مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

آبگوشت ترش (غذای محلی اقلید)

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


مواد لازم :

‏گوشت با استخوان :٥٠٠ ‏گرم

رب گوجه فرنگی:٣ ‏قاشق ‏

پیاز:٢ ‏عدد

سبزی معطر :١ ‏پیمانه

‏لواشک ترش :١٠٠ ‏گرم

رب انار :١ ‏قاشق

‏نخود و لوبیا:١ ‏پیمانه

گوجه سبز:٥ ‏عدد

‏آلو بخارا :۴ ‏عدد

نمک و زردچوبه:به مقدار لازم

آبگوشت ترش (غذای محلی اقلید)

آبگوشت ترش (غذای محلی اقلید)

طرز تهیه :

‏آب را در قابلمه مناسبی به جوش آورده، گوشت و پیاز، نخود و لوبیا را داخل قابلمه می ریزیم. وقتی نخود و لوبیا پخته شدند سبزی معطر، آرد، آلو، لواشک ترش، رب انار و گوجه سبز را اضافه می نماییم.

‏نمک و فلفل و ادویه را نیز افزوده و بعد از گذشت ٣٠ ‏دقیقه غذا آماده می باشد.مقدار ترشی غذا بستگی به ذائقه شما دارد و می توانید از هر کدام از ترشی‌های فوق هر مقدار که می خواهید در غذا بریزید.


بیشتر بخوانید  خواص کنجد و فرآورده‌های آن
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *