آشنایی با روش پخت و پز با سولاردوم



آشنایی با چند نکته درباره سولا‌ردم فرزند خلف مایکروفرها‌


دلگرم : ممکن است بعضی افراد سولاردام را برای خود کافی بدانند اما برای پخت غذاهای خانوادگی به اندازه کافی بزرگ نیست و البته به جز لامپ‌ هالوژنی که به سرعت سرخ شدن غذا در آن کمک می‌کند، هیچ مزیت دیگری نسبت به مایکروفرهای ترکیبی ندارد.


البته بعضی مزیت‌های مایکروفرهای ترکیبی مانند گیرنده و حافظه پخت و گرم کردن را هم ندارد. گذشته از نیاز به تعویض و سرویس لامپ هالوژن و هزینه آن، قیمت خود سولاردم نسبت به مایکروفرهای معمولی بسیار گران است.


سولاردام چیست؟ فرق اساسی مایکروفر با سولاردام چیست؟


وقتی <انجمن مصرف کنندگان استرالیا> یکی از آنها را خرید تا ایرادات آن را بررسی کند، گزارش زیر را ارائه کرد:


بسیار متعجب شدیم از اینکه فهمیدیم این اجاق تنها یک ترکیب ساده از اجاق‌های مایکروویو، گریل و کانوکشن است که علاوه بر آن، یک لامپ هالوژنه هم دارد. برخلاف آنچه آگهی‌ها تبلیغ می‌کنند این اجاق تنها با نور هالوژن غذا را نمی‌پزد بلکه هدف اصلی کمک گرفتن از آن برای سرخ کردن و گرم کردن به روش خودکار است.


مانند هر اجاق ترکیبی مایکروویو- گریل – شما می‌توانید از آن به عنوان یک مایکروفر، گریل یا کانوکشن به تنهایی یا با هم (بسته به چیزی که می‌خواهید بپزید) استفاده کنید. مزیت هر اجاق ترکیبی همه کاره بودن آن است.


شما می‌توانید کلوچه، بیسکویت و غذاهایی را که به طور معمول نمی‌توانید در یک مایکروفر استاندارد قرار دهید در آن پخته یا گرم کنید. این اجاق سریعتر از یک اجاق معمولی (کانوکشن) غذا را می‌پزد و به همان اندازه زمان می‌برد تا غذا را سرخ کند.


آشپزخانه شما خیلی گرم نمی‌شود و شما در هزینه و انرژی صرفه جویی می‌کنید زیرا پخت سریعتر و کارآمد داشته‌اید.

بیشتر بخوانید  راهنمای تشخیص تند بودن فلفل


سولاردوم : آشنایی با روش پخت و پز با سولاردوم


کیفیت پخت در سولاردام چگونه است؟


ما 12 آزمایش با روش پخت‌های متفاوت انجام دادیم، در این آزمایش‌ها یخ تکه‌های گوشت و مرغ کامل را ذوب کردیم. پیتزای یخ زده و یک غذای نمونه را در بشقاب گرم کردیم. کلم بروکلی را پختیم، یک مرغ کامل را سرخ کردیم.


سوسیس و نان تست را برشته کردیم. انواع کیک‌های اسفنجی، تارت میوه‌ای و کلوچه پختیم. ما دستورات سازنده اجاق را مو به مو رعایت کردیم و غذاها خوب پخته شد به جز پیتزایی که به طور خودکار گرم شده بود که ته آن به اندازه کافی پخته و برشته نشده بود.


پوست و تارت میوه و سوسیس چروک و سفت شده بود. اگرچه با کمی آزمایش و خطا با تغییر و تنظیم زمان نیرو و دما (و در مورد پیتزا با گرم کردن اجاق قبل از پخت) می‌توان این اشکالات را نیز اصلاح کرد.


نان تست در گریل به طور ناهمگن برشته شده بود و این نشان می‌داد که اجاق در دماهای بالا و زمان کوتاه نمی‌تواند غذاها را خوب برشته کند


آیا سولاردام با سرعت نور می‌پزد؟


LG ادعا می‌کند اجاق سولاردم تا 4 برابر سریع‌تر از یک اجاق کانوکشن غذا را می‌پزد. ما مرغ‌ها را با روش‌های مختلفی سرخ کردیم. سریع‌ترین آن 37 دقیقه طول می‌کشد، یعنی حدود نصف زمانی که اجاق کانوکشن زمان می‌برد.


در ضمن ما برای دو نفر سیب‌زمینی آب‌پز کردیم. با استفاده از کلید SPEED OUT این کار 15 دقیقه زمان برد و در حالی که در اجاق معمولی 40 دقیقه طول می‌کشد. اما مثل همه مایکروفرها هر چه تعداد سیب‌زمینی‌زیادتر شود زمان بیشتری طول می‌کشد تا بپزد. در صورتی که در اجاق‌های معمولی زمان پخت به مقدار ماده غذایی بستگی ندارد.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه و خواص بی نظیر پودر پوست لیمو که از آن غافلید! + عکس


پس در سولاردم تنها زمانی که حجم خیلی کمی غذا پخته شود زمان پخت آن 4 برابر سریع‌تر از اجاق‌های معمولی خواهد بود. البته در هر صورت سولاردم سریع‌تر از اجاق معمولی غذا را می‌پزد.


آیا سولاردام ضرر کمتری برای سلامتی دارد؟


LG ادعا می‌کند غذای پخته شده در اجاق سولاردم برای سلامتی بهتر است چون غذا را سریع‌تر و در دمای بالاتری می‌پزد که در این حالت چربی کمتر و کربوهیدرات و پروتئین بیشتری در غذا نسبت به اجاق‌های معمولی باقی می‌ماند.


جدای از عمق سرخ شدن گوشت، روش پخت آن کمترین تاثیر را در میزان چربی و کلسترول آن دارد. و در ضمن پختن نمی‌توان میزان پروتئین و کربوهیدارت را افزایش دهد. سبزیجات معمولا با مایکروفر و بخارپز بهتر می‌پزند و مواد مغذی کمتری از دست می‌دهند.


آشنایی بامایکروویو سولاردام ال‌جی


مایکروویو سولاردام ال‌جی مدل SD-3855SCR پخت سالم و خوش طعم را تضمین می‌کند.


این محصول مجهز به هیتر ذغالی است. سیستم کنترل دمای گریل، پخت نوری و پخت چندگانه از امکانات برجسته این مایکروویو است.


خیالتان راحت باشد که با این سولاردام ال‌جی ۵۰ درصد در مصرف برق نسبت به فرهای برقی صرفه‌جویی می‌کنید. شما می‌توانید انوع غذاهای اصیل ایرانی مانند ته‌چین، خورشت قورمه‌سبزی و غیره را با مایکروویو سولاردام ال‌جی طبخ کنید و از آن لذت ببرید.


سولاردوم : آشنایی با روش پخت و پز با سولاردوم


آشنایی و استفاده از قابلیت پخت نوری سولاردام


استفاده از قابلیت پخت نوری به ما امکان این را می دهد تا غذاهایی سالم تر و لذیذ تر بپزیم. حفظ طعم اصلی، خشک نشدن و حفظ ویتامین ها و مواد مغذی غذا از مزیت های اصلی پخت نوری ال‌جی است.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه شربت ۳ رنگ تابستانه


1. هیتر ذغالی


با استفاده از هیتر ذغالی که اختراع انحصاری شرکت ال‌جی است, ویتامین ها, مواد مغذی و همینطور آب موجود در غذا حفظ شده و غذا برشته، خوشمزه تر و آبدارتر می شود. و در عین حال تا %۵۰ در مصرف برق صرفه جویی خواهید کرد.


2. سیستم کنترل دمای گریل


بر خلاف بسیاری از فرهای دیگر که دارای دمای حرارتی ناپایدار هستند و فقط قابلیت روشن و خاموش شدن بدون تنظیم درجه حرارت را دارند، در این مایکروویو ال‌جی شما می توانید درجه حرارت دلخواه خود را تنظیم کنید. (ملایم، متوسط، پرقدرت)


3. پخت چندگانه


پخت ترکیبی با آمیزه ای از چندین روش پخت مختلف، غذای دلخواه مورد نظر شما را با توجه به نوع آن فراهم می آورد. این روش‌ها عبارتند از: کانوکشن، گریل، مایکرو و ترکیبی


4. ظرف مخصوص برای پخت با بخار


با استفاده از این ظرف می توانید به راحتی غذای خود را بخار پز کنید با بخار پز کردن تمامی خواص مواد غذایی شما حفظ می شود .


5. فن کانوکشن برای یکسان سازی دما


فن کانوکشن داخل این مایکروفر، موجب چرخش و یکسان سازی هوای داغ داخل محیط می گردد. در نتیجه غذا بصورت کاملا یکنواخت و همگن طبخ می شود و در عین حال در زمان و مصرف انرژی نیز صرفه جویی خواهد شد.


6. روکش EZ Clean Coating


روکش EZ Clean Coating با طراحی خاص و مقاومت حرارتی بالا، امکان تمیز کردن بسیار ساده محفظه داخلی مایکروویو را برای شما فراهم می آورد.


بیشتر بخوانید :


طرز تهیه کباب با سولاردوم


آیا استفاده از مایکروفر مضر است؟/تاثیر مایکروفر بر سلامت انسان


فرق آون توستر با مایکروفر چیست؟


دیدگاهتان را بنویسید