لواش غذای محبوب بسیاری از کودکان است که سلامتی آنها به اندازه سایر پفک ها مضر نیست.
علاوه بر نمک که برای جلوگیری از خراب شدن ظروف مختلف صنعتی به مقدار زیاد به آن اضافه می شود و یکی از مضرات این غذا این است که ظروف حاوی مقدار مناسبی از ریزمغذی های مفید و ویتامین های خاصی هستند و به دلیل اینکه مواد اولیه ظرف میوه. این مصرف مزایایی نسبت به میوه دارد و از مصرف پفک یا چیپس مطلوبتر است.
از طرفی کمبود کالری یکی دیگر از مزایای لواش به عنوان یک غذا است. این در حالی است که مصرف شیرینی، چیپس و موادی از این دست به دلیل کالری بالا منجر به چاقی می شود.
البته بهداشت ظروف موضوع بسیار مهمی است. از آنجایی که تهیه غذای غیر کارخانه ای باید در فضای باز و در مقابل نور خورشید قرار گیرد، باید به سلامت محیطی که غذا در آن قرار دارد توجه شود.
بسیاری از خانم های خانه دار برای محافظت از آن در برابر نیش حشرات و گرد و غبار محیط، لایه نازکی از لواشک را در مقابل نور خورشید به آفتاب می زنند.
اما شیرینی فروشی هایی که به صورت عمده تولید می شوند و معمولاً به صورت علنی در نزدیکی مدارس و مکان های تفریحی به فروش می رسند از بهداشت کافی برخوردار نیستند.
امروزه با پیشرفت صنایع غذایی، روش های تهیه لواش تکامل یافته و با نظارت بهداشتی کافی، نمونه های جدیدی از این محصول تولید می شود.