آشنایی با روش تهیه سوپ لپه نخود



طرز تهیه سوپ لپه خوشمزه مجلسی خانگی به همراه دستور پخت


به گزارش دلگرم : سوپ ها یکی از قدیم ترین خوراک ها بوده. سوپ ها برای زمان هایی که ذکام هستید بسیار مفید هستند و همچنین می توانند یک پیش غذای کامل و خوشمزه نیز باشند. سوپ لپه هم یکی از سوپ های خوش رنگ و مزه است که هم با گوشت و هم بدون گوشت برای گیاهخواران و یا کسانی که ممنوعیت مصرف گوشت دارند مورد استفاده قرار می گیرد.


سوپ لپه دارای پروتئین گیاهی و حیوانی است که در کنار نان سوپ می تواند یک وعده غذایی رژیمی و کامل باشد. امروز در دلگرم طرز تهیه سوپ لپه را به شما آموزش خواهیم داد با دلگرم همراه باشید.


مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه سوپ لپه


  • گوشت قرمز :۲۵۰ گرم

  • لپه :۲۰۰ گرم

  • هویج : ۱ عدد

  • تره فرنگی : ۱ عدد

  • کرفس : ۱ ساقه

  • پیاز: ۱ عدد

  • سیر : ۱ حبه

  • آویشن : ۱/۲ قاشق چای خوری

  • جعفری: ۴ شاخه

  • نمک و فلفل: به میزان لازم

حتماً بخوانید:


سوپ لپه نخود


طرز تهیه سوپ لپه نخود ساده و خوشمزه با گوشت و سبزیجات


دستور پخت سوپ لپه نخود خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی در خانه


مرحله اول: آماده سازی مواد اولیه


ابتدا هویج، پیاز، سیر، کرفس و تره فرنگی را خرد می کنیم و آماده می گذاریم. لپه را پاک کرده می شوییم و به مدت ۴ ساعت در آب ولرم خیس می کنیم و دو مرتبه هم آب آن را عوض می کنیم.


مرحله دوم: پخت گوشت و سبزیجات


قابلمه مناسبی را روی حرارت گذاشته و گوشت، پیاز، سیر، لپه هویج، کرفس، تره فرنگی را داخل قابلمه ریخته و روی مواد را آب جوش می ریزیم حدودا ۲ لیتر و اجازه می دهیم تا به جوش بیاید حالا کفی اگر روی سطح آب جمع شده را با یک کفگیر جمع کرده و دور می ریزیم. حالا درب قابلمه را می بندیم تا پخت کامل گوشت.


مرحله سوم: افزودن جعفری


حالا که گوشت و کلیه مواد پخته و نرم شده اند جعفری و آویشن را افزوده و و در این مرحله باید سوپ را پوره کنیم اول تکه های گوشت را از قابلمه خارج کرده و بعد ابن کار را با مخلوط کن یا گوشت کوب برقی انجام می دهیم و بعد دوباره روی حرارت می گذاریم تا به غلظت مناسب برسد.

حتماً بخوانید:

۱۰ غذای ساده ولی خوشمزه با لپه

۱۰ غذای ساده ولی خوشمزه با لپه

تنوع و راحتی در طبخ غذا با لپه بسیار زیاد است. با ما در مجله دلگرم همراه شوید تا طرز پخت چند غذای ساده و خوشمزه با لپه را به شما آموزش دهیم .


مرحله چهارم: افزودن گوشت


حالا گوشت را به سوپ می افزاییم و نمک و فلفل سوپ را اندازه می کنیم در ظرف زیبایی ریخته و با جعفری، نان و یا گوشت ریش شده تزئین می کنیم و نوش جان.


نکات و فوت و فن تهیه سوپ لپه


  1. برای تهیه این سوپ به شکل گیاهی همین مراحل را فقط با حذف گوشت انجام دهید.

  2. برای زیبا تر شدن رنگ سوپ کمی زعفران و یا رب هم می توانید اضافه کنید.

  3. اگر تمایل به پوره کردن سوپ نداشتید سبزیجات را به صورت منظم و یکدست خرد کنید.


بیشتر بخوانید  دستور تهیه ی ترشی پوست لیمو ترش ملس و خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید