آخرین وضعیت 76 835 پروژه ناتمام – آژانس مهر اخبار ایران و جهان



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما ، سعید زرندی امشب در برنامه اصلی تلویزیونی با بیان این مطلب گفت: “بررسی وضعیت محصولات نیمه تمام برای پروژه های صنعتی و معدنی نشان می دهد که در حال حاضر 76835 محصول نیمه تمام در پیشرفت کشور از صفر به 20٪ ، 2920 پروژه دارای پیشرفت فیزیکی از 20 به 40٪ و 9195 عنصر از 60 به 80٪ پیشرفت دارند.

وی افزود: همچنین 3 هزار و 360 محصول نیمه تمام 80 تا 99 درصد پیشرفت دارد که پیش بینی می شود تا پایان امسال تکمیل شود.

معاون برنامه ریزی و برنامه ریزی وزارت صمت با اعلام اینکه پیشرفت پروژه های فعلی به طور مداوم رصد می شود ، گفت: پروژه هایی که کمتر از 10٪ پیشرفت داشته باشند ، بیشتر رصد می شوند و اگر مشخص شود کار متوقف شده است ، از لیست حذف شد. “

وی ادامه داد: وجود محصولات نیمه تمام به معنای عقب ماندن پروژه ها نیست ، هر پروژه دارای مراحل و جدول زمانی برای دستیابی به بهره برداری است ، اما آنچه مطلوب نیست پروژه هایی است که متوقف شده اند و به دلایل مختلف تعیین می شود آنها را کامل کنید. مالک نیست

زرندی تأکید کرد: پروژه هایی که طی یک سال پیشرفت خود را اعلام نکرده اند جزو پروژه های راکد دسته بندی می شوند که طبق آخرین مشاهدات ما حدود 4000 پروژه است.

به دنبال این برنامه ، عبدالرضا مصری ، عضو کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس شورای اسلامی ، در پیوند ویدیویی اعلام کرد: “برخی از پروژه های نیمه تمام دولتی به دلیل کمبود بودجه تکمیل نشده اند ، در حالی که برخی دیگر درگیر اختلافات بین مدیران است. “

بیشتر بخوانید  عضو مجلس خبرگان: آب بهانه ای است تا مردم خوزستان درباره مشکلات دیگر فریاد بزنند

وی افزود: برنامه هایی وجود دارد که 100٪ آماده است ، اما به دلیل اختلاف بین سرمایه گذاران و مدیران ، آنها کنار گذاشته می شوند و هیچ فعالیتی ندارند.

یکی از اعضای کمیسیون ویژه حمایت از تولید گفت: “متأسفانه اختیارات تصمیم گیری در سازمان های غیر دولتی مانند صندوق های بازنشستگی از بین رفته است.”

وی افزود: برنامه هایی وجود دارد که 10 سال پیش به بهره برداری رسید اما سازمانی که مالک آن است نه توانایی فعال سازی دارد و نه توانایی تحویل آن را دارد.

وی یکی از دلایل پروژه های نیمه تمام بخش خصوصی را افزایش قیمت ارز دانست و گفت: به عنوان مثال ، برخی از پروژه ها با هزینه 10 میلیارد تن شروع شدند ، اما در میانه راه قیمت ارز چند برابر و هزینه های لازم 40 میلیارد تن شده است.

سهل آبادی ، رئیس خانه صنعت ، معدن و تجارت در بخشی دیگر از این برنامه گفت: “در حال حاضر معادن ما ، به ویژه در بخش خصوصی ، با ماشین آلات و تجهیزات منسوخ در حال کار هستند و هیچ کمکی برای تأمین تجهیزات جدید دریافت نکرده اند. . “

وی گفت: افزایش قیمت ارز باعث شده است که بیل مکانیکی که زمانی 500 میلیون تن در دسترس بود ، دیگر با قیمت چند برابر در دسترس نباشد.

دیدگاهتان را بنویسید