاثیرگذار است.

بیشتر بخوانید  بهترین پاک کنندۀ پوست را می شناسید؟





روشی دیگر برای آب‌‌رسانی به پوست


آب‌رسانی به پوست با نوشیدن آب، بهانه‌ای برای صرف‌نظر از مرطوب کردن موضعی پوست نیست. علاوه بر این، آبی که می‌نوشید ممکن است روی خارجی‌ترین لایه‌های پوست که با شوینده‌ها خشک می‌شود، تاثیر نگذارد. مرطوب کردن پوست از داخل و خارج بدن، ترکیبی حیاتی برای داشتن پوستی سالم و زیباست.


عوارض مصرف چای، قهوه و دمنوش‌ها


گرچه این نوع نوشیدنی‌ها به رفع نیاز بدن به مایعات کمک می‌کنند اما نوشیدنی‌های حاوی کافئین در صورتی که بیش از 5 فنجان در طول روز مصرف شوند اضطراب‌زا هستند و نه‌تنها برای پوست، بلکه برای قلب نیز مضر خواهند بود. برعکس قهوه، چای و به‌خصوص چای سبز حاوی آنتی‌اکسیدان‌ هستند و همانند دیگر دمنوش‌های گیاهی می‌توانند در زیبایی پوست تاثیر مثبت داشته باشند.


نوشیدن این مایعات بعد از صرف غذا یا توام با آن می‌تواند در جذب آهن اختلال ایجاد کند. به همین دلیل بهتر است چند ساعت بعد از صرف غذا مصرف شوند. آب نارگیل غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی است و نه‌تنها می‌تواند نیاز بدن به مایعات را رفع کند، بلکه نوشیدن آن به سلامت بیشتر پوست کمک و از بروز جوش‌های پوستی پیشگیری می‌کند.


البته پزشکان و متخصصان تغذیه، مصرف انواع صنعتی را توصیه نمی‌کنند زیرا انواع صنعتی معمولا خالص نیستند و حاوی قند و آب فراوانی هستند.


بیشتر بخوانید :


بهترین آبرسان پوست که باعث طراوت و شادابی پوست میشود


آشنایی دقیق با ۱۷ روش خانگی آبرسانی (هیدراتاسیون) پوست


دیدگاهتان را بنویسید