آشنایی با خواص حیرت انگیز معجون عسل و انجیر



با مجله اینترنتی دلگرم همراه باشید تا با عسل و انجیر و خواص این معجون آشنایی کامل پیدا کنید


عسل و انجیر در تسکین زخم معده بسیار مفید است. انجیر، ضد سرطان است، انجیر تازه غنی از بتاکاروتن و ویتامین ث است. این دو آنتی اکسیدان در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش مهمی را ایفا می کنند. انجیر همچنین حاوی طیف گسترده ای از دیگر ویتامین ها نیز است.


خواص عسل و انجیر


میل کردن انجیر به همراه عسل طبیعی و با کیفیت می تواند خواص این مواد مغذی را تکمیل کرده و مخلوط مصرفی را به یک سوپر فود بدل کند. شرکت شهدینه گل ها با توجه به خواص بی بدیل مخلوط انجیر و عسل و در راستای ترویج فرهنگ مصرف این دو ماده شفا بخش با یکدیگر، اقدام به تولید محصولی با نام عسل انجیر نموده است.


انجیر های آغشته به عسل مرغوب علاوه بر طعم و مزه فوق العاده عالی، خواص بی نظیری دارند که در ادامه به آن ها اشاره خواهد شد.


  • پیشگیری و درمان سرطان

  • بهبود زخم معده

  • بهبود کم خونی

  • کاهش دهنده فشار خون

  • کاهش دهنده چربی خون

  • دفع کننده اوره خون

  • کاهش دهنده وزن

  • افزایش تراکم استخوان

  • جلوگیری از پوکی استخوان

  • بهبود یبوست

  • مقوی مغز و اعصاب

  • انرژی زا

  • تقویت کننده حافظه

  • جلوگیری از ریزش مو

  • مفید برای زنان باردار

  • بهبود مشکلات دهان و دندان

  • بهبود التهاب لثه

  • بهبود تنگی نفس و آسم


درمان کم خونی با عسل و انجیر


مخلوطی از این دو ماده ی مغذی، آن را به یک میوه ی فوق العاده برای کم خون ها مخصوصا افراد مبتلا به کم خونی فقرآهن تبدیل کرده است. انجیر منبع خوبی از کلسیم و پتاسیم است. کلسیم موجب افزایش تراکم استخوان و پتاسیم، دفع کلسیم از طریق ادرار را کاهش می دهد.


از این رو انجیر یکی از بهترین میوه ها برای افزایش تراکم استخوان است از طرفی انجیر به خاطر داشتن قند فراوان باعث فعالیت سلول ها و تولید انرژی زیاد در بدن نیز می شود، همان چیزی که معمولا کم خون ها از آن شکایت دارند.


کنترل وزن با عسل و انجیر


شاید بدانید که مواد غذایی حاوی فیبر نقش موثر و مفیدی در مدیریت و کنترل وزن ایفا می کنند. فیبر، گرسنگی را به تأخیر می اندازد و از این رو در رژیم های کاهش وزن جایگاه ویژه ای دارد. البته به آن شرط که در خوردن آن و سایر مواد غذایی نیز از حد تعادل خارج نشویم.


رفع گرفتگی صدا با انجیر و عسل


برای نرم شدن سینه و رفع خشونت صدا، انجیر خشک را با آب پخته تا ژله مانند شود. سپس آن را صاف کرده با کمی عسل به قوام آورید و آرام آرام بمکید.


مخلوط عسل و انجیر برای زخمهای معده


انجیر دارای ارزش غذایی فراوان و سرشار از ویتامین‌های A، B، B2 و C بوده و برای افراد دچار یبوست بسیار مفید است. همچنین از شیره انجیر می‌توان به عنوان قند طبیعی برای کودکان استفاده کرد. بر اساس این گزارش، انجیر باعث قلیایی شدن خون شده و در عین حال با داشتن پتاسیم فراوان فعالیت کلیه‌ها را زیاد کرده و در نتیجه اوره، کلسترول و اسیداوریک را دفع می‌کند. همچنین انجیر به واسطه وجود عناصر معدنی سبب تعادل بین بدن و خون می‌شود. لازم به ذکر است از آنجایی که انجیر زود تخمیر می‌شود باید انجیر را از درخت چید و خورد و انجیر رسیده و عسلی بهترین نوع انجیر است


عسل و انجیر

بسته بندی زیبای محصولات


ارزش غذایی انجیر


انجیر، قند زیادی دارد. 50 درصد انجیر خشک را قند تشکیل می دهد. همچنین منبع خوبی از پتاسیم ، منیزیم ، کلسیم ، فسفر و ویتامین های C , B , A است.


انجیر منبع غنی فیبر غذایی می باشد. لیگنین یک نوع فیبرغذایی غیرمحلول است که به مقدار زیاد در انجیر وجود دارد و نقش عمده ای در جلوگیری و رفع یبوست دارد.


انجیر منبع غنی فیبر غذایی و نیز منبع خوبی از منیزیم ، کلسیم ، فسفر و ویتامین های C , B , A است.


سایر خواص غذایی انجیر عبارتند از :


  1. از انجیر می توان در رژیم های غذایی خاص مثل رژیم کم چربی ، کم سدیم ، پرفیبر ، کاهش وزن ، دیابتی و حتی رژیم غذایی مدیترانه ای استفاده کرد.

  2. انجیر سدیم و چربی ندارد و مانند سایر میوه ها بدون کلسترول است.

  3. 40 گرم انجیر تازه یا یک چهارم لیوان از خرد شده ی آن، معادل یک واحد میوه است.

  4. 5/1 عد انجیر خشک معادل یک واحد میوه یا 15 گرم کربوهیدرات است که کربوهیدرات آن از گلوکز و فروکتوز تشکیل شده است.

  5. انجیر، فیبر غذایی بالایی دارد و هر واحد آن 20 درصد نیاز روزانه را تأمین می کند که بیش از هر نوع میوه تازه یا خشک می باشد.

  6. انجیر بیش از سایر میوه ها املاح دارد. 40 گرم انجیر تازه دارای 244 میلی گرم پتاسیم ( 7 درصد نیاز روزانه ) ، 53 میلی گرم کلسیم ( 6 درصد نیاز روزانه ) و 2/1 میلی گرم آهن ( 6 درصد نیاز روزانه ) می باشد.


نظر پیامبر و امامان در مورد خواص انجیر :


رسول گرامی اسلام (ص) خواص ذیل را برای انجیر بر شمرده اند و مسلمانان را به خوردن آن ترغیب کرده اند :


  1. انجیر میوه ای بهشتی است که بواسیر را قطع می کند.

  2. انجیر نقرس را معالجه می کند.

  3. انجیر، قوای جنسی را زیاد می کند و رطوبت و سردی را که موجب ضعف نیروی آمیزش است ، برطرف می نماید.


حضرت علی (ع) می فرمایند :


انجیر برای باد قولنج مفید است. در روز از آن زیاد بخورید ، ولی در شب کم بخورید.


در حدیثی از امام محمد باقر (ع) آمده است که فرمود:


بر کبد “حزقیل” پیامبر زخمی ظاهر شد که او را آزار می داد. خداوند به او وحی کرد که شیره انجیر را بگیر و بر سینه خود بمال. وی نیز این کار را انجام داد و بهبود یافت.


در حدیثی از امام رضا (ع) چنین آمده است که :


انجیر بوی بد دهان را از بین می برد ؛ استخوان را محکم می سازد؛ باعث رویش مو می شود ؛ درد را بر طرف می کند و با وجود انجیر دیگر به دارو احتیاج نیست.


خواص درمانی انجیر


  1. انجیر از نظر طب قدیم ایران ، گرم و تر است .

  2. انجیر تعرق بدن را زیاد می کند .

  3. ادرار آور است . اگر ترشح ادرار کم باشد ،خوردن انجیر باعث ازدیاد آن می شود .

  4. حرارت بدن را کاهش می دهد .

  5. چاق کننده است و برای آنهایی که می خواهند وزن اضافه کنند بسیار مفید است . بدین منظور می توان آن را با شیر مخلوط کرد و در بین غذاها خورد.

  6. انجیر ( تازه یا خشک ) یبوست را برطرف می کند و یکی از بهترین میوه ها برای تمیز کردن روده بزرگ و رفع یبوست است . در قدیم برای از بین بردن یبوست از شربت انجیر استفاده می کردند .

  7. برای درمان ناراحتی های سینه حدود 20 گرم از خرما ، عناب ، انجیر خشک و مویز را با هم مخلوط کرده و آسیاب می کنند. سپس این پودر را با یک لیتر آب می جوشانند تا حجم آن به نصف برسد . از این جوشانده می توان به مقدار سه فنجان در روز مصرف نمود .

  8. جوشانده انجیر خشک درمان کننده التهاب مجاری دستگاه تنفسی ، کلیه ، ذات الریه ، ذات الجنب ، سرخک ،مخملک و آبله می باشد .

  9. جوشانده غلیظ انجیر خشک برای رفع سرماخوردگی بسیار مفید است و غرغره کردن آن گلودرد را برطرف می کند.

  10. برای برطرف کردن سیاه سرفه ، برونشیت و ذات الریه از ” قهوه ی انجیر” استفاده کنید. برای درست کردن این قهوه ، انجیر خشک را ابتدا بو می دهند و سپس آن را آسیاب می کنند تا بصورت پودر درآید .

  11. انجیر دستگاه هاضمه را تقویت می کند .

  12. انجیر برای درمان سوء هاضمه مفید است .

  13. سوپ انجیر بسیار مقوی است و برای افزایش شیر در زنان شیرده مفید است .برای تهیه سوپ ، انجیر نرسیده را با گوشت بپزید .

  14. برای برطرف کردن ورم گلو ، 50 گرم انجیر زرد را در 500 گرم شیر ریخته و مدت 15 دقیقه بگذارید بماند. سپس آن را غرغره کنید و مقدری از آن را نیز بنوشید. می توانید آن را با عسل هم شیرین کنید .

  15. انجیر خشک جوشیده شده در شیر برای درمان آنژین ، ورم لثه و ورم مخاط دهان مفید است .

  16. یکی از داروهای بسیار موثر برای درمان آرتروز و درد مفاصل، مخلوط شیر بز و انجیر سیاه می باشد . این مخلوط سموم مختلف را از بدن خارج کرده و درد را از بین می برد.

  17. انجیر ، به خصوص انجیر خشک خیسانده در آب یا شیر ، موثرترین درمان برای رفع یبوست است.

  18. انجیر را می توان همراه با میوه های دیگر مصرف کرد. انجیر با میوه های اسیدی مانند پرتقال و گریپ فروت سازگار نیست .

  19. انجیر برای آنهایی که قند خونشان پائین می آید و یک دفعه احساس ضعف می کنند مناسب است، زیرا قند آن به سرعت در روده کوچک جذب می شود.

  20. خوردن انجیر باعث افزایش نیروی جنسی می شود .

  21. برای برطرف کردن ورم بناگوش و دمل ها ، ضمادی از انجیر خشک با آرد جو و گندم درست کنید و روی ورم دمل بگذارید .

  22. دم کرده انجیر با شنبلیله ، برای سینه درد مفید است .

  23. برای رفع ورم طحال، انجیر را به مدت 9 روز در سرکه خیس کنید و هر روز پنج عدد از آن را با سرکه بخورید .

  24. انجیر ضد سرطان است .

  25. انجیر در معالجه بیماری های پوستی موثر است .

  26. مربا و کمپوت انجیر برای درمان یبوست موثر است ،5 لذا می توان 3 یا 4 انجیر تازه را چهار قطعه کرد و در نیم لیتر شیر جوشاند تا بپزد و آن را با 12عدد کشمش صبح ناشتا بخورند.

  27. هضم انجیر آسان است و مصرف آن برای بچه ها و اشخاصی که از بستر بیماری برخاسته اند و دوره نقاهت را می گذرانند، بسیار مفید است.

  28. انجیر به علت دارا بودن دانه های ریز، باعث تقویت معده و روده می شود، ولی برای کبدهای ضعیف زیان آور است.

  29. سرشار بودن انجیر از پتاسیم، تامین کننده سلامتی کودکان ضعیف و کم خون و بی اشتها ست.

  30. اگر انجیر و عسل را به طور مساوی با هم مخلوط نمایید و بخورید، انجیر و عیل جهت زخم معده بسیار مفید است.

  31. انجیر به علت داشتن پتاسیم، درجه قلیائیت بدن را بالا برده و در دفع اوره و چربی خون بسیار موثر است.

  32. شربت انجیر، تسکین دهنده دردهای گلو و سرفه است.

  33. انجیر خشک خیسانده شده در شیر بسیار خوشمزه و برای درمان یبوست شدید بسیار مفید است. همچنین خوردن انجیر خشک خیسانده در روغن زیتون در صبح ناشتا ، برای رفع یبوست موثر است.


مضرات انجیر


  1. انجیر برای کبدهای ضعیف مناسب نیست و آنهایی که کبد ضعیف دارند ، باید انجیر را با گردو بخورند.

  2. زیاده روی در مصرف انجیر باعث نفخ شکم و اسهال می شود و برای چشم نیز مضر است .

  3. انجیر برای مبتلایان به بیماری قند مضّر است.

  4. انجیر برای مبتلایان به اختلال معده و روده مضّر است.

  5. زیاده روی در خوردن انجیر، برای معده و چشم زیان آور است و خنثی کننده زیان آن، کرفس است.


divider


سوالات شما کاربران عزیز در مورد عسل و انجیر


سوال : من از عسل انجیر تون استفاده کردم خیلی راضی هستم فقط یه سوال دارم توسایت نوشته عسل انجیر لاغر کننده هست تا چه میزان یا چند دوره استفاده بشه منجر به لاغری میشه ؟


پاسخ : سلام در حد زیاد برای لاغر شدن باید با گرده گل که یک چربی سوز طبیعی است مصرف شود.


سوال : سلام عرض میکنم خدمت مدیریت عسل مغز و انجیر شهدینه گلها خریداری کردم خیلی راضی هستم کیفیت عالی بود به خصوص مغزها و انجیرهایی که داخل عسل بود خیلی عالی و درجه یک بودن انجیرهای درشت و تمیزی بودن با تشکر از شما عزیزان سوالی که دارم این است که توانایی میکس عسل و انجیر همراه با عسل مغز را دارم ؟


پاسخ : سلام درود بر شما دوست عزیز تلاش مجموعه رضایت مشتریان عزیز است. بله شما میتوانید در طی روز از هر دو معجون میل نمایید.

با تشکر از همراهی شما عزیزان با مجله اینترنتی دلگرم
شما کاربران گرامی نیز مانند دیگر دوستان میتوانید سوالات و نظرات خود را از طریق (دیدگاه ها) انتهای همین مقاله ارسال و پاسخ خود را دریافت نمایید و همچنین برای اطمینان از اصل بودن خرید عسل و انجیر و دیگر عسل های معرفی شده با همکاران ما در واحد ایران عسل تماس حاصل نمایید.
ارتباط با فروشگاه آنلاین:

موبایل: 09138610971

تلفن: 09426000027

تلگرام: @iranasaladmin


بیشتر بخوانید:


عسل بره موم : آشنایی با خواص اعجاب انگیز عسل بره موم


عسل بهار نارنج : عوارض و خواص درمانی عسل بهار نارنج


عسل آویشن : آشنایی کامل با خواص بی نظیر عسل آویشن


عسل مغز : خواص باور نکردنی عسل چهار مغز چیست ؟


بیشتر بخوانید  چگونه در منزل بدون آرد کیک شکلاتی بپزیم؟

دیدگاهتان را بنویسید