آشنایی با ارزش غذایی کتلت



همه چیز درمورد کتلت


کتلت یک غذای خوشمزه ایرانی است با سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی برای شام مناسب است. می توانید کتلت را با یک سالاد شیرازی سرو کنید.


کالری و ارزش غذایی کتلت


کالری و ارزش غذایی کتلت گوشت













مقدار

100 گرم

کالری

300

کربوهیدرات

12.70 گرم

پروتئین

9.36 گرم

چربی

23.75 گرم

آب

52.24 گرم

فیبر

0.88 گرم

قند

0.45 گرم

کلسترول

53.06 میلی گرم


کتلت/کالری کتلت/ارزش غذایی کتلت/طرز تهیه کتلت/گتلت گوشت/کتلت گوشت چرخ کرده/ارزش غذایی کتلت گوشت/کالری کتلت گوشت/طرز تهیه گتلت گوشت/کتلت مرغ/کالری کتلت مرغ/ارزش غذایی کتلت مرغ/طرز تهیه کتلت مرغ


بیشتر بخوانید:


با میزان کالری انواع شام آشنا شوید


آشنایی با کالری انواع ناهار


کتلت/کالری کتلت/ارزش غذایی کتلت/طرز تهیه کتلت/گتلت گوشت/کتلت گوشت چرخ کرده/ارزش غذایی کتلت گوشت/کالری کتلت گوشت/طرز تهیه گتلت گوشت/کتلت مرغ/کالری کتلت مرغ/ارزش غذایی کتلت مرغ/طرز تهیه کتلت مرغ


طرز تهیه کتلت گوشت


مواد لازم جهت تهیه کتلت گوشت:


  1. گوشت چرخ کرده (مخلوط گوشت گوسفند و گوساله): 250 گرم

  2. سیب زمینی: 500 گرم

  3. تخم مرغ: 1 عدد

  4. پیاز متوسط: 1 عدد

  5. زردچوبه: نیم قاشق چای خوری

  6. نمک و فلفل: 1 قاشق چای خوری

  7. روغن سرخ کردنی: به مقدار کافی


طرز تهیه کتلت گوشت:


برای تهیه کتلت گوشت ابتدا سیب زمینی‌ها را بشویید و سپس با مقداری آب در دیگچه قرار بدهید و بپزید، معمولا ٢۵ تا ٣٠ دقیقه زمان برای آب‌ پز کردن سیب زمینی‌ها کافی است.


وقتی سیب زمینی‌ها آب‌ پز شد آب آن را تخلیه کنید و بگذارید سرد شوند. پوست سیب زمینی‌ها را بکنید و با رنده ریز آن ها را رنده کنید. پیاز را هم پوست بکنید و جداگانه رنده کنید. بعد از رنده کردن پیاز آب آنرا دور بریزید، اگر آب پیاز را داخل خمیر کتلت کنید در هنگام سرخ کردن کتلت‌ ها از هم باز می شوند.


حالا گوشت، سیب زمینی رنده شده و پیاز را مخلوط کنید و تخم مرغ را هم در آن بشکنید و با افزودن نمک، فلفل و زردچوبه خمیر را خوب مخلوط کنید. بعد از مخلوط کردن، ماهی تابه را روی آتش بگذارید و روغن سرخ کردنی داخل آن بریزید بگذارید خوب گرم شود.


حالا مقداری از خمیر کتلت را با یک دست بردارید و به صورت یک گلوله در دست دیگرتان در آورید و بعد آن را صاف کنید تا به صورت دایره یا بیضی‌ ای در آید و با احتیاط کتلت خام را در ماهی تابه قرار بدهید.


تا پر شدن تمام سطح ماهی تابه این کار را ادامه دهید و بعد مراقبت کنید تا کتلت‌ها سرخ شوند. وقتی طرف اول آن ها سرخ شد یکی یکی آن ها را برگردانید و بگذارید طرف دیگر آن هم سرخ شود.


پس از سرخ شدن آن ها را بردارید و در دیس بچینید. وقتی همه کتلت‌ ها سرخ شدند با سیب زمینی سرخ کرده، گوجه فرنگی و سبزیجات آب پز و خیارشور تزئین کنید. کتلت را با نان و ماست خیار یا ماست اسفناج و یا حتی ماست موسیر سرو کنید.


کتلت/کالری کتلت/ارزش غذایی کتلت/طرز تهیه کتلت/گتلت گوشت/کتلت گوشت چرخ کرده/ارزش غذایی کتلت گوشت/کالری کتلت گوشت/طرز تهیه گتلت گوشت/کتلت مرغ/کالری کتلت مرغ/ارزش غذایی کتلت مرغ/طرز تهیه کتلت مرغ


بیشتر بخوانید:


کالری خورشت قیمه : طرز تهیه خورشت قیمه بسیار لذیذ


کالری قورمه سبزی : طرز تهیه قورمه سبزی


کالری و ارزش غذایی کتلت مرغ













مقدار

100 کالری

کالری

194

کربوهیدرات

19.98 گرم

پروتئین

9.17 گرم

چربی

8.74 گرم

آب

88.83 گرم

فیبر

2.04 گرم

قند

1.80 گرم

کلسترول

52.27 میلی گرم


کتلت/کالری کتلت/ارزش غذایی کتلت/طرز تهیه کتلت/گتلت گوشت/کتلت گوشت چرخ کرده/ارزش غذایی کتلت گوشت/کالری کتلت گوشت/طرز تهیه گتلت گوشت/کتلت مرغ/کالری کتلت مرغ/ارزش غذایی کتلت مرغ/طرز تهیه کتلت مرغ


بیشتر بخوانید:


کالری عدس پلو : عدس پلو چه خواصی دارد ؟


کالری خورش فسنجان : ارزش غذایی خورش فسنجون


کتلت/کالری کتلت/ارزش غذایی کتلت/طرز تهیه کتلت/گتلت گوشت/کتلت گوشت چرخ کرده/ارزش غذایی کتلت گوشت/کالری کتلت گوشت/طرز تهیه گتلت گوشت/کتلت مرغ/کالری کتلت مرغ/ارزش غذایی کتلت مرغ/طرز تهیه کتلت مرغ


طرز تهیه کتلت مرغ


مواد لازم جهت تهیه کتلت مرغ:


  1. مرغ: 250 گرم

  2. جعفری خرد شده: 1 لیوان

  3. تخم مرغ: 2 عدد

  4. سیب زمینی متوسط: 2 عدد

  5. پیاز متوسط: 2 عدد

  6. روغن: به مقدار لازم

  7. نمک: به مقدار لازم

  8. فلفل: به مقدار لازم

  9. زردچوبه: به مقدار لازم


طرز تهیه کتلت مرغ:


ابتدا سیب زمینی و پیاز را رنده می کنیم و داخل ظرفی مناسب می ریزیم. نمک، فلفل، زردچوبه، جعفری خرد شده، مرغ چرخ کرده و تخم مرغ را به سیب زمینی ها اضافه می کنیم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.


کمی روغن داخل ماهیتابه می ریزیم تا داغ شود. سپس از مواد کتلت مقداری برداشته و اگر دوست داشتید قبل از اینکه کتلت را داخل روغن بیندازید مقداری پودر سوخاری به دو طرف کتلت بزنید و سپس آن را سرخ کنید.


زمانی که یک طرف کتلت ها سرخ شد طرف دیگر را هم سرخ می کنیم و اجازه می دهیم مواد کاملاً مغز پخت شود. در نهایت و پس از پخت کامل آن ها را تزیین کرده و سرو می کنیم.


کتلت/کالری کتلت/ارزش غذایی کتلت/طرز تهیه کتلت/گتلت گوشت/کتلت گوشت چرخ کرده/ارزش غذایی کتلت گوشت/کالری کتلت گوشت/طرز تهیه گتلت گوشت/کتلت مرغ/کالری کتلت مرغ/ارزش غذایی کتلت مرغ/طرز تهیه کتلت مرغ


بیشتر بخوانید:


حلیم گندم : 100 گرم حلیم گندم و گوشت چقدر کالری دارد ؟


کالری، ارزش غذایی و خواص حلیم بادمجان


خواص کتلت مرغ


کتلت مرغ یکی دیگر از کتلت های خوشمزه ایست که می توانید تهیه کنید. شاید برایتان سخت باشد که همیشه مرغ را به صورت خوراک میل کنید و یک غذای تکراری برای شما باشد. اما شما با تهیه این غذای خوشمزه می توانید یک غذای خوشمزه و جدید را تست کنید.


برای تهیه این غذا شما می توانید از سینه مرغ که اغلب کمتر در خانه مورد استفاده قرار می گیرد استفاده کنید. تهیه این غذا تقریبا شبیه به همان کتلت گوشت است اما با این تفاوت که در این غذا از مرغ استفاده می شود.


این غذا برای کسانی که مشکل استفاده از گوشت قرمز دارند مناسب است تا با استفاده از مرغ بتوانند کتلت تهیه کنند. افرادی که می ‏خواهند مقدار چربی غذای ‏شان را کم کنند، می ‏توانند از گوشت مرغ استفاده کنند. لخم ‏ترین قسمت گوشت مرغ، گوشت سینه‏ می‏ باشد که در مقایسه با ران، چربی اش نصف است.


مرغ منبع بسیار خوبی از ویتامین B3 (نیاسین)است که یک ویتامین ضد سرطان می ‏باشد. DNA به ویتامین B3 نیاز دارد و کمبود نیاسین به اندازه ‏ی کمبود سایر ویتامین‏ های گروه B در ارتباط مستقیم با بیماری های ژنتیکی می ‏باشد.


مصرف ۱۲۰ گرم گوشت مرغ حدود ۷۲ درصد نیاز بدن به این ویتامین را برآورده می ‏سازد. گوشت مرغ همچنین یک منبع خوب سلنیوم می‏ باشد. سلنیوم برای سلامتی انسان یک اهمیت ویژه و اساسی دارد.


سلنیوم یکی از اجزای بسیار مهم واکنش ‏های متابولیکی در بدن می‏ باشد که عبارتند از متابولیسم هورمون ‏های تیروئیدی، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی و سیستم ایمنی. مطالعات گوناگون نشان داده است که بین بروز سرطان ‏ها و دریافت سلنیوم یک ارتباط مهم وجود دارد. سلنیوم مانع سرطان می ‏شود.


مرغ فقط منبع غنی از ویتامین B3 نیست، بلکه منبع خوبی از ویتامین B6 نیز می‏ باشد. این ترکیب خوب ویتامینی B ، مرغ را به عنوان یک غذای مفید برای تامین انرژی سوخت و ساز (متابولیسم) بدن معرفی می‏ کند، زیرا این دو ویتامین ‏در واکنش های سوخت و ساز بدن نقش دارند.


هر دوی این ویتامین‏ های گروه B برای تولید انرژی مهم هستند.


کتلت/کالری کتلت/ارزش غذایی کتلت/طرز تهیه کتلت/گتلت گوشت/کتلت گوشت چرخ کرده/ارزش غذایی کتلت گوشت/کالری کتلت گوشت/طرز تهیه گتلت گوشت/کتلت مرغ/کالری کتلت مرغ/ارزش غذایی کتلت مرغ/طرز تهیه کتلت مرغ


بیشتر بخوانید:


با کالری و ارزش غذایی سالاد الویه آشنا شوید


سوپ جو چه مقدار کالری دارد ؟ آیا سوپ جو چاق کننده است ؟


روش تهیه کتلت ذرت ترد


بیشتر بخوانید  نان شیرینی قمی

دیدگاهتان را بنویسید