آبگوشت هويج



Imageمواد لازم :

گوشت گوسفند 500 گرم

نخود 120 گرم

لپه 120 گرم

هندوانه 120 گرم

سركه قدري

شيره قدري

سير قدري

نعناع قدري

برنج قدري

ادويه قدري

نمك قدري


طرز تهيه :

گوشت ئ نخود و لپه را بار کنيد . نيم پز که شد هويج را پوست کنده ، حلقه حلقه بريده برويش بريزيد .


سپس سرکه شيره و نمک و ادويه و کمي برنج رويش ريخته در صورت تمايل ، نعناع و سير داغ هم بدان بيفزائيد .


بیشتر بخوانید  طرز تهیه ی خورش گردو بادمجان خورش اصیل شهر سمنان

دیدگاهتان را بنویسید