آشنایی با طرز تهیه مربای بالنگ و فوت و فن های یک مربای خوشمزه



طرز تهیه مربای بالنگ و ارزش تغذیه ای آن


مربای بالنگ خانگی ، برای تهیه مربای بالنگ خانگی خوشمزه بالنگ هایی را انتحاب کنید که برجستگی کمتری روی پوست داشته باشند تا به سهولت پوست را جدا کنید. با دلگرم همراه شوید.


طرز تهیه و دستور پخت مربای بالنگ


مواد لازم جهت پخت مربای بالنگ


  • بالنگ تازه………………. 2 عدد متوسط

  • شکر ………………………….. 1 لیوان

  • گلاب ……………….. 2قاشق غذاخوری

  • دارچین…..1 چوب به اندازه ی یک انگشت


طرز تهیه مربای بالنگ بدون آهک


  • نکته مهمی که باید بگوییم این است که بالنگهایی برای مربا بهتر هستند که روی پوستشان برجستگی کمتری داشته باشد .

  • چون پوستشان بهتر جدا می شود .

  • در هنگام پوست کردن یک لایه نازک از پوست بالنگ را بکنید. اما کل پوستش را بکنید .اکنون آن را به دو نیمه تقسیم کنید.


برای مربا بالنگ بخش داخلی


بخش سفید(قسمتی که شبیه پنبه است) یا همان مغز را در بیاورید و به قطعات ریز برش دهید. قطعات نه زیاد درشت باشد و نه زیاد ریز.


سپس حدود بیست دقیقه بالنگ را در ابی جوش بندازید تا بجوشد و بعد ان را با آب سرد آبکشی کنید. و حالا کمی فشارش دهید تا ابش کامل کشیده شود و خشک شود. به گزارش آسان طب این عمل را یکبار دیگر تکرار کنید .


حدود بیست دقیقه بالنگ را در ابی جوش بندازید تا بجوشد و بعد آن را با آب سرد آبکشی کنید . وحالا کمی فشارش دهید تا آبش کامل کشیده شود و خشک شود . هر چقدر میزان آب هنگام جوشیدن بیشتر باشد تلخی مربا زودتر گرفته می شود


طرز تهیه مربای بالنگ


اکنون اجازه دهید کامل خشک شود . بالنگ را در دو لیتر اب در قابلمه تفلن ریخته و با قاشق چوبی هم بزنید . یک لیوان شکر به ان اضافه کنید و دو ساعت زمان دهید تا بالنگ پخته شود .


باید شهد کمی ته آن باقی بماند . در نهایت دو قاشق گلاب و یک تکه چوب دارچین به ان اضافه نمایید و وقتی سه جوش زد زیر گاز را خاموش کنید .


نکات تکمیلی در مورد مربای بالنگ تازه


  • مربای بالنگ تازه جزو مربا و کمپوت میباشد

  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه

  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .

  • مربای بالنگ تازه را می توانید در وعده صبحانه – سرو کنید .

  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  ماهی سالمون و ۸ خاصیت بی نظیر این ماهی برای سلامت بدن

دیدگاهتان را بنویسید